חדשששש

The Other NS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי את פשוט קורעת אותי כל פעם מחדש !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחח , וטפ?! XD

איזה כיף לך שככה משחדים אותךXD אם את ממש רוצה ללמוד ולדעת לנגן על תופים (או שאת כבר יודעת.D:) ואת בטוחה שלא תזניחי את זה כ"כ מהר, אני אישית ממליצה תופים.XD אבל אם את לא אחת שתשתקיע בדבר כזה הרבה זמן, וימאס לך מזה מהר, אז לא כדאי. :X עכשיו, אם ישלך מחשב לעצמך, שהוא רק שלך אז לא כדאי לפטופ. אלא אייפוד. *~* אבל אם אינלך מחשב שאת יכולה להיות עליו כל הזמן וזה, ואת ממש מכורה למחשב אז קחי לפטופ. D: למרות שאייפוד טאצ' זה דבר מאוד סקסי. *~* חחח סליחה על החפירה :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאנלא יודעת תופים ואני מפחדת

שזה יהיה כאליו שיגעון חולף כמו שהיה לי עם קלידים שעכשי שוכבים מאובקים מעל הארוןXD מחשב יש לי משלי, בחדר. נראלי אני אלך על אייפוד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתופיםתופיםתופים.

בלי לחשוב בכלל *-*

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif אייפוד טאץ' ../images/Emo6.gif

אלא אם כן את חושבת שתנגני בתופים הרבה זמן ותאהבי את זה והכול, ואם ככה, לכי על תופים.
אבל אם לא, אז אייפווווווווד

The Other NS

New member
תופים ואל תתפשרי !

לפי דעתי אם את באמת רוצה ללמוד תופים אז את חייבת מערכת בבית! כשאני התחלתי ללמוד את עצמי גיטרה אז גם פחדתי שזה יהיה שיגעון חולף ותראי מזה, עברה שנה ואני עדיין משוגעת על זה
וגם אני התחלתי ללמוד אם הגיטרה של אחותי בלי הרשות שלה כי היא לא הסכימה לי ובשניה שהיא גילתה מה אני עושה התחלתי לחסוך כדי לקנות לי גיטרה כי היא בעצם לא הרשתה לי ואם רציתי להמשיך זה היה או לקנות או כלום.. אני יודעת שזה לא אותם המחירים וסיפורים קצת שונים משלך אבל יש לזה רעיון משותף.. לפי דעתי אם כמה שלפטופ ואייפוד זה מגניב אני הייתי הולכת על התופים :)

../images/Emo34.gif../images/Emo207.gif../images/Emo27.gifתראו בנות../images/Emo37.gif../images/Emo124.gif

אמנם הפורום משגשג ומצליח . אבל אין שומדבר על מקפליי כרגע . אני רוצה שתתחילו לחשוב על פינות
שקשורות למקפליי XD וכל אחת תיקח על עצמה משהו :) בבקשה זה חשוב . \:

שרiD

New member
אמאמ אני וקרנ עשינו פעם יחד פיק פארודיה כזה

על מק' וממש באלי להעלות אותו חחח אז אם קרנ תרצה ותועיל בטובה לשלוח לי אותו ~אהמ אהמ ~ אז נראלי שנוכל לעשות לו פינה כזו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאת מודעת לעניין ששני קראה את זה ?! XD

היא מעריצה שרופה
XD אבל קודם צריך לסיים את זה ! >: ואני אשלח מחר~ מבטיחה. ^^

שרiD

New member
אממ מעריצה? ווהו! אנחנו מפורסמות D: תשלחחחי!

ואז אני אמשיך הרבה הרבה!

שרiD

New member
אמאמ אני וקרנ עשינו פעם יחד פיק פארודיה כזה

על מק' וממש באלי להעלות אותו חחח אז אם קרנ תרצה ותועיל בטובה לשלוח לי אותו ~אהמ אהמ ~ אז נראלי שנוכל לעשות לו פינה כזו

למעלה