חדש ואופנתי

always be me mc

New member
כל דבר יהיה לה מהמם אה?../images/Emo232.gif

נראה כבר נראה חח אבל אין לי בעיה עם הבלונד

המגודלת הסגולה ב-../images/Emo43.gif אנשים

סוזנה בריל - המגודלת הסגולה, תתארח הערב ב-17:00 בפורום מגודלים ותשמח לענות על כל שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/SiteForum/megudalim/2143/view/132972645
שלב ההצבעה בפורום הורים וילדים מבלים הגיע! בואו לבחור את מעשי הקונדס הכי שובבים של הילדים ולזכות את הוריהם בעותק של הספר "ילד ושמו אמיל", בהוצאת ידיעות ספרים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=132978624

MoRaN SaShA

New member
שחקנים משותפים בחברים ובמכושפות ../images/Emo13.gif

זה כבר לפחות השחקן השני שאני רואה ..שהופיע גם בחברים וגם במכושפות.. הראשון היה מישהו שפייפר יצאה איתו...לפני דן.. ובחברים הוא היה הרופא של רייצ'ל (......אם מישהו פה מושבע חברים כמוני חח הוא יכיר) והשני זה בפרק שאני רואה כרגע חח מישהו, שנדמה לי פרו יוצאת איתו..(אני בתחילת הפרק) ובחברים קראו לו טאג והוא היה העוזר והחבר של רייצ'ל
אולי יש עוד ואינני זוכרת ..

jasika siton

New member
לגליה ../images/Emo13.gif

בטטח שעשו טעות, סופסופ מישהי מה"נבלים" שאפשר להתחבר אליה :) והארי לא חתיך, נעים להסתכל עליו כזה.. אהבתי אותו חח וכן אבל פיטר מעפן כזה .. ולאלא קריסטן לא משחקת שם התבלבתי אין לי מושג היא קפצה לי לראש במקום אלי לארטר.. D: תאכלס באסה שהרגו את ניקי/ג'סיקה |: למרות שכל דמות שלה אני אוהבת אז העיקר שיש את סטייסי :) וכן, העיקר זה :) למרות שאת פרו אני ממש אוהבת, אבל אמרו לי שמי שתבוא במקומה יותר טובה ממנה.. מקווה שזה באמת יהיה ככה ..

always be me mc

New member
חח ../images/Emo232.gif

אוקי טעות זו לא מילה טובה ואפשר להתחבר(אני מתחברת למשל עם מגנטו בקטע של השואה ויש בי קצת רחמים כלפי האדם) אבל לאהוב יותר מהגיבור הראשי?
זה אומר לדעתי שהגיבור לא נכתב כשורה כי דווקא בסרטים של גיבורי על הכי אמורים להזדהות איתם וחבל שהסרט השלישי נופל היכן שהסרט השני הצליח כל כך. ופיטר לא מעפן.. הוא חמוד בדרך כלל לפחות. חח וזה בסדר שהתבלבלת גם לי יש יציאות(משום מה אני מתחילה לקרוא לכולם דוד
) כן אה? עד שניקי נהיית גיבורה אמיתית אז היא מתה
אבל לא מתתי עליה אז זה בסדר מה שכן אבל אני מקווה שסטייסי תשאר כי יש לה כוח מגניב, יציאות טובות ושתהיה גיבורה במקום אחותה(מה רע? כמה שיותר טובים יותר טוב למרות שעדיין אין להם סיכוי ממשי נגד סיילר
) אה? מי אמר שמי שתבוא במקומה תהיה יותר טובה ממנה?
גוד וואן! אבל היא כן משעשעת והיא מה שאומרים a breath of fresh air כי באמת שהיא עשתה ריענון לסדרה :) הו ואת יודעת בזמן ההמתנה לגיבורים מצאתי לי תחביב ישן-חדש להכין אנימציות!
היידן
משום מה אני אוהבת כשהשחקניות שלי מגלות דמויות רעות

jasika siton

New member
אומיגאד! ../images/Emo58.gif

קודם כל, חח גם אני אוהבת שהגיבורים הופכים להיות רעים D: בגלל זה אהבתי את הפרק במכושפות שהן הפכו להיות רעות .. וגם את קול ! שהוא רע וטוב .. ואומיגאדדדדדדדדדדדד!!! מהזה הפרק הזה ?! ( האחרון ) עכשיו אני צריכה לחכות עד העונה הרביעית בשביל לדעת מה קורה ? :O הפרק היה THE BEST EVER ! וגם הכי עצוב.. שפייפר מתה לא יכלתי שלא לבכות ! אבל למה זה פרק בלי סוף ?! למרות שאני יודעת שפרו הולכת למות
את האמת בעונות הקודמות לא כלכך התחברתי אליה, אבל בעונה השלישית אני כמעט אוהבת אותה כמו שאני אוהבת את פיבי ופייפר.. אבל עדיין כמעט .. ישלך מושג איפה אני יכולה למצוא את העונה הרביעית בלי לחכות עד שHOT יביאו אותה ? ואני לא יכולה שלא להגיד שאני פשוט מתתי על הפרק שפיבי ופרו הפכו להיות ילדותיות ( הפרק עם הפיות ) .. פיבי הייתה כזאת מתוקה ! אין אני חולה עלייה .. היה פרק מצחיק ביותר

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

נכון כשהגיבורים רעים זה יותר מעניין?
גם הכוחות שווים יותר
אבל יש דמויות שעדיף שבחיים לא יהיו רעות(כמו הירו לטעמי) הפרק האחרון (ששאנן ביימה אותו) ממש מלחיץ נכון?? אבל אני לא אוהבת אותו משום מה
נכון שהוא עשוי נורא טוב אבל הוא גם נורא מדכא אז אני לא אוהבת אותו
אבל שני הפרקים אחרי (4.01,4.02) פשוט קסומים
המשחק של הולי ואליסה פשוט מעולה בהם, הכתיבה ממש טובה..(עונה 4=הראנסנס של מכושפות לדעתי
) המ ואת יכולה לחפש ביו טיוב את 4.01
הו ובאשר לפיות
פרק קורע ומעולה
הריקוד של פרו ופיבי במועדון פשוט למות עליו
ולמען האמת הפרק הזה אפילו ניצח בטקס פרסי המילאנו שערכנו פה לקראת סוף 2006, הוא זכה בקטגוריית 'ההופעה הקומית הטובה ביותר' ו-ב-צ-ד-ק!

jasika siton

New member
בטח שזה יותר מעניין שהגיבורים הופכים לרעים :)

ואת צודקת, יש דמויות שממש אני לא ארצה שיהפכו לרעות. ואם כבר נתת את הירו בתור דוגמא, גם את הירו מהעתיד שהוא לא היה רע, אבל ייותר קשוח ממש לא אהבתי.. הוא אומנם פרק מדכא אבל גם להיות עצובים זה לפעמים טוב :) והריקוד ההוא במעודון.. פשוט קרע אותי מצחוק

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif../images/Emo232.gif

קשוח, עגמומי לא רוצה את הירו ככה! ואין לי בעיה להיות עצובה אם משהו אחד טוב יוצא מהפרק אבל כל הפרק היה נגד האחיות
לפחות ב'באפי' כשהיא מתה היא הצילה את העולם באותו הזמן
אבל מה אפשר לעשות? שאנן רצתה לצאת אז הדרך להבטיח שהיא תצא הייתה בלגרום לכך שההתקפה עדיין תתרחש אך הפעם ליאו לא יהיה שמה בזמן כדי לעזור. בכל מקרה אני מבינה למה הפרק קרה כמו שקרה אבל עדיין אני לא אוהבת אותו.

jasika siton

New member
../images/Emo58.gif

רגגע, זה הקטע שפרו מתה ? :O כאילו יצילו את פייפר ואותה לא ?!

always be me mc

New member
פשוט חכי ותראי../images/Emo232.gif

גם ככה עונה 4 אמורה לעלות בקרוב אז אחכה שתראי ותגלי תאמת לבד :)

always be me mc

New member
יש אייקונים חדשים בתפוז!../images/Emo243.gif../images/Emo232.gif

הנה מה שמצאתי:
אבל
(זה תמיד היה?)
(זה היה גם?) אין לי מושג
בכל מקרה
לתפוז! הגיע הזמן שיהיה אייקון של סגידה, ברוך הבא וזה
הצעה לי לכם תפוז : תעשו גם אייקון של אדם הורס את המקלטת(כי ככה הרבה פעמים אני מרגישה)

מתכון צמחוני מנצח ב-../images/Emo43.gif אנשים

אימוטיקונים חדשים ב-
אנשים!
תהליך ההתחדשות של האימוטיקונים נמשך ובשעה טובה עלו מספר אימוטיקונים נוספים למערכת הפורומים! בואו לראות את האימוטיקונים החדשים שיקשטו את הדף שלכם החל מהיום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=133009538
מה המתכון הצמחוני המנצח שלכם? לרגל הוצאת הספר המרהיב "המטבח הצמחוני", תפוז אנשים והוצאת "על השולחן" מעוניינות להתכבד במתכון הצמחוני השווה ביותר שאתם מגישים על שולחנכם. תנו לנו מתכון צמחוני מנצח בפורום אוכל חלבי ואולי תזכו בעותק של הספר המטבח הצמחוני של "על השולחן": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=771&MessageId=133009185
עם מי יכולים ההורים להתייעץ לפני ועדת שילוב? מה תפקיד המחנכת בתהליך שילובו של ילד עם צרכים מיוחדים בכתה רגילה? תשאלו את סמדר מליחי, המפקחת הארצית הממונה על השילוב שתתארח מחר החל משעה 9:00 בבוקר ותענה על שאלותיכם בנושא השילוב. בואו לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות בפורום הפרעות קשב ADHD: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=133003182

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifתמונות מהבית של מכושפות!!

אזזזז היום נסענו למצוא את הבית.. והגענו די מאוחר אז הכל בחושך... אבל איך שהגענו לרחוב ישר זיהיתי את הבית טוב שלא התחלתי לצרוח!! ואני הולכת לחזור לשם באור יוםםםם יואו זה כל כך מגניב!! מה שמוזר זה שאשכרה גרים שם אנשים והם הזמינו טייק אוואי והכל.. וכשנפתחה הדלת די ציפיתי למצוא את אחת האחיות שם (במיוחד את פיבי) ודי התאכזבתי חח

למעלה