חדש ובשביל הנוסטלגיה

always be me mc

New member
דוד../images/Emo24.gif../images/Emo232.gif

האמת שכתבתי בתגובה לפה משהו אחר אבל הגעתי למסקנה שעדיף שההודעה הזאת לא תהיה. דוד ברצוני להתנצל בפניך וגם בפני שאנן אם יכולתי
בתקנון הפורום רשום : בלי קללות, השמצות כלשהן גם אם אינם מכוונות לאליסה אלא לשחקניות בעברה(שאנן דוהרטי) ואני כמו העיתונות המפגרת מתחילה במסע האשמות.. באמת שאני מצטערת על זה א) זה לא הוגן להתקיף אדם שלא מודע לכך ויכול להגן על עצמו ב) היא אישית לא עשתה לי כלום אז זה אפילו יותר לא הוגן בקיצור נסחפתי.. מה לעשות כשמדובר באליסה אני תמיד רגישה ותמיד בצד שלה אבל זהו אי אפשר, לא משנה מה שאנן עשתה או לא עשתה בעבר זה לא הוגן להאשים אותה לפני שיודעים את כל העובדות ואני לא יודעת את כל העובדות אז אני יורדת ממנה בעניין הזה. סורי שאנן

HADARYY1

New member
גם לי יש שאלות :)

סתם מתוך התעניינות מה היה השכר שהן קיבלו לעונה? והאם שלושת הבנות נשארו בקשר גם לאחר סיום הצלומים של הסדרה? ו...איפה אליסה מילאנו גרה?בניו יורק??

CharmedRulez

New member
אליסה גרה בLA

בעונה 4, אם אני לא טועה, הולי קיבלה 80 אלף לפרק, אליסה 60 אלף ורוז 30 אלף. בעונה 6 השכר של כולן התאזן וכולן הרוויחו 120 אלף.

CharmedRulez

New member
אה ואליסה ורוז בקשר קצת בטוויטר

ופעם אחת היא גם אמרה שהיא מדברת עם הולי קצת (=אליסה).

always be me mc

New member
רגע רגע..../images/Emo232.gif

איך הרוויחו כולן 120 אלף? הולי ואליסה נהיו מפיקות אז מה הן לא הרוויחו יותר מרוז? עונה 6

HADARYY1

New member
הן ידעו על השכר של האחרות ולא היתה להן בעיה?

לא היתה להן בעיה שהן לא מקבלות אותה משכורת? ויש מקום כלשהו שאפשר לראות בו קטעים מאחורי הצילומים?על הסט וכאלה?כי ביוטיוב אין ממש קטעים מהסט..

CharmedRulez

New member
מדובר בסכומים משוערים+אלו חוזים.

רוז שחקנית חדשה ופחות מוכרת לא יכלה לבקש סכומים כמו של אליסה או הולי. הולי התנתה את הארכת החוזה שלה בתוספת שכר משמעותית.

HADARYY1

New member
הבנתי,תודה על המידע../images/Emo13.gif

ויש מקום שבו אפשר לראות קטעים מהסט?

MoRaN SaShA

New member
יש תמונה של אליסה בPEOPLE../images/Emo13.gif

מדווחת לכם מהשטח.. סתם
אני כל כך אוהבת מגזינים אמריקאים, ואתמול עיינתי באחד מהם בסטימצקי (מחכה שיביאו לי כמה מגזינים מארה"ב) ובמגזין PEOPLE של השבוע (האחרון) יש תמונה של אליסה באיזשהו אירוע.. אני לא יודעת אם זה אותו אירוע אבל יש תמונה של ג'ני גרת' ושאנון דוהרטי בדיוק תמונה מעל אליסה. אם הן היו באותו אירוע, זה בטח היה מעניין. בכל מקרה , חשבתי שתרצו לדעת

always be me mc

New member
אם שאנן, אליסה וג'ני היו באותו אירוע../images/Emo232.gif

אז זה באמת מעניין! ו-
רבה לך על המידע
אומנם לא אקנה את העיתון בשביל זה (באמת שהוא עולה יותר מדי) אבל אולי יש משהו על האירוע באינטרנט .

MoRaN SaShA

New member
אם אזכר בשם האירוע, אני אכתוב ../images/Emo13.gif

וכן המחיר בארץ באמת מוגזם.. 50 שקל לעיתון שעולה 15 שקל בארה"ב.. זה מוגזם.

always be me mc

New member
מוגזם? גניבה! ../images/Emo232.gif

ותודה רבה זה יהיה נחמד לדעת :D אגב פעם הבאה כשאת רוצה לעדכן עדיף לך לעשות את זה בשרשור יותר חדש

למעלה