ממש לא את צודקת בגיל כזה זה רק יהרוס את החיים
S SHANIELICIOUS New member 18/3/07 #20 ../images/Emo2.gifWOWW../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif (אחרי ששמתי כרית מתחת לחולצה כבקשת אור ) אני הייתי עושה הפלה...כל החחיים לפני ואני מאוד רוצה לעשות צבא
../images/Emo2.gifWOWW../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif (אחרי ששמתי כרית מתחת לחולצה כבקשת אור ) אני הייתי עושה הפלה...כל החחיים לפני ואני מאוד רוצה לעשות צבא
S SHANIELICIOUS New member 18/3/07 #23 ../images/Emo6.gifזה עוזר לדמיין../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
כ כוסית על הגג New member 18/3/07 #33 נראה לךךך .. חח לע קשור .. היא נכנסה בטעות אהמ דעה שלך ילד או לע?
כ כוסית על הגג New member 18/3/07 #39 פשש ת'אמת דווקא חשבתי שכולכם תגידו ללדת ת'תינוק .. אבל אני מגלה שכולם מסכימים איתי ..
A Amaia17 New member 19/3/07 #64 חברה שלי בת 17 ויש לה תינוק מדהים בן [כמעט] שנה ..היא נכנסה להריון בי'ב , פרשה מביה"ס והתחתנה (בחתונה חתונה אגב ,אולם אורחים רב צ'קים ]אני חושבת שאני לא הייתי עומדת בדילמה הזו , מצד אחד זה להרוס לעצמך ת'חיים ומצד שני זה להרוג חיים .
חברה שלי בת 17 ויש לה תינוק מדהים בן [כמעט] שנה ..היא נכנסה להריון בי'ב , פרשה מביה"ס והתחתנה (בחתונה חתונה אגב ,אולם אורחים רב צ'קים ]אני חושבת שאני לא הייתי עומדת בדילמה הזו , מצד אחד זה להרוס לעצמך ת'חיים ומצד שני זה להרוג חיים .
I idanias New member 18/3/07 #35 אני לא היפי ולא עידן../images/Emo11.gif אני זדי!! יעני ZD שזה כמו XD... ואני המצאתי אותו חחח וזה זאד-די! וזה יוצא זדי נא לא לקרוא לי עידן אלא זדי,תודה
אני לא היפי ולא עידן../images/Emo11.gif אני זדי!! יעני ZD שזה כמו XD... ואני המצאתי אותו חחח וזה זאד-די! וזה יוצא זדי נא לא לקרוא לי עידן אלא זדי,תודה
S SHANIELICIOUS New member 18/3/07 #37 ../images/Emo11.gifברוך הבא../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
כ כוסית על הגג New member 18/3/07 #38 זדיייייייי../images/Emo6.gif חח אני צריכה להתרגל נראה כמה זמן תחזיק מעמד עם הכינוי הזה זדיייי זדוששששששש טוב די אני נקרעת מעצמי תתחדש
זדיייייייי../images/Emo6.gif חח אני צריכה להתרגל נראה כמה זמן תחזיק מעמד עם הכינוי הזה זדיייי זדוששששששש טוב די אני נקרעת מעצמי תתחדש