~חדש~שירשור צומי

hodayoyo

New member
../images/Emo32.gif~חדש~שירשור צומי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מסורת חדשה או משהו
מעכשיו כל כמה ימים (לפי הצורך) יפתח שירשור צומי. מה קורה בשירשור הזה? אתם מקבלים צומי!! כל מה שצריך לעשות זה להתלונן על מה שמציק לכם היום, לשפוך קצת עצבים או אפילו לספר על משהו טוב שקרה לכם היום
וכמובן- להגיב למה שאחרים כותבים ו.... לתת להם צומי! נו, שתפו אותנו... יש לנו המווווון צומי לתת
צומי להמונים

BaRbiK

New member
ראשונה../images/Emo3.gif

אני שונאת פוסטמות מפגרות!!!!!!! היה לי היום חוג (אני רוקדת.היפ הופ..) והמורה (מורה בן לא מורה בת) העביר אותנו לקבוצה היותר גדולה והיא פשוט היתה מפוצצת במלא פוסטמות שלא נתנו לי לראות את המורה!! לא ראיתי כלום
והן עיצבנו אותי במיוחד ש2 מהן בבצפר שלי
אני לא אוהבת אותן
הן מעצבנות אותי
אתן חדשות!תשתלבו מאחורה!!תנו לי לנשום!!! אה והכי נחמד זה שיש לי ותר מדי שיעורים ואני פה משום מה
*חרשתי*

LOLI152

New member
מסכנה

פוסטמות זה דבר נוראי! אני מבינה אותך לגמרי! היום הפאקצה הכיתתית (ההכי פאקצה) חשקה לי בעטים =[ נכון שיש לי עטים נוציים בקלמר אבל הם שלי!! שלי!! וילד אחדד (דרך אגב קוראים לו דניאל סולמון) התחיל לקלל את דניאל =[ בסוף הוא הודה שדניאל מוכשר ומפורסם ומצליח ושהוא עלוב ממנו (בעזרת שיכנועיפ קלים..) פריק קשוח אפל צומי התיחסות (זה יוצא פקאצה) אלה

BaRbiK

New member
יש לי ילד בכיתה שכל הזמן צועק לי

גבסו הומו גבסו הומו (הוא חושב שאני עדיין אוהבת את גבסו) עברי הומו ****** עברי מת (מכות!!!!!!!) והוא משגע אותי שיש לי עצבים אליו (יותר נכון שאין לי)אני מביאה לו מכות וזה..אבל אין לי סבלנות אליו יותר סתם טיפש
היום הפקצה הכיתתית החליטה שהיא באה לחוג שלי!!!!!!! ואני לא רוצה שהיא תהיה!!! גם כן פקצות כיתתיות

hodayoyo

New member
אויי איכ../images/Emo60.gif

הכיתה שלי מלאה כאלה
ושיעורים? הממ ספרי לי על זה... עוד לא סיימתי- נשארו לי 5 תרגילים במתמטיקה ו8 שאלות בתנ"ך ועוד אין לי בכלל את החומש דברים שצריך בשביל לענות על זה

BaRbiK

New member
אני רק בט' ויש לי 41 שעות

המורים התחרפנו או משהו?!

ברררר

New member
איזה טוב

גם עכשיו הודיעו לי שיש לי 2 חלונות סתומרת שיש לי 31 שעות:) כל יום חוזרת ב1, לא לומדת ביום שישי וזהו:) הא:) טפו טפו טפו טפו

S h A b i T

New member
יש לי 32.

ואני עוד מרחיבה 2 מיקצועות. כל כך טוב.. אני קמה כל בוקר מאושרת :) שנה שעברה היו לי 39 שעות ובקושי שרדתי. תחושה של מוות שעטפה את כל הכיתה שלי.

כן גם לי זה היה ככה שנה הבאה ...

אחרי שירדו לי מקצעות כמו מדע"ח ערבית
ואז היה לי משהו כמו שלושים שעות עכשיו יש לי 45 שעות כי אני בראלית ...

Hakuna Matataa

New member
../images/Emo12.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שנה שעברה[שהייתי בט] היו לי נראה לי בקושי 30 השנה יש לי 31, אבל יש לי מגמה אחת בינתיים:)

AVIV80

New member
אוקיי

יש מישהי שאני רודף אחריה ארבע שנים והיא ממציאה תירוצים היום עבדתי יום אחד בגלל לשא היו צריכיםעוד עובדים אוףףףףףףףףף

hodayoyo

New member
לא הבנתי..../images/Emo60.gif

את המשפט השני :| ולגבי הראשון- לא כדאי לרדת מהענין ולעבור למישהי אחרת?!
למרות שאני מעריצה אותך על ההתמדה בעניין

למעלה