~חדש~שירשור צומי

ברררר

New member
אני מכירה ילד שאהב את חברה שלי 4

שנים ובשנה ה4 הם נהיו חברים:) אבל אל תרדוף! תן לה קצת להרגיש שאין לה אותך...

hodayoyo

New member
את|מצביעהעליך|../images/Emo60.gif

היית בצילומים?! אני רוצה שירשור חדש עם סיכום הצילומים!!!!

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

הרסתי לעצמי ובעיקר לבתי את התוכניות להיות היום בצילומים של המצעד וזה מעצבן. אני לא ממש מרגישה טוב. אני בהתמוטטות מבצפר והשנה רק התחילה. אמא מביאה לי את העצבים. אבא צחק עלי כשהתחלתי לבכות מקודם (קשור להתמוטטות בגלל בצפר). היום הכי קצר שלי בבצפר הוא 8 שעות ביום ראשון וכל שאר השבוע זה 9 שעות :|| נמאס לי!!!!!!!!!!

כולם אוהבים את הילה שירשור

צומי חדש
מעולם לא הזדקקתי לכך אחת הסיבות הכאובות ביותר שעליהם רציתי לדבר זו היא תוכנית ההתנתקות זה מה שעורר לא רק בי כאב אלא גם ברבים אחרים ואי אפשר שלא לדבר על כך מאז ומעולם תמכתי בדרכו הפוליטית של שרון אך לאחר קרעי זעזוע פנימים שעברתי כך ניתן לתאר את המראה המזעזע הזה כאשר רואים על מרקע הטלויזיה עם בוכה מאבד את התקווה שכבר ברחה מכאן אפילו בשנות האלפיים אנשים שעמלו במו ידיהם שנים לבנית בתים למחיה מכובדת לעבודה לגידול ילדים בסוף הורסים את ביתו את כל אימפריית חייו ועוד בדרך נאורה מפי היהודים קוראים לכך שלום ורוצים בו השלום אינו מתבטא במילים מה שרוב השנים אירע כאן מדברים על השלום לא גורמים לו לקרות מילים גדולות למציאות קטנה ומכאיבה שרון הוא הכישלון הפוליטי הכי כוזב של כל הזמנים

M A R K I

New member
צריכה צומממייי! !

אוקיי. . .נתחיל בסיפור. . . סיימתי יב' ומצאתי עבודה, אני מתגייסת באפריל. . . מצאתי עבודה, התחלתי לעבוד היום, בסטודיו לעיצוב גרפי, להיות מזכירה, כמה שתגידו שמזכירה זה עבודה מסכנה ולנשים זאת עבודה קשה ואיך שהגעתי הביתה בכיתי לאמא שלי שאני לא רוצה וזה לא מתאים לי, אבל בעבודה היום באמת עשיתי את המקסימום. . והיום בערב. . .פיטרו אותי
והאמת שאני לא עצובה, ממש לא, כי הרגשתי שזה באמת לא בשבילי העבודה הזאת. . .! עכשיו אני אחזור למפגשיר. . . אוהבת אותכם אנשים יקרים! !

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח פיטרו אותך?! איזה כישרון..חחחחח ממה נחיה אימא?

M A R K I

New member
כיייי. . .

אמרתי להם שיש כמה פעמים שאני לא אוכל לבוא לעבודה כשהוא ברגילה ובסוף החודש אני נוסעת לאילת,טוב נו, זה לא קשור אליו ובימי ראשון כל כמה זמן אני אבוא מאוחר לעבודה כי אני מגיעה מרון. . ולא התאים להם. .

למעלה