המגילולההה../images/Emo3.gif../images/Emo55.gif
** בטח יהיו דברים שאני אשכח אז אני אוסיף אחכ
** קמתי בבוקר התקלחתי וכו'.. סיכמתי עם אמא שלי שנצא ב9:00 אבל היא אף פעם לא עומדת בלוח זמנים, אז היא אמרה שנצא ב9:30 והיא נורא התעקבה וכבר התחלתי לבכות
בסוף יצאנו ב9:37
נסענו, נסענו, נסענו, נסענו, נסענו.. בסוף הגענו לכנותת ועברנו ליד איפה שזה ואמא שלי רצתה להמשיך לנסוע פתאום צרחי להה "הננננננננננננההה" כי ראיתי תמונה גדולה של אגם
אז באתייי וישר איילה
קפצה עליייי ואז ראיתי את שיר
והדס
ונכנסנו לחנות.. והן נשכבו להן על הספסלים האלו של האנשים שמודדים את הנעליים
ואז איילה ראתה שיש לי בלונים בתיק אז הלכנו לנפח שניים להדס וכתבנו ברכה, ובדרך קצת שיגענו את המוכר.. ואז באנו להדס עם הבלונים וגילינו ש... הדס פוחדת מבלונים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק
אחכ יקיר וזיוו ואחות של זיו הגיעו! והיינו בחנות ו.. המממ סתם ישבנו שם ו.. חח אני כבר לא זוכרתתת
אאההא הוציאו פוסטרים של אגם ןגלויות וכל אחד לקח לעצמו קצת
והיו שם אנשים שבאו אז זיו אמרה להם שזה ב17:00
ואז באה האישה בוורוד ואמרה לא לגעת בפוסטרים
, אז לא נגענו
חחחחחחח ואזזזזזזזזזזז הגיעה אגםםםם
כמה שהיא מושלמתתת
וכולם צילמו והיו מלא ילדים קטנים שביקשו חתימה וכו'.. אני הייתי דיי מאחורה.. ואז היה קטע ממש מצחיק שהדס עמדה מאחורה ודיברה עם אביחי בפלא.. ואז היא אומרת לו "אני לא רואה כי יש פה אנשים זקנים וגבוהים מלפניי, אהה בעצם זה יקיר" משהו בסגנוןן
חח איזה מצחיק זה היההה.. רק שאגם כבר הלכה אז הדס צילמה אותי איתה עם המצלמה של שיר.. ולא ניראה לי בכלל שהיא זוכרת אותי
אחכככ לקחתי טרמפ את הדס איילה ושיר הן כאלו מתוקותתת ואז נסעתי לתל השומר, לסבא שלי, לבני דודים שלי, לקיבוץ ורקקק עכשיו אני בביתי..