חולונים, אוהבים טרופרים ???

Silly A

New member
../images/Emo32.gif חולונים, אוהבים טרופרים ???

מצאתי חבילה של עשרה דיסקים אחרונים של ה-PR TROOPERS, ואני ממש אשמח להביא לדוויק כסף ולא דיסקים-עודפים :)... אז אולי ההייפ הראשוני סביב הדיסק המעולה הזה מאחורינו... אבל: -אם אתם אוהבים את הטרופרז ולא קניתם בזמנו, פנו אליי. -אם שמעתם על הדיסק אבל לא יצא לכם לשמוע את הדיסק - שמעו אותו, תתרשמו, ופנו אליי. -אם אין לכם מושג מי אלו הפי-אר-טרופרז, אבל אתם אוהבים היפהופ ישראלי טוב (ובגלל זה אתם קוראים פה, לא?), גם פנו אליי. אם חסרה לכם כוס קמח או סוכר בחולון, והשכנים לא בבית - אתם גם מוזמנים לפנות אליי... הפרטים שלי רשומים בכרטיס האישי, ו... אני עונה במסרים אם אתם לא מחוברים בשום תוכנת מסרים מיידיים. אם אף אחד לא יפנה אליי, אני מחזיר דיסקים לדוויק באירוע של יום שלישי... סילי פיס. (זו הודעה חדשה, לבקשת המנהל)

אסף אא

New member
נראה לי שהדיסק של ה-PR עדיף על השבט

(זוכר שקניתי ממך דיסק, איליה? מתי זה היה, לפני שנה? איך הזמן טס!) הדיסק הזה, של ה-PR TROOPERS, הוא פשוט דיסק מצויין. אחד מאהובים עליי. ביטים גדולים וMCים שורפים. למעשה, אני חושב ששמעתי אותו הרבה יותר פעמים מאשר ששמעתי את הדיסק של השבט. תקנו. זה שווה.

SHIKO2000

New member
אני חושב שחוץ ששני ההרכבים

נמצאים תחת מטריית ההיפ הופ. אין שום דבר משותף בין הדיסקים.

y a n i v 17

New member
נצל"ש-מה עם האירוח?

למה הוא עדיין לא עלה לרשימת האירוחים? נמצאים שם כבר אירוחים שהיו אחריי שהשבט התארחו.. מנהלים תנסו לברר על זה..תודה

אסף אא

New member
לא השוואתי במיוחד

אמרתי, פשוטו כמשמעו, שאת הדיסק של ה-PRT שמעתי יותר פעמים משל השבט.

SHIKO2000

New member
קרא לי קטנוני

קרא לי סמנטי,קרא לי בן אדם שלא מבין למה הוא ער בשישי בבוקר כל כך מוקדם...אבל כשאומרים שמשהו עדיף על פני משהו זו השוואה לא? "נראה לי שהדיסק של ה-PR עדיף על השבט"... ומה שאני אומר זה שחוץ מששני הדיסקים נמצאים תחת המטריה של ההיפ הופ.

אסף אא

New member
מה זה משנה שאין ביניהם הרבה משותף

אני אומר שנהנתי מהדיסק של ה-PRT יותר משל השבט. זהו. סוף פסוק. לא השוותי ביטים, לא ליריקה, לא כלום. נהנתי יותר מ"מתוך הזוהמה". מה הבעייה? תקשיב שיקו, אתה צריך להפסיק להתנצח על גבי הפורום עם אנשים שטוענים שהדיסק של השבט לא מושלם. זה הרעיון של פורומים, להביא דעה. לא היה לי כוח להיכנס לריב שלך ושל סייקו בפורום (זה היה איתו, נכון?), אבל האמת? אתה לא יודע איזה מגוחך אתה נראה מהצד. אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת. גם אם היא לא בונה במיוחד, גם אם אתה לא מסכים, אין מה לעשות. לא כולם חושבים שהדיסק של השבט הוא יצירת מופת, ובינינו? בצדק. אתה רק מוציא שם רע לעצמך ולשבט עם התגובות האלה. אני מכבד אותך מפורום סאונד והפקה לדוגמה, באמת, אבל אתה צריך לדעת להפסיק להתנצח לפעמים.

SHIKO2000

New member
סך הכל אמרתי

שכן השוות ואין מקום להשוואה זה הכל. זה כמו שאני אשווה את סקורפיונס לנירוונה - הרי שתי הלהקות בסופו של דבר עושות רוק... זאת היתה כל כוונתי.

SHIKO2000

New member
ועוד דבר

ביקשתי מיפעת שתוריד ממני את האדום בדיוק בגלל זה. כל עוד לא אמרתי שזו דעת השבט זו דעתי ודעתי בלבד,אני שכיר של השבט ולא חבר הרכב,אני גם חבר שלהם אבל זה לא קשור- ככה שאין להתיחס למה שאני אומר כהודעה רשמית של השבט,דעתם של השבט וכ"ו - אלא אם אמרתי אחרת בהודעה.

אסף אא

New member
אז לאו דווקא לשבט...

לעצמך בן אדם. כמו שאמרתי, מפורום 560 אתה נראה אחלה גבר, וחבל שאתה הורס קצת את הרושם עם הודעות מעפנות. אז למה *לא* להשוות את הסקור' לנירוונה? אני יכול להגיד לך שאני יותר אוהב קולה מספרייט. בירה מוודקה. בירה מקולה. אין ביניהם הרבה קשר, אבל אני פשוט מעדיף אחד על השני. as simple as that.

SHIKO2000

New member
כפרה עניים אני לא מחפש

"סטריט קרד" מאף אחד. מי שחושב שאני אחלה שיהיה לו בכיף,מי שחושב שאני מעפן שיהיה לו בכיף - מי שבאמת מכיר אותי מחוץ לדפי האינטרנט כנראה גם מחזיק בדעהחיובית או שלילית לגבי - אלו הם החיים. אני אתווכך על משהו שנראה לי טיפשי - עד שהויכוח ימצה את עצמו או עד שימאס לי - כזה אני. הדבר היחיד שמפריע לי שבגלל שאני אדום - משייכים את זה לשבט,והתגובות שלי צריכות להיות פה מאוד פרווה. הקיצר שבת שלום,שכל אחד יחשוב מה שבא לו,יעשה מה שבא לו,ישמע מה שבא לו וכ"ו one love peace וכ"ו...

למעלה