חולונים, אוהבים טרופרים ???

SHIKO2000

New member
צטערת יש לי חרא זיכרון לשמות

אני עוד לא זוכר איך קוראים לכל אחד באמת בשבט...

OceaND

New member
אתה זה שיוצא מגוחך כי באמת אין מקום

להשוואה או להגיד מה יותר טוב. זה כמו שתכנס עכשיו לפורום רוני סופרסטאר ותגיד לדעתי עדיף הדיסק של הטרופרס אני שומע אותו יותר.

אסף אא

New member
אתה זה שיוצא מגוחך, כי

א. אתה לא מוכן לקבל את *הדעה האישית* שלי ב. קרא את התגובה האחרונה שלי לשיקו.

OceaND

New member
אבל זה עדיין לא קשור.

אין לי בעיה עם הדעה שלך על הדיסק ועל זה שאתה לא מרוצה ממנו. זה עדיין לא קשור להשוות אותו לפי אר טרופרס ובטח שזה גם לא מכובד בפורום של השבט. אתה יכול לבוא לבקר את הדיסק להגיד למה הוא לא מספיק טוב לדעתך ולמה אתה לא נהנה ממנו. זה אפילו רצוי שחברי השבט ישמעו את כל התגובות מכל הכיוונים. להגיד תקנו ת'טרופרס ולא את השבט בפורום של השבט זה לא מכובד. דבר שני גם אין בכלל קשר בין הדיסקים. וזה לא שאמרת אני מעדיף את הסגנון של הטרופרס על הסגנון של השבט. אמרת "נראה לי שהדיסק של ה PR עדיף על השבט".

אסף

קודם כל שי לא מיצג את השבט. כמו שאתה הבעת את דעתך כך גם זכותו להגיב ולהביע את דעתו, בשביל זה יש פורומים לא? לחלוטין מיותר לרדת לפסים אישיים

moshe alfasi

New member
יש לך את הדיסק של הפיאר שנה.

ואת הדיסק של השבט חודש. תחשוב על זה ככה...

אסף אא

New member
ואם ניקח את זה צעד אחד קדימה...

אני עדיין שומע מידי פעם את מתוך הזוהמה, ורק שבוע אחד אחרי שקניתי את השבט כמעט נמאס לי לגמרי מרוב הדיסק. בשורה התחתונה, זו דעה אישית ותו לא.

אסף אא

New member
הפואנטה הייתה

שאם אנשים כאן אוהבים את הדיסק של השבט, ולדעתי הדיסק של ה-PRT יותר טוב, אז כדאי לקנות את הדיסק של ה-PRT. בכל מקרה, אין לי כוח להמשיך את הדיון הזה כי זה לא מוביל לשום מקום.

אסף אא

New member
הכותרת צונזרה ע"י מיכל.

אי אפשר להשוות בין ויולדי לשבט. אני לא אגיד ש"עם כל הכבוד לשבט אני חושב שויואלדי מלחין יותר טוב מאדם". גם לא השוותי בין PRT לשבט. אמרתי, בכלליות, שאני יותר אוהב ויותר שומע את מתוך הזוהמה. זהו. מה הבעייה? אתם לא נשמעים חכמים כשאתם מתווכחים איתי. אתם נשמעים כמו גרופים מסכנים שלא מסוגלים לשמוע שום דבר ששונה מזה שהדיסק של השבט הוא הדבר הכי טוב שקרה בהיפ הופ הישראלי. והוא כל כך לא. כבר אמרתי שאין לי כוח והדיון לא מוביל לשום מקום?

OceaND

New member
חחח אתה זה שמציג אותנו ככה

ואתה מעוות את המציאות. אנשים פה אמרו שהדיסק של ה PRT טוב וממליצים לקנות. איפה אתה רואה שמישהו אמר לא לקנות?? מה כולה אמרו לך? שאין קשר בין שני הדיסקים בשביל השוואה. זה שאתה אישית נהנה יותר מהדיסק של הטרופרס אז סבבה - אף אחד לא התווכח איתך על זה. איש איש וטעמו

U G I

New member
בתכלס..

מתוך הזוהמה אחד הדיסקים. גם כל המסביב לדיסק הזה. מביא בך חשק להפיל ת'חומה
לא ככה?

Silly A

New member
וברצינות, אין לך חבר'ה שמעוניינים

לקנות את זה? אין לי הרבה דיסקים להפטר מהם... זה למטרה טובה חחחחח...

למעלה