חייב להמליץ!

../images/Emo32.gifחייב להמליץ!

אני בא לחבר סתם בשביל לראות סרט ושואל אותו מה הוא לקח לראות, הוא אומר סרט דרמה ואני ממש לא אוהב דרמות, אז מחוסר ברירה אנחנו מתחילים לצפות בסרט דרמה שהוא הביא. וזה היה ה=סרט של השנה! סרט כזה מדהים מזמן לא ראיתי, שם הסרט הוא: שמש נצחית בראש צלול בכיכובם של ג'ים קרי(שעד עכשיו הייתי בטוח שלא ילך לו בסר דרמה) וקייט וינסלט(הנשמה מטיטאניק). אני מביא לא ציון של 5 כוכבים
בסולם אבי. אז אני חייב להמליץ לכם על הסרט הזה, דרך אגב מישהו ראה אותו?

Aviad1987

New member
שמעתי עליו

הוא די חדש אני אראה אותו בקרוב ואם משהו טיפההה'לה יותר ישן אז תראו את "מועדון קרב" סרט גאוני

אם כבר המלצות לסרטים

3 סרטים שחובה לראות - הנשכחים. עם ג'וליאן מור ואנתוני אדוארדס (ד"ר גרין מאי.אר) נערה בהפרעה. עם אנג'לינה ג'ולי, need i say more? (ווינונה ריידר..) ואבודות והוזות.. פשוט סרט מדהים. עם מישה ברטון, פייפר פרבו, ג'סיקה פרה.

bat el2

New member
אבודות והוזות סרט ממש טוב..

אני מליצה לכם לראות את הפסנתרן.. (רק אם יש לכם קיבה חזקה) וגרינד או בעיברית עבודת פרך.. עם אדם ברודי.

SummerBreeze

New member
Grind../images/Emo47.gif

כן... סרט עם אדם... אחלה סרט
הוא על סקייטרים... והדמות שאדם משחק די דומה לסת'...

נכון.. הפסנתרן סרט

ממש טוב וחזק. אבל ממש ממש עצוב ולאלה שלא יודעים - זה סרט שואה .. אז לחשוב פעמיים.

mor kutcher

New member
ראיתי 3 שהמלצתם-

"אבודות והוזות", "שמש נצחית"-שני סרטים מדהימים... ו"נערה בהפרעה" זה בכלל אחד הסרטים שאני הכי אוהבת... ואם כבר נכנסנו להמלצות- "מה עובד על גילברט" ו"המספריים של אדואד"...ולא רק בגלל ג'וני! ו"כמעט מפורסמים" עם קייט האדסון... בערך שלושת הסרטים האהובים עליי...

Aviad1987

New member
כמה סיוטים האדוארד הזה עשה לי

שהייתי קטן יותר וראיתי את הסרט (בלי אזהרה קודמת) אבל סרט מעולה

SummerBreeze

New member
אבודות והוזות../images/Emo45.gif

אחד הסרטים החזקים שראיתי... הצליח לרגש אותי מאוד...

TheCharm

New member
יש לו אותו בDVD...

אני אמצא זמן לראות אולי מתישו:p אבל בינתיים הסרטים הכי שווים (ושראיתי אותם הכי הרבה פעמים) זה מעודדות צמודות, מת לצעוק 1 ולר"ב. וגם מת לצעוק 3 זה סרט מצוין, שראיתי 4 פעמים (אחת בקולנוע, וכמה חודשים אחרים שיצא בDVD השכרתי וראיתי 3 פעמים:p)

כיף לךךךךך אני כל כך אוהבת אותו!

וכן אני גם מתה על מעודדות צמודות.. חחח, קודם כל - אלייזה דושקו המלכה. דבר שני.. פשוט סרט כיפי. ראיתי אותו איזה 700 פעם.. את זה יש לי על קלטת ובמחשב

אלייזה דושקו היא ה=מ=ל=כ=ה! המירוץ

לאתמול
זו הסדרה שהכי אהבתי בהיסטוריה האנושית, כשהיא התחלה ניתקתי את כל הטלפונים בבית, וסגרתי את הדלת עם מנעול חחח. (מקום 2 אצלי הישרדות
מקום 3- דה אוסי
)

אני די יותר אהבתי את באפי....

כאילו, פיית' מבאפי.... היא אחד הדברים הכי שולטים בכל העולם. וטרו קולינג היה נחמד. אבל אין על באפי. (ואנג'ל).

TheCharm

New member
אני מנסה לתפוס את זה בטלוויזיה

כדי סופסוף להקליט. אבל עד עכשיו ראיתי את זה "רק" 20 פעמים.

למעלה