חייב להמליץ!

IDOffryn

New member
אני ראיתי.

סרט טוב, טיפה הזוי(וזה טוב). ממש נהנתי ממנו.

mor kutcher

New member
סרט שולטטט...

אוי איזה סרט טובבב... המבקרים ממש סם קטלו אותו... מקנאים באשטון

Aviad1987

New member
את מי הם קטלו?

את הסרט?! אין מה לקטול זה פשוט לא הסוג של מבקרים. אתם יודעים.. הסרטים המלוקקים ומסריחים האלה העובדה שהוא הוליוודי דווקא בעוכריו אבל הרעיון והתסריט פשוט גאוניים

שמעתי על זה.

נשמע מעניין ממש בא לי לראות. מאיפה אני משיגה? ראיתי ת'סרט הזה 3 פעמים בקולנוע ופעם אחת בניצנים.. יו איך התמכרתי אליו. והשחקן שמשחק את אוון כשהוא בערך בן 13.. כזה מושלם. (זה לא פדופיליה, השחקן נולד ב87! מותר לי!)

Aviad1987

New member
חחחחחח

4 פעמים זה עוד כלום. אני ראיתי את הסרט 7 פעמים.. כל פעם עם אנשים אחרים
אני תרמתי הרבה לקידום של הסרט. את יכולה להשיג בכל מיני דרכים לא כשרות ואת יכולה להזמין בטלוויזיה יש את גרסת הבמאי בוידאו בוקס

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif לסוף האלטרנטיבי

במהלך כל הסרט מוסיפים לנו מידע על המשפחה של אוון למשל שלאמא שלו איבדה עוד 2 ילדים בעבר בזמן ההריון (היא לא ילדה אותם). ולמשל שלסבא של אוון הייתה אותה "בעיה" כמו לאוון ולאביו. ויש עוד כל מיני דברים במהלך הסרט ובסוף הוא לא חוזר למסיבת יומולדת הוא חוזר להריון של אמא שלו ולרחם והוא חונק את עצמו עם חבל הטבור ובעצם הורג את עצמו והוא התינוק השלישי שמת לאמא שלו ואחר כך יש את רצף הדברים בגלל שהוא מת שקרו שזה גם שונה בחלקו

TheCharm

New member
יאפ, ראיתי את 2 הגירסאות

ואלטרנטיבית הרבה יותר טובה, לפי דעתי. אגב - אני לא יודע אם מישו שם לב - אבל נכון יש את הקטע (באלטרנטיבי) ששהוא חונק את עצמו וברקע שומעים כאילו קטעים מהסרט? אז שומעים את הקטע שאימא שלו מספרת על הילדים שהיו לה. כאילו שמתו בלידה. אבל ברקע שומעים "לפני שנולדת, היו לי 3 הריונות כושלים" או משהו כזה. בעצם, שמעו בדיוק אותו משפט שהיא אמרה לו - אבל במקום 2 הריונות, היא אומרת 3. או שזה פאשלה, או שזה אמור להעיד על משו

IDOffryn

New member
אפקט הפרפר../images/Emo31.gif

ממש לא התלהבתי מהסרט. הרעיון של אפקט הפרפר טוב אבל הביצוע לדעתי היה ממש לא טוב באמצע הסרט כבר נמאס לי מכל החזרות תאוריה כמו "אפקט הפרפר" יכלו לעשות סרט גאוני ולדעתי יצא סתם סרט ממש לא מיוחד.

לא הבנתי משהו בסרט

כן אהבתי את הסרט אבל
למי שלא ראה את הסרט בסוף שהוא חזר ליום הולדת וגרם לזה שהוא והילדה הזאת לא זוכרת איך קוראים לה לא יהיו חברים,לא מבינה איך זה גרם לכך שפתאום החיים שלה ושל אחיה יהיו טובים,כאילו מה רק בגלל שהם עכשיו לא יהיו חברים זה פתאום ימנע מאבא שלה להתעלל בה,זה יצא כאילו רק מזה שהם הכירו את אוון החיים שלהם נהרסו.

Aviad1987

New member
הסבר ../images/Emo58.gif למי שלא ראה

אם את זוכרת בשלב מסויים בסרט היא אומרת לאוון שהיא לא עברה לגור עם אמא שלה (אחרי שההורים שלה התגרשו) רק בשביל שהיא תוכל להיות קרובה אליו. ברגע שהוא לא הכיר אותה אין לה סיבה להישאר לגור עם אבא שלה אז היא ואחיה עוברים לגור עם אמא שלה ובעלה החדש ומשם החיים שלה נראים אחרת לגמרי. זה כל הקטע בסרט.. ששינת משהו כל כך קטן והוא גרם לשינוי ענקי.

אוי השיר מהחתימה שלך

(ומסוף הסרט) ממש מושלם... מדכא בטירוף אבל שיר ממש ממש יפה.

השיר זה הסיבה שראיתי

את הסרט,שמעתי אותו איפשהו אין לי מושג איפה והוא לא יצא לי מהראש,אז ביקשתי שיזהו לי את השיר בפורום זיהוי שירים ואז גם אמרו שזה שיר הנושא של הסרט אפקט הפרפר אז החלטתי להוריד את הסרט,גם קודם רציתי לראות אותו אבל הייתי צריכה עוד תמריץ כנראה.

../images/Emo58.gif

כי הם נשארו לגור עם האבא בגלל אוון.. כי הילדה הזו (קיילי) ידעה שאם היא תלך עם האמא היא לא תראה אותו שוב, אז היא נשארה עם האבא הפדופיל האנס המסריח.

למעלה