חם מהתנור

noooga

New member
../images/Emo32.gifיאללה, שאלון!../images/Emo124.gif

אני מזהירה- יש קטע בשאלון שלא כל אחד ימות עליו.. אז זהו, רק שלא תגידו שלא אמרתי. פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

Moi../images/Emo9.gif

פרטים אישיים לפורמליות
מהו שמך המלא
ריקי/יסמין(יש לי 2 שמות)-משהו
תאריך לידה: 20/9/1992
מקום מגורים ראשי: מרכז
מקום מגורים משני: מאכפתלכם
כתובת דוא"ל: מי שרוצה יבקש במסר
ניקים אחרים באתרים אחרים: Riki THE Angel(בפורום אתר כלשהו), $ריקי$.
כמה אחים/אחיות
2 אחים
גר עם ההורים/לבד/עם שותף
עם ההורים אוף כורס
צבע עיניים
ירוק דבש
צבע שיער
בלונדיני-שטני
משקל: 37
גובה: 1.60 מוסיקה
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה
לא
על מה היית רוצה לנגן
גיטרה,דרבוקה
יש לך להקה
אם כן, מה הסגנון
אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה
אין לי
מה הטעם הכללי שלך במוסיקה
אני אוהבת: רוק ומוזיקה לאטינית
איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון
אני אף פעם לא בדיכאון
להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: כל זמריי הדיכאון האלו.. עושים ת'חיים סיוט
אתה אוהב לרקוד
ממש ממש ל-א
תאר איך אתה רוקד
לא רוקדת
אתה מוצא את עצמך רוקד לבד
לא אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי
ל-א
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך
לאיודעת,אני כמעט ולא שמה לב מה השמות של האמנים.....
השחטה עצמית
יש לך קעקועים
אם כן, כמה ושל מה
וגם לא רוצה...
יש לך פירסינג
אם כן, כמה ואיפה
כנ"ל
התנסת בעבר בסמים
איזה
אתה מסטול ברגע זה
קצת-מהחום...
יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"
לא הפסקתי אף פעם
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה
OMG-למה נראה לכם
אתה מעשן
אם כן כמה בערך ביום
מה אתה אומר על הנוער של היום
במילה אחת:
(למרות שלא כולם) *בשלב הזה החלטתי לצנזר את הקטע ולכן נעבור לקטע הבא*
כישורים מקצועיים
איזה מגמה היית בביה"ס
עוד לא הגעתי לזה
פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): עוד לא עבדתי איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:
מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון
לאיודעת
מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני
כנ"ל
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה
לא חשבתי על זה האמת....
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו
כע
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת
בנתיים לא
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים
כל התפקידים שהיו מביכים אותי
*אני אמשיך אח"כ כי אני ח-י-י-ב-ת ל-ע-ו-ף
*

אני ממשיכה../images/Emo8.gif

שאני אדע מה לבשל לך
המסעדה האהובה: אין משהו ספציפי
כל מסעדה שהאוכל בה טעים
המסעדה השנואה: כנ"ל(רק שהאוכל בה לא טעים)
בשר מעודף: כל בשר שהוא טעים(וכשר)
גבינה מעודפת: מוצרלה,גבינת עזים,קוטג'
ירק מועדף: מלפפון
תבלין מועדף: תלוי לאיזה מאכל...
פרי מועדף: פסיפלורה,סברס,ליצ'י,תפוח,קלמטינה(קצת חמוצה
).
דג מועדף: פורל,לוקוס,קרס,דג משה רבינו....
סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): כל מה שטעים לי
מאפה מועדף: מאפים של אמא
שתיה קרה מועדפת: מים ולעיתים רחוקות-קולה
שתיה חמה מועדפת: תה
שתיה חריפה מועדפת: רדבול נחשב
משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לאיודעת
הכוכבים הנוצצים של הליווד
סרט אהוב: אבי הכלה 2(מ-ו-מ-ל-ץ
),כל הסרטים של וולט דיסני, הארי פוטר(כמובן),אבא מתארס,נער הבועה ויש עוד כמה שלוזוכרת ת'שמות
במאי אהוב: I Don't Know
שחקן/ית אהוב/ה: שחקנים: דניאל רדקליף,בראד פיט,ג'וני דאפ,רופרט גרינט.. שחקניות אהובות: ג'וליה רוברטס,אנג'לינה ג'ולי,אמה ווטסון
סרט אחרון שראית: אבי הכלה 2-סרט מ-ד-ה-י-ם
ראיתי אותו עכשיו בערוץ 2
סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 'הארי פוטר'
סרט שראית יותר מ-30 פעמים: כנ"ל
סדרה אהובה: סוף הדרך 2,רצים לדירה 2,חברים,החיים זה לא הכל
היית רוצה להיות שחקן מפורסם
כע
לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך
אין לי מושג
לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים
כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה
1-2
כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש
בקושי אחד....
כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש
הרבה זמן לא השכרת האמת.
למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר
לאיודעת דת ואמונה
יש אלוהים
אה-הא
אם יש אלוהים - זכר או נקבה
נראלי זכר,לא
מה הקטע של כל הדתות
מי צודק
אני לא מבינה בזה מספיק טוב בשביל להחליט.
האם העולם הבא קיים
נראלי
מאמינים בגילגול נשמות
אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם
לא ממש מאמינה.
מלאכים ושדים - קיימים
ערפדים ורוחות - קיימים
קרה לכם פעם משהו על-טבעי
אם כן, מה
חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם
איך נוצר העולם
ע"י ה'
איך נוצר המפץ הגדול
מזה
מי יצר את אלוהים
אין לי מושג
יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה
יש,ועוד איך
נחייה את הרגע
מה מתנגן עכשיו
Nothing
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה
1
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק
שום דבר
מה הספקת כבר לעשות היום
לעשות קצת מטלות שנתנו לנו לחופש,לראות קצת טלוויזיה,לשבת על המחשב
מה עוד תספיק לעשות היום
לישון(שזה עוד מעט)zzz...
ישנת טוב אתמול
תישן טוב הלילה
מי יודע
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן
אם כן, למה
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים
וחצי נראלי
מי גאון, אינשטיין או שקספייר
שקספייר
עונה אהובה של השנה: אביב
צבע אהוב: תכלת(טורקיז),כחול,ירוק
ריח אהוב: של פריחה,ריח אחריי הגשם,של דברים שאני אוהבת
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: *

יש, שאלון!!!

איזה השקעה....נגה יפה לך
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? אלה=ללי 2. תאריך לידה: 19.8.05 3. מקום מגורים ראשי:צפון 4. מקום מגורים משני:עמק יזרעאל 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: תמיד ללוש המאמוש 7. כמה אחים/אחיות? שני אחים ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?אני בת 13...נחשו 9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 43 12. גובה: 1.60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? שנה הבאה-פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן?פסנתר, בגלל זה אני הולכת שנה הבאה... 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?לא ולא הייתי רוצה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? קודם כל הכי הכי הכי שולט שי גבסו!!!!!!! ו...אני אוהבת פופ ולטיני 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? את שי גבסו בכל מצב
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:הממממממממ 7. אתה אוהב לרקוד?לא 8. תאר איך אתה רוקד?עדיף שלא תדעו 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? תלוי אם הזרם אוהב את שי גבסו או לא.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שי גבסו!!! השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הממממ....יש לי פירסינג באוזניים...חחח 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?בטח! ל הזמן! סתם לא 4. אתה מסטול ברגע זה?ברור 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא הרבה 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?המממ 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?ברור! אני כבר מתה! 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כל הזמן! 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?פשוט בושה!!!! פרטים אינטימיים מעדיפה לא לענות.... 1. העדפה מינית:ה 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אין לנו מגמות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):אני עדיין אסירה בשלב זה של חיי...
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:מפקדת מזלגות 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?כה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?כה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?חוקרת מזלגות יפניים 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מזלגנית פשוטה...
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אם תשב שעה ותסתכל על מזלג הוא לא יסתכל עליך בחזרה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?מזלגנות 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנהלת מפעל כפיות שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:ישראלית מסורתית (דוכן פלאפל) 2. המסעדה השנואה:אוכל סיני (
) 3. בשר מעודף: שניצל 4. גבינה מעודפת:צהובה 5. ירק מועדף:גזר 6. תבלין מועדף:מלח זה נחשב?? סורי, אני שונאת תבלינים.... 7. פרי מועדף:תותים 8. דג מועדף:לא אוהבת 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):איטלקי (פיצה וספגטי) 10. מאפה מועדף: העוגיות של סבתא שלי 11. שתיה קרה מועדפת:קולה 12. שתיה חמה מועדפת:קפה 13. שתיה חריפה מועדפת:מיץ תפוזים
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:הממממ הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:ילדות רעות 2. במאי אהוב:הממממממממ 3. שחקן/ית אהוב/ה:הילארי דאף 5. סרט אחרון שראית:הדייט שלי לחתונה 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: לא רק בלונדינית 2 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: נמו! 8. סדרה אהובה: סוף הדרך,רצים לדירה ו-ח-ב-ר-י-ם!!!! 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא ממש 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?הממממ 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?אף פעם לא שאלתי...אולי את שרוטה אני לא... 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?שעתיים שלוש 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?לפעמים אחד לפעמים כלום, בחופש אחד או שניים 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?אני בקושי רואה מספריית וידאו 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?לכלבה שלי שהביאה אותי עד הלום
דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אין 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? לא הבנתי את השאלה 4. האם העולם הבא קיים? לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?אף פעם לא חשבתי על זה 6. מלאכים ושדים - קיימים? יכול להיות (אחותי מאמינה בפיות...) 7. ערפדים ורוחות - קיימים? את מנסה לעשות לי סיוטים?? סתם, לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? הצלחתי לקרוא את המחשבות של חברה שלי (באמת!) 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא 10. איך נוצר העולם?מהטבע 11. איך נוצר המפץ הגדול?מה זה?? 12. מי יצר את אלוהים?אף אחד כי הוא לא קיים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?בטח שיש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?"ארים ראשי...אשא עיני אל ההרים הרחוקים..." 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?האתר שלי ופורום רצים לדירה 4. מה הספקת כבר לעשות היום?להיות במחשב ולראות טלויזיה (יום עמוס) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לאכול ארוחת ערב ולראות טלויזיה (כמו שאמרתי-יום עמוס) 6. ישנת טוב אתמול?לא 7. תישן טוב הלילה?מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי!!! כמו שלי!!! 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה:קיץ! 4. צבע אהוב:סגול ותכלת 5. ריח אהוב:של סוסים (תאמינו או לא) 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות וטרינרית מצליחה
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי 9. חיה אהובה:כלב וסוס 10. תזכיר לי איך קוראים לך?אלה=ללי תודה נגה היה כיף

noooga

New member
חח לא אני כתבתי ת'שאלון..

נראה לך שכתבתי את כל השאלות סקס האלה? אני לא עד כדי כך סתומה...

חחח-אהבתי ת'קטע עם המזלגות....../images/Emo6.gif

ואני ממש ההפך ממך-אני כ"כ אוהבת אוכל סיני
תביאי קישור לאתר שלך,טוב

OMG../images/Emo70.gif

הייתי באתר הראשון שנתת לי
ס'תומרת-נכנסתי לפני כמה זמן לאיזה אתר והיה שם קישור לאתר שלך ונכנסתי אליו ובכלל לא ידעתי שהוא שלך
שיואוו אני בשוק LOL ואני יודעת מזה עיר וירטואלית כי גם לי יש אחת כזאת

2 דברים (טוב בעצם 3) (4)

1. מה זה לעזעזעל LOL?? 2.באיזה אתר היית שהיה קישור לאתר שלי?? 3.תביאי את הכתובת של העיר הוירטואלית שלך... 4.למה לא גמרת את השאלון?

מאעד

New member
עונה!!../images/Emo11.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?דניאל אבל אני מעדיפה שקוראים לי דניאל 2. תאריך לידה:5.5.92 3. מקום מגורים ראשי:חסוי
4. מקום מגורים משני:חסוי
5. כתובת דוא"ל:
6. ניקים אחרים באתרים אחרים:Daniel 7. כמה אחים/אחיות?3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?חום 11. משקל:38 12. גובה:מטר 60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא 2. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק הרבה אנגלית וקצת עברית 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?כל הלהקות שאני שומעת שאני לא בדיכאון 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד?אביב גפן 8. תאר איך אתה רוקד?נורמלי 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?כמעט ולא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?לפעמים 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?עברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?לא יודעת 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא ניסיתי אבל אם אני ינסה אני יכתוב את החוויה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?אחלה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 2. אמצעי מניעה מועדף:לא יודעת לא ניסיתי 3. סקס בדייט הראשון?לא יודעת אני עוד קטנה 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:לא יודעת תנו לי עוד כמה שנים ואני יוכל לענות על זה 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?לא יודעת 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?אדם טוב ושיהיה ביינינו תיקשורת טובה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?לא יודעת 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד אני עוד קטנה!!! 9. הסקס הכי טוב בחייך:לא היה 10. הסקס הכי גרוע בחייך:לא היה 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?לא יודעת 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?עוד לא איבדתי אותה 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?עוד לא קיימתי 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כן כבר שנה 16. מה אתה חושב עליו/עליה?היצור הכי מדהים עלי אדמות!! 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?לא יודעת מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?עוד לא יש עוד זמן 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):אני לא עובדת 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:עוד לא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?פסיכולוגיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?יש לי עוד זמן לזה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יעשה את זה בחיים 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?חוכמת חיים 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא יודעת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:יש הרבה 2. המסעדה השנואה:אין 3. בשר מעודף:כול מיני 4. גבינה מעודפת:לבנה 5. ירק מועדף:עגבניה 6. תבלין מועדף:לא יודעת 7. פרי מועדף:מנגו 8. דג מועדף:אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):אוכל מרוקאי 10. מאפה מועדף:יש כמה 11. שתיה קרה מועדפת:קולה 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת:אין אסור לי 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:קוסקוס עם חלב הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:מעודדות צמודות,מר וגברת סמית,שחקי אותה מותק ויומני הנסיכה 2. במאי אהוב:יש כמה 3. שחקן/ית אהוב/ה:טום קרוז 5. סרט אחרון שראית:מדגסקר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מעודדות צמודות ויומני הנסיכה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מעודדות צמודות ושחקי אותה מותק 8. סדרה אהובה:חברים,אנג'ל,טאצ' עליז לסטרייט שיעיז,טלנובלה בע"מ,בובספוג וארתור 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?אולי 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לא יודעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?הרבה מאוד 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?4 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?להורים שלי,למשפחה שלי,לחבר של,לקלריס ולאחי שנהרג דת ואמונה 1. יש אלוהים?כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?לא יודעת 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?לא יודעת מי צודק 4. האם העולם הבא קיים?יש אומרים שכן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?אני לא יודעת אם יש גילגול נשמות ואם כן אני לא יודעת מה הייתי 6. מלאכים ושדים - קיימים?מלאכים כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?אין 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא 10. איך נוצר העולם?הוא פשוט נוצר לא הייתי שזה קרה 11. איך נוצר המפץ הגדול?לא יודעת 12. מי יצר את אלוהים?לא יודעת שאלו אותו 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש לנו נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?Green Day 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 אנשים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?הרבה דבריםם 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לישון,לשמוע מוזיקה ולהיות בדיכאון מרב געגועים 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לנוח ואני מקווה שלא בדיכאון עוד הפעם 6. ישנת טוב אתמול?כן 7. תישן טוב הלילה?כן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהם 3. עונה אהובה של השנה:אביב 4. צבע אהוב:כחול ושחור 5. ריח אהוב:ריח של בושם 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אכזריות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?באותו מקום שאני גרה בו היום 9. חיה אהובה:כלבים,חתולים,שרקנים ודולפינים 10. תזכיר לי איך קוראים לך?דניאל

למעלה