חם מהתנור

noooga

New member
עמק חפר כאן יאללה בלאגן!!

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? נגה בלה בלה 2. תאריך לידה: 5.9.90 (נכון תאריך מושלם שיקה??) 3. מקום מגורים ראשי: עמק חפר 4. מקום מגורים משני: הונג קונג (מה זה לעזאזל ראשי ומשני? מה ז"א?) 5. כתובת דוא"ל: ... 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין 7. כמה אחים/אחיות? עוד 4 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? כנ"ל 11. משקל: 46,7 12. גובה: 1.65 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת.. הלוואי והייתי. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ותופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי אבל הייתי רוצה בסגנון רוק ישראלי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אבטיפוס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני, מאיה בוסקילה, סקעת/מויאל וכו' וכו' 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? לקפוץ וכאלה.. לא משהו רציני
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חחח יאפ 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנעת מלהיסחף 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שרון הולצמן השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ז' 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא נראה לי...
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של נוער- באמת. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים. 2. אמצעי מניעה מועדף: - 3. סקס בדייט הראשון? - 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:- 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?- 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?- 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?- 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - 9. הסקס הכי טוב בחייך:- 10. הסקס הכי גרוע בחייך:- 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?- 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?- 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?- 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?- 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אממ הרבה דברים 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? חחחחחחחחחחחחחחחח!! זה היה מצחיק!! כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? כל מיני.. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): - 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?- 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?- 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנתחת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מסעדה חלבית כלשהי 2. המסעדה השנואה: מסעדה בשרית כלשהי 3. בשר מעודף: בעעע 4. גבינה מעודפת: קוטז' 5. ירק מועדף: מלפפון, בצל ירוק 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: תפוח, אגס 8. דג מועדף: דניס
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני 10. מאפה מועדף: עוגת שושנים של אמא שושנה 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: - 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: גזר עם חמאת בוטנים הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: כנפיים שבורות 2. במאי אהוב: נראה לי שניר ברגמן 3. שחקן/ית אהוב/ה: איילת זורר, ליאור אשכנזי 5. סרט אחרון שראית: חלון סודי 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: פורסט גאמפ 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: הגזמתם.. 8. סדרה אהובה: ניפ/טאק, חברים, דאבל דייט 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? שחקנית תיאטרון מפורסמת- כן. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אה? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אה?! 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כמעט ולא.. רק בשעות בערב 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא הרבה 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להרבה אנשים דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? עם בולבול וציצים- תחליטו לבד. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? די כבר 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן, מאמינה.. אני הייתי אשה חילוניה שעכביש אנס אותה ורצח אותה. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא.. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? כמו שכתוב בתנ"ך 11. איך נוצר המפץ הגדול? אין לי שמץ 12. מי יצר את אלוהים? השמים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש לנו נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? סרט של סקס- אינפקציה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם.. אממ.. 3- שיקה, הילה ואורן. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? סקייפ ואייסיקיו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לנקות ת'ריצפות, לשרוף את הכנפיים שאמא שלי הכינה ולחטוף צעקות ממנה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות טלוויזיה, לקרוא עיתון, לצאת עם חברים (אין מה לעשות כ"F כשאתה שומר שבת) 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? בעזרת ה'.. אבל בכלל לא בטוח- הכל תלוי בניסוי חח.. (שיקה...!!) 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן.. כי שרפתי משהו יקר ערך כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: קיץ
4. צבע אהוב: כתום (לא קשור להתנתקות) 5. ריח אהוב: של צבע 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות, צביעות, מגעילות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להגשים את חלומותי
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כאן 9. חיה אהובה: כלב
10. תזכיר לי איך קוראים לך? נגה, יא סנילי.

didi1309

New member
חחחחחח!!!

הקטע עם העכביש בגלגול הקודם קרע אותי! ושרפת משהו יקר ערך?!? טוב שיהיה...

noooga

New member
נו למה נראה לך ש..

אני פוחדת פחד מוות מעכבישים ושמישהו מבוגר בא אלי אני חושבת שהוא יאנוס אותי? כי עכביש אנס אותי בגלגול הקודם! אה, ומאי מתה מדוסים בגלגול הקודם
כן- את הכנפיים, כתבתי את זה.

didi1309

New member
באמת?!

מאי מתה מדוסים...ממ..נשמע סיפור ששווה לשמוע...אהמ...

didi1309

New member
אני:

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? עדי 2. תאריך לידה: 13.9 3. מקום מגורים ראשי: ליד פרדסיה 4. מקום מגורים משני: אבן יהודה 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:אין 7. כמה אחים/אחיות?2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים 9. צבע עיניים? חו 10. צבע שיער?חום 11. משקל:אהמ 12. גובה:1.61 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק קל 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק (ישראלי בעיקר) 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אלג'יר, רדיוהאד 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:רוני!!,סאבלימינל ועוד הרבה לצערי 7. אתה אוהב לרקוד?כן 8. תאר איך אתה רוקד? ככה- 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לפעמים 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?נמנעת מלהסחף 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?ברי סחרוף השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?כיתה יא בערך... 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?הרוב ערסים המיעוט טוב! פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?עוד לא הייתי בתיכון 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא חשבתי על זה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?וואו זה כבר דורש המון מחשבה!!חחח 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? נזקי העישון 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שחקן בסרט- שמעשן שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: ספגטים 2. המסעדה השנואה: דגים 3. בשר מעודף: אין, אבל אם חייבים, אז שלא יראו שזה היה חי פעם 4. גבינה מעודפת: קממבר...חח..סתם לא יודעת... 5. ירק מועדף:מלפפון וכרובית 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף:אגס 8. דג מועדף:פיכסה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: לחם 11. שתיה קרה מועדפת: לימונדה, מיץ מנגו 12. שתיה חמה מועדפת: קפה וניל 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לאכול ולשתות ביחד הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: כנפיים שבורות 2. במאי אהוב: לא מכירה במאים 3. שחקן/ית אהוב/ה: יו גרנט 5. סרט אחרון שראית: לא זוכרת את השם 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: שרק 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: יש מישהו שראה סרט יותר מ30 פעמים?! 8. סדרה אהובה:עקרות בית נואשות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? הייתי שמחה 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אומרים שמיה דגן, אני נוטה להאמין שה ממש לא נכון 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? מיה דגן... 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?לא יותר מאחד 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?2-3 בשנה... 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאנשים שבזכותם זה קרה דת ואמונה 1. יש אלוהים? אין לדעת 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין לדעת 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים?לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?חח לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? אני עוד לא סגורה על זה 11. איך נוצר המפץ הגדול? אין לי מושג 12. מי יצר את אלוהים? וואי, לא יודעת... 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש יש... נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?שירי יומולדת של בת דודה שלי... 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אחד-סבא 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מתפוז? כל מיני- לא שלי 4. מה הספקת כבר לעשות היום?כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום?ללכת לנגה- מקווה! 6. ישנת טוב אתמול?דיי 7. תישן טוב הלילה? כן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין לא? 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבע אהוב: סגול 5. ריח אהוב: summer by kenzo 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:עודף ביטחון עצמי, סנוביזם 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות שחקנית 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודעת, אולי נאות נורדיה 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך?עדי

-בעזרתך אבא-

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ירדן 2. תאריך לידה: 13.7 3. מקום מגורים ראשי: ישראל 4. מקום מגורים משני: מושב אחיעזר
5. כתובת דוא"ל: --- 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: --- 7. כמה אחים/אחיות? אחות ו-3 אחים... (או שלא
) 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחום 11. משקל: שלא נדע מצרות... 12. גובה:
מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
2. על מה היית רוצה לנגן? --- 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? דיכאון????
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מויאל!!!!!!! 7. אתה אוהב לרקוד?
8. תאר איך אתה רוקד? --- 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה שכולם שומעים... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
סקעת!!!, גבסו!!!
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כנ"ל 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה?
(מאור!!!) 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מתי הייתי??? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אולי אמרתי את זה בצחוק (דוד!!!
) 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
9. מה אתה אומר על הנוער של היום?
פרטים אינטימיים:
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? --- 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): --- 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: --- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?
5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?
(אני לא יעבור את הראשון...) 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? --- 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? --- 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בית ספר נחשב מוסד??? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יהודות!! בקושי יודעת הלכה וחצי!
10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מסעדה חלבית! 2. המסעדה השנואה: מסעדה בשרית! 3. בשר מעודף:
4. גבינה מעודפת: לבנה... 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: --- 7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף: --- 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): האוכל של מאמא! 10. מאפה מועדף: --- 11. שתיה קרה מועדפת: קוקה קולה... 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת:
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: ילדות רעות! 2. במאי אהוב:
3. שחקן/ית אהוב/ה:
5. סרט אחרון שראית: אממ... זה היה מזמן... (מאור, אני צריכה תזכורת!
) 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ילדות רעות... 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:
8. סדרה אהובה: סוף הדרך... 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה- שעתיים 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0-1 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?
דת ואמונה 1. יש אלוהים?
2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?
כל הדתות??? יש דת אחת! 4. האם העולם הבא קיים?
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?
, לא יודעת מה הייתי.. (דוד, אתה יודע, לא?!
) 6. מלאכים ושדים - קיימים?
7. ערפדים ורוחות - קיימים?
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?
9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?
10. איך נוצר העולם? ע"י ה'.... דההה.... 11. איך נוצר המפץ הגדול? ה....??? מה???
12. מי יצר את אלוהים?
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נשמה!! נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? התחלה חדשה... (מאור, חירפנת אותי עם זה... חחחח...) 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? אייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום? אממממ..... 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון??? 6. ישנת טוב אתמול?
7. תישן טוב הלילה?
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן!!! חחח... כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי... 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני!!!
3. עונה אהובה של השנה: אביב! 4. צבע אהוב: כ-ת-ו-ם 5. ריח אהוב: של...
(מאור???!!!) 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פרדס חנה/ירושלים/התנחלויות!!!! 9. חיה אהובה: (דוד, אתה עדיין חיב, נכון???) 10. תזכיר לי איך קוראים לך? גמני לא זוכרת...
טוב, מה עושים עכשיו??? יש עוד שאלון למישהו??

1052

New member
../images/Emo6.gif חחח.. איזה רעה!!

"או שלא!"... באמת הפכת את אחותך לבן!!! ו... ירדון, לא אני הפכתי אותך למסטולה!!!!!!!!!!!!!! זה בגלל שעישנת!!

noooga

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה