ליום שלישי יום טוב בנות יום שישי יום כיפור גמר חתימה טובה ... (אומרים את זה בכיפור לא ? )
ש שירלי XD New member 18/9/07 #1 ../images/Emo209.gif../images/Emo32.gif ליום שלישי../images/Emo32.gif יום טוב בנות יום שישי יום כיפור גמר חתימה טובה ... (אומרים את זה בכיפור לא ? )
../images/Emo209.gif../images/Emo32.gif ליום שלישי../images/Emo32.gif יום טוב בנות יום שישי יום כיפור גמר חתימה טובה ... (אומרים את זה בכיפור לא ? )
ה הדריייייקXD New member 19/9/07 #28 ../images/Emo32.gifרביעי../images/Emo32.gif גם היום , לא הלכתי לבית - הספר ! איזה כיף לי יום קסום לכולן
../images/Emo32.gifרביעי../images/Emo32.gif גם היום , לא הלכתי לבית - הספר ! איזה כיף לי יום קסום לכולן
א אוראליי XD New member 18/9/07 #2 ../images/Emo210.gif יום טוב ,אני הכי בבאסה בעולם :[ כ"כ הייתי רוצה להיות עם חברות שלי בכנס הזה בירושליים אבל מה ?! סתם 30 שקל לשמוע הרצאות עד 7 SS: חבל שלא הלכתי היה צחוקים בהסעה D : חפיף , יש ת'מחנה הזה . . .
../images/Emo210.gif יום טוב ,אני הכי בבאסה בעולם :[ כ"כ הייתי רוצה להיות עם חברות שלי בכנס הזה בירושליים אבל מה ?! סתם 30 שקל לשמוע הרצאות עד 7 SS: חבל שלא הלכתי היה צחוקים בהסעה D : חפיף , יש ת'מחנה הזה . . .
ה הדריייייקXD New member 19/9/07 #35 אתמול לא הרגשתי טוב , והיום הרופא נתן לי חופש בגלל הזריקה שקיבלתי אתמול חע D=
מ מיכלוש יוסף New member 19/9/07 #30 ../images/Emo75.gifיום טוב חברות . XD מחר יש לי בוחן בהיסטוריה .
מ מיכלוש יוסף New member 19/9/07 #45 ../images/Emo75.gifכבר מבחן ? , O; ועדיין לא סיימתי להתכונן בהיסטוריה . היה לי 4 וחצי דפים , קיצרתי לפחות מ - 2 . ולקח לי שעתיים ללמוד דף , אפילו יותר . \; לא התרכזתי ,, חשבתי על דברים , וזה לא יוצא לי מהרררררראש !!
../images/Emo75.gifכבר מבחן ? , O; ועדיין לא סיימתי להתכונן בהיסטוריה . היה לי 4 וחצי דפים , קיצרתי לפחות מ - 2 . ולקח לי שעתיים ללמוד דף , אפילו יותר . \; לא התרכזתי ,, חשבתי על דברים , וזה לא יוצא לי מהרררררראש !!
ס ספירוש בן חיים New member 19/9/07 #31 ../images/Emo141.gifבוקר טוב=]חחחחחחח עכשיו קמתי!!!! חזרתי ב-6 בבוקר כול הלילה היננו ערות היה מצחיקקק=]חחחחחחח יום טוב נשמות=]
../images/Emo141.gifבוקר טוב=]חחחחחחח עכשיו קמתי!!!! חזרתי ב-6 בבוקר כול הלילה היננו ערות היה מצחיקקק=]חחחחחחח יום טוב נשמות=]
נ נטוש love אדם New member 19/9/07 #34 היי מה קורה? ספיר שמחה שנהנת שאנחנו היינו חזרנו ב5 ואני התעוררתי ב- 11 בבוקר זהו סיימתי לדבר על זה מה קורה כולן?
היי מה קורה? ספיר שמחה שנהנת שאנחנו היינו חזרנו ב5 ואני התעוררתי ב- 11 בבוקר זהו סיימתי לדבר על זה מה קורה כולן?
ס ספירוש בן חיים New member 19/9/07 #48 |כנית|חחח גמאנחנו חזרנו ב-5 בבוקר! הגעתי באיזה 6 משו כזההההה וישנתי עד 2 חחחחחחח
ה הדריייייקXD New member 19/9/07 #37 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כיף לך D= שמחה שנהנת מאמי :]