חמישי

שריתיXD

New member
סליחה וזה למה?

-אני צמה אבל יש לי משו להגיד |:- כל איש מאמונתו יחיה שמעת על זה פעם ? זה לא אמור חלהפריע לך שהם במחשב החלטת לצום ? אין בעיה תצומי את לא תגידי לבנות מה לעשות פה כי אם היית אחת מהבנות האלה לא היית רוצה שיגידו לך משהו כזה ולא ממש היית מקשיבה זאת דעתי. להת' חמודות . צום קל [:

../images/Emo141.gifגם נכון!!!!

אבל יום כיפור בסדר תהיו במחשב אבל תכבדו תפורום כאילו שרוב הבנות פה צמות אז תכבדו את זה כי לבוא אחרי הצום ולראות שבנות כתבו כאן בפורום זה כואב לדעתי!!! הם יכולות לכבד את זה ביום כיפור אני מקווה שכולם יצומו=]

במה? :O

אני לא מתכוונת להיות במחשב. שומדבר לא דלוק אצלנו בכיפור. מתחילים לצום רק מחר בערב לא ? :O

../images/Emo141.gifחחח סורי חשבתיי כייי

אמרת אני צמה אבל זה מפריע לכם??אז חשבתי שאמרת אם זה מפריע לנו שאת במחשב!!!! בגלל זה שאלתי אבל=]]

שריתיXD

New member
אמרתי שלא . \=

אבל היא לא תבוא ותגיד לבנות אם להיות במחשב או לא כל אחת שתעשה מה שהיא רוצה זה לא אמור להפריע לכן

../images/Emo75.gifאבל לא התכוונתי לאסור עליהם להיות על

המחשב !!!!!1 התכוונתי שלא יכנסו לפורום וירשמו , !

../images/Emo75.gifזה לא מפריע לי שתיהיו במחשב ,

ממש לא , ! כל אחת והאמונה שלה . :) אבל אני לא רוצה שבנות יכתבו פה בפורום ביום כיפור .

../images/Emo75.gifתיקון טעות . ../images/Emo9.gif *

שרשמתי - "אני לא חושבת שיש פה עדיין בנות כאלה ," התכוונתי כאילו שלא צמות אבל נמצאות בפורום בכיפור , כי שנה שעברה היו הרבה יותר בנות בפורום , מאשר עכשיו ,, והכל השתנה . זה בנות אחרות כמעט . :)

../images/Emo108.gifיום טוב../images/Emo23.gif כנסו שניה..

אז בנות אתן רוצות שאני יפתח כל יום חמישי מישטרת האופנהה?.. אם כן אז עוד מעט אני יפתח=]... וקודם אני צריכה גם לשאול את דילב עם היא מסכימה שאני יפתח את המשחק הזהה.. יום טוב:)

מזה השבוע החרא הזה?! קיבינימט.

יום אחד אי אפשר להרגיש נורמלי? יום אחד לא יכול לעבור בלי בכי ? סעממק :S יום טוב לכולכן
צום קל וגמר חתימה טובה

../images/Emo75.gifנטע , את צריכה לשרשר להודעה הראשונה ,

של ה -
. לא לשרשר להודעה האחרונה בשירשור , ! (:) וגמני צמה . D; צום קל גם לך וגמר חתימה טובה . P =

למעלה