חפיפה וכביסה...

יעל י

New member
../images/Emo32.gif חפיפה וכביסה...

כל כמה ימים אתן חופפות? אני כעמט כל יום.ניסיתי לעשות פן ולחפוף רק אחת לשבוע (כמו עוד בנות שאני מכירה). נשברתי אחרי יומיים.
כל כמן זמן אתן מכבסות את החזיות?וןאיך? החלום שלי המון חזיות וכל אחת לכיסה אחרי לבישתה . בנתיים עד להתגשמות כל כמה ימים , במכונה בכביסה וסחיטה עדינה והחזייה בתוך שק כביסה קטן.

sipor

New member
תשובות לסקר...

את האמת סקר קצת מוזר... אבל מה איכפת לי.. אין לי במילא מה לעשות בשעות כאלה. חופפת יום כן יום לא... היום כן... בד"כ זה היום כן... כביסת חזיות ??? מה השאלה כמו תחתונים, לובשים ומכבסים.. ככה זה אצלי.. יש לי אומנם מספיק חזיות לא לכבס שבועיים שלושה... אבל עם ילדים , מה הבעיה לכבס בכלל ? במילא יש מכונה כל יום , לפחות כל יומיים , לא ? אז אני מכניסה עם כולם.. לא קורה להם כלום, הם פשוט יוצאות נקיות ומריחות יותר...

neta2

New member
סקר נקי משו../images/Emo3.gif

כל יומיים. יום כן יום לא. לא עושה פן בחיים. מכבסת חזיות? בקושי לובשת.. אבל מדי כמה שבועות. מכבסים כרגיל לא משהו מיוחד.

Arfilit

New member
הרממממ...

פעמיים בשבוע. השיער שלי מאוד יבש, וכל תדירות גבוהה יותר עושה לו רע.
כשצריך. בחיי - זו התשובה שלי. לא יודעת לענות על זה. כל כמה לבישות - תלוי במזג האויר ובפעילות שלי. לפעמים אחרי פעם אחת - לפעמים אחרי 3-4 פעמים. לעולם לעולם כביסת יד.

מעיןבר

New member
מממממממממ

שיער - כמעט כל מקלחת ואח"כ טקס מריחת קרם. פחות אוהבת בלילה כי אני לא אוהבת ללכת לישון עם שיער רטוב שמרטיב לי את המיטה
חזיות - כמו ערפילית. לא מרגישה צורך לכבס אחרי לבישה אחת - זה לא כמו תחתונים, אבל בימים חמים במיוחד כשמאוד מזיעים אני מחליפה בתדירות גבוהה יותר.

אצלי -

לא עושה פן. חזיות - מכבסת ביד פעם בשבוע את כל החזיות (הם מתייבשות אחרי יומיים). חפיפה ראש - פעם בשבוע.

אחרי יומיים = שעתיים

בהתחשב בעובדה שיש לי המון חזיות. ובהתחשב בעובדה שרק לעבודה אני הולכת עם חזייה (שונאת חזיה זה הדבר הראשון שאני מורידה שאני מגיעה הבייתה). ואני מרגישה צורך להסביר כדי שכל מיני חתולות לא יבינו לא נכון...

daldan

New member
בדומה למעין.......

חפיפה בכל מקלחת - ואין לי גם בעיה להתקלח לפני השינה - אוהבת את תחושת הנקיון כשנכנסים למיטה. פן? רק במקרים מיוחדים - במילא זה לא מחזיק אצלי הרבה זמן מעמד. כיבוס חזיות - לא באופן שיטתי, בהתאם לסוג הכביסה המתכבסת (לבן צבעוני וכדומה) ובהתאם למזג אויר. בקיץ מחליפה כמעט כל יום בחורף קצת פחות. תמיד תמיד במכונה. אצלי כל מה שמיועד לכביסה ידנית יכול לחכות עונה שלמה בסל. זה אחד הדברים השנואים עליי (לא יודעת אפילו למה)

מעיןבר

New member
אין לי בעיה להתקלח לפני השינה

אני רק לא אוהבת לחפוף ראש, אז לפעמים אני לא עושה את זה לפני השינה...

חפיפה וכביסה

חופפת כל ערב, בשמפו די פושטי. אבל זה לא חוכמה - יש לי שיער קצר ואני מסדרת אותו קבוע עם ג'ל, אז לפני השינה חייבת לחפוף.
מכבסת חזיות - פעם בשבוע את כל מה שלבשתי במשך השבוע. גיליתי שחזיות מרופדות סופגות המון זיעה ומסריחות די מהר, אז אין ברירה (וגם עם החזה שלי אחרי סיום ההנקה - אין ברירה אלא לרפד...)

והגענו לפינת השריטה של א'../images/Emo3.gif

חפיפה - כל בוקר, קבוע. לא מפנפנת אפפעם, מתייבש מעצמו במשך היום. חזיות - רגילות כל 2-3 לבישות בכביסת יד. חזיות ספורט אחרי פעם 1 - במכונה עם מה שיש שם באותו רגע.

חושחושה

New member
../images/Emo45.gifכמוני כמוך, חפיפה כל בוקר, מתה

על התחושה הרעננה הזו! חזיות לפעמים פעם ביומיים בוך כדי מקלחת.

../images/Emo13.gif

חופפת כמעט כל יום, רק בבוקר כי ללכת לישון עם שיער רטוב זה פיכסה (לפני הלידה זה היה כל יום, עכשיו לא תמיד יש זמן אבל מקסימום יום כן יום לא). לחפוף פעם בשבוע? איזה רעיון מזוויע, הייתי מריחה אותך מהקצה השני של כדור הארץ. השמע ממש מגעיל.
מכבסת מתי שאין ברירה, כרגע אני עם 2 חזיות הנקה שמתחלפות ביניהן, אחת שחורה ואחת לבנה ככה שאני מאוד מתפשרת בעניין הכביסה. מכבסת עם הכביסה הרגילה.

זאת לא תחרות ../images/Emo3.gif

אבל קחי בתור דוגמה את בעלי שיחיה (אני יכולה לקחת אותו בתור דוגמה כי אני מריחה אותו מדי פעם) כשהוא לא חופף יומיים, וזה קורה לצערי, השיער שלו נהיה ממש ג'יפה. לא לחפוף שבוע נשמע לי כמו מפגע סביבתי, שיער זה דבר שנהיה מסריח עם הזמן, בדיוק כמו לא להתקלח שבוע...

אם את חושבת שאת עושה טוב לשערך

שאת חופפת אותו כל יום את טועה. תאמיני לי שאם תראי את השער שלי לא תאמיני שאני חופפת פעם בשבוע (שכחתי כמובן לכתוב שאם אני בים או בבריכה זה כמובן דורש חפיפה) הוא נראה מבריק ויפה - הכל תלוי באיך את מטפלת בו. הוא גם ממש לא מסריח (כמעט נעלבתי...) נכון אין לו ריח חזק של בושם שיש בשמפו ובמרכך אבל מסריח הוא לא. לא כל מה שטבעי מסריח הוא. כל החומרים שיש בשמפו ובמרכך כל כך לא בריאים לשיער - חונקים את השער ומכניסים לתוך השער חומרים כימיים שאני לא בדיוק אוהבת. דרך אגב זה שאני לא חופפת לא אומר שאני לא מרטיבה אותו - אני מרטיבה אותו כל יום (אפילו פעמים ביום) מתרחצת עם מים רותחים (גם בקיץ - מחלה).

לא התכוונתי להעליב ../images/Emo24.gif

אחת השריטות שלי (מני רבות) היא שאני סופר רגישה לריחות, ונורא סובלת מריחות גוף של אחרים
אגב, לדעתי, אם יש לך שיער בריא זה אומר שאת בריאה ומאוזנת מבפנים. לא מאמינה שיש לתכשירי השיער מי יודע מה השפעה לא לטובה ולא לרעה.

למעלה