חפיפה וכביסה...

נונינקה

New member
חפיפה וכביסה 2

חפיפה בכל יום. פעמיים בשבוע גם מסיכה לשיער. פן - מה זה? על שיער הקש שלי? לעולם לא. תוך שנייה הוא כבר קש, במיוחד בימים לחים במיוחד. מה גם שהשיער שלי צמוד לקודקוד, אז אין טעם. חזיות - כמעט אחרי כל לבישה וכמעט תמיד מכבסת ביד, אלא אם כן יש לי מכונה עדינה מאד באותו זמן.

חפיפה - כל יום או בעצם כל מקלחת

כך שימים של שתי מקלחות = 2 חפיפות (כמו שאיש זקן אחד אמר פעם: בלי חפיפה זו לא מקלחת
) חזיות בקיץ אני מכבסת כמעט אחרי כל לבישה. במכונה על 40 מעלות עם סחיטה ולא בשקית

חפיפה וכביסה אצלי

חופפת כל מקלחת כמעט (פעם ביום לפחות. לפעמים גם יותר אם בא לי במקלחת). בדיוק שוקלת אם לקנות פן כי כשאני מייבשת את השער בפן הוא נראה באמת יפה ולפעמים בא לי כשאנחנו יוצאים שהשער ישאר יפה ולא יתייבש לו באוויר הפתוח והלח ויראה ג'יפה. כביסת חזיות? עם כל הכביסה, לפי הצבע של הכביסה מתי שצריך. לא אחרי לבישה אחת בדרך כלל אבל גם לא מחכה שבוע.

גוליגל

New member
חפיפות תכופות, כביסות נדירות ../images/Emo3.gif

אני חופפת כל יום. אחרת השיער נהיה שומני ומגעיל (מספיק שיעברו 36 שעות וכבר נראה כאילו שבועיים לא נגעו בו). השיער שלי קצר וחלק - ואני הולכת לישון בשיער רטוב וקמה עם כרבולות אקזוטיות, ככה שתמיד יש הפתעה במראה. פן אצלי זה רק בשביל לחמם את המיטה בחורף (ואז בעלי הקירח ואני רבים על ה"אקדח"). כביסות - איך אני שונאת כביסת יד! ובכל זאת מכבסת ביד, לרוב אחרי לבישה של כמה ימים, לפעמים, כשמתעצלת, אפילו כמה וכמה ימים... חוץ מחזיות אף בגד לא זוכה אצלי ליחס כל כך מועדף, ודברים יכולים לשכב אצלי בסל הכביסה העדינה גם שנתיים ויותר (וזה בדוק).

sael

New member
עונה גם

חפיפה- חופפת בדר"כ 3 פעמים בשבוע (שני, רביעי ושישי). כמובן שהרבה פעמים זה משתנה במידת הצורך, אבל בגדול זה הקבוע. לגבי כביסת חזיות- מכבסת ממש לפי הצורך (יכול להיות אחרי יום אם הזעתי מאוד, או אחרי כמה ימים) ותמיד במכונה (עצלנית).

עמית@

New member
כל יום חופפת, פן אפפעם

כביסת חזיות, כל פעם במתלכלכות, בכביסה הרגילה >עמית נטולת רומנטיות וסבלנות לכביסה עדינה<

אני? פן?

חפיפה-כשצריך,מינימום אחת לשבוע,אא"כ בריכה/ים/זיעה וכד' כביסת חזיות כנ"ל,אם לא הזעתי קטסטרופה,אז כל יומיים/שלושה מחליפה.

אז אני....

חופפת כשצריך- לפעמים זה יום כן, יום לא, ולפעמים רק פעם בשבוע (אם יש פן...) ולפעמים (כמו עכשיו) רק מרטיבה כל יום (כי חם) וחופפת ממש רק כשאני מוצאת זמן ועמית עוזר לי.... את החזיה אני זורקת לכביסה כל יומיים- שלושה, ומכבסת בכביסה הרגילה - 30 מעלות.

הדר לצ

New member
עונה גם

חופפת כל פעם שמתקלחת. בלי פן. מכבסת כשצריך. משתדלת ביד. אם אין לי כוח עם הכביסה בצבע שמתאים - כביסה רגילה.

ו שתי

New member
הרגלי ההגינה הלקוים שלי:

חופפת כל יומיים שלושה. אלא אם כן אני אחרי ים, או שסתם מרגיש לי מזיע ולא נקי. על פן ושאר עניני טיפוח אין מה לדבר. חזיות אני מכבסת כל יומיים שלושה, שוב, אלא אם כן זה נראה לי מיוזע ומלוכלך קודם. במכונה. עם יתר הדברים שלנו. אה, כן. ואני לא מפרידה בין כביסה שלה, לכביסה שלנו ובין לבנים, עדינים וצבעוניים. מקסימום- הכביסה נראית מענין אח"כ.

ענתש

New member
../images/Emo32.gif השיר שלנו... חייבת.

נא למסור להפקה שהולך ופוחת הדור. (מי שלא ראתה את הפרק של היום ומתעתדת לראות שתעצור פה... ספויילר מתחת) מידי פעם אני קוראת בפורום "השיר שלנו" כדי לראות מה פיספסתי (לא מספיקה לתפוס כל יום את הפרק) אז היו הייתי חייבת לראות מה יש להם לכתוב על מה שקרה... כולם שם מתאבלים על זה שזוהר מת. אז רק שאלתי אותם - בחייכם - לא ראיתם הנסיכה הקסומה ????? הרי היתה את המוסיקה של הנסיכה הקסומה, והרי אושר דיברה על אהבת אמת ושאלה את זוהר אם לא ראה את הנסיכה הקדומה. אז לא ברור שהוא mostly dead ???? אז לא. אף אחד שם לא ראה הנסיכה הקסומה. קיבלתי תגובות נוסח "מה היה בנסיכה הקסומה הזאתי ? זה בטוח קשור..." אז הפקה יקרה - תחסכו את המאמץ בפעם הבאה
אין טעם. הם ממילא לא מבינים...

simoneta

New member
החזרת אותי לאחד מהסרטים

שתמיד תמיד כיף לי לראות.

נראה לי שהעברתי ערוץ בדיוק לפני

שזה קרה
הולכת לפורום השיר שלנו לראות מה קרה

yaelia

New member
גם אני

חפיפה יום כן יום לא, אבל בקיץ אני כל הזמן הולכת עם 'גולגול' כדי שאף שערה לא תיגע לי בעורף (בעעעעע
), אז לפעמים אני מחפפת בחפיפות. כביסת חזיות, מוסיפה למכונה בכל פעם שעושה כביסה, בדרך כלל פעם ביומיים-שלושה. מצוקת החזיות בהריון בהחלט מוגזמת (יש לי כולה שלוש), אז הכביסות בהתאם. המון.

למעלה