חשדות מעניינים

בבקשה בלי להגיד לא נורא זה עוד

יעבור אתה עוד צעיר כי זה מה זה נשמע מתנשא אז באמת שבלי להגיד את זה (ובלי לעצבן או משו פשוט אישית לי זה מפריע כי יצא לא פעם שאמרו לי את זה וזה נורא הציק לי). תודה.

melancholy man

New member
לא נורא

זה עוד יעבור אתה עוד צעיר...
האמת? אולי זה יעבור אולי לא, זה בכל מקרה לא נורא ותשמע/ו מה שעושה לך טוב. לי נראה שהחשיפה לסטונס למשל בארץ (ובכלל לרוק אנד רול שורשי) היא כל כך דלה והיחס לזה הוא כל כך מתנשא, שפשוט לוקח זמן עד שנחשפים למוסיקה הזאת בהקשר האמיתי שלה, אני לא חושב שזה באמת קשור לגיל.

בתאחלס אני שמעתי רולינג סטונס

במשך שנתיים אבל אני לא ממש מתחבר אבל תאחלס אין לי בעיה לשמוע אותם כי מה שיפתח לי עוד דלת לגיוון מוסיקלי אני ישמח להיכנס בדלת הזאת בגלל זה אני שומע המוןןן להקות אבל אני נשאר בתחום של הרוק בלוז וג'אז ככה שבאמת אין שום קשר לגיל כי שוב אני כבר הספקתי לשמוע המון להקות תוך ארבע שנים אז אני כבר בוחר מה שבא לי ומה שטוב לי .

חמוד, אני צוחקת.

אתה עוד לא מכיר את חוש ההומור שלי, כי אתה יחסית חדש. מדובר בהומור חלש, צולע, לא מקורי, שלא היה 'עובר מסך' בשום מקום. בקיצור, אני מאותגרת-הומור. אבל אני ממשיכה לנסות. כנראה שזה הגן המזוכיסטי שבי.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif על החלק הראשון.

ולגבי השני, אנחנו לא אנשים ממש?

itaikuskus

New member
רובין ויליאמס זה ההוא מגברת דאוטפיר

וללכת שבי אחריו ובוקר טוב ויאטנם וג'ק וסיפורו של ויל האנטינג וכו' וכו' ולפני 20 שנה רובי ויליאמס היה בן 11. הוא לא עשה ממש מוסיקה.

oribarak

New member
אופס סליחה

רובי ווליאמס התכוונתי ולא אמרתי דווקא 20 שנה..זו היתה הכללה כל האומנים של תחילת שנות ה90..אמצע שנות ה90, בתקופה שלא היה קאזה וכדומה

טוב, אבל במקרה הזה לא זו הבעיה

המקרה של רובי וויליאמס הוא לא של אומן שמיצה את עצמו אלא אומן שאף פעם לא היה לו משהו מעניין לומר מבחינה מוזיקלית, לא בלהקת הבנים שלו (תייק ד'את) ולא בסולו. זאת לא ממש דוגמה טובה לאמן שמיצה את עצמו ... ויש, מצד שני, גם אמנים שגם אחרי שלושים שנה ממשיכים ליצור דברים ששווה להקשיב להם.

wish i was here

New member
לדעתי זה משפיע

לעולם לא הייתי מגלה להקות ואמנים כמו van halen,guns n roses,rush,camel,yes,metallica,iron maiden ואפילו את הביטלס אם לא היו הורדות,ההורדות מאד מעשירות את העולם המוזיקלי של הרבה אנשים...

:)חשבתם פעם שאם אתם אומרים שלא

הייתם מגלים להקות מסויימות אם לא הייתם מורידים זה פשוט אומר שאתם מבלים הרבה יותר מידי מול המחשב ולא באינטראקציה עם אנשים? את כל המידע שלי על מוסיקה קיבלתי ממשפחה, חברים ובמיוחד ממוכרת הדיסקים בחנות האהובה עלי (מה יכול להיות יותר מקיף מפנאטית למוסיקה שמדווחת לך ישיר מהשטח). אז כן, אפשר להכיר דרך קאזה אמנים, אבל אנשים הכירו מוסיקה הרבה לפני שהיו מחשבים (מוזר שפינק פלויד נעשו כל כך מפורסמים לפני דור האינטרנט).

avki

New member
../images/Emo45.gif למרות שאחרי הכל, הטכנולוגיה

הופכת את החיים ליותר נגישים.

oribarak

New member
בואי נגיד, שלא היתי מבזבז כסף

פעם חשבתי שלקנות מוזיקה זה בזבוז של כסף אז הורדתי בכמויות...בכמויות מסחריות! עד שהכרתי ילדה צדיקה, שאמרה לי שלקנות אותם וזה עושה הרגשה יותר טובה וקניתי את...אממ..שכחתי, נראה לי שני דיסקים של משינה...ואז קניתי את מיראג'!אחרי ששמעתי רק שיר אחד, והבנתי שזו הרגשה אז התחלתי לקנות..תוך 3 חודשים 21 דיסקים, קצב מטורף אבל עדין עכשיו אני מקשיב למוכרים של חנויות, אחד אמר לי לקנות דיסק של גרוניך אז קניתי ואהבתי מוכרים של חנויות זה טוב! בעיקר כשזו חנות פרטית ולא טאוור ממסוחר בלעכס

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אה, הכרתי דאך אחורג שלי קצת,

ואמא טיפה, אבל בעיקר אנשים שהכרתי באינטרנט. [זה עדיין אנשים! ווע!]

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif דעתי? ><

אני חושבת שאפשרות להוריד שירים כן משפיעה קצת, בגלל שאנשים לא ששים לקנות דיסק ב70 שקל כשיש סיכוי שהם בכלל לא יאהבו אותו. אז אםשר להוריד, לשמוע קצת, ואם באמת חושבים שזה שווה - לקנות. כמובן יש כאלה שאוהבים לנסות. :) ולי אישית, זה לא משפיע על סגנון המוזיקה, אבל כן השירים - כי יש להקות שרק שיר אחד מוצא חן בעיניי למשל. אז אני כן מורידה. |כופרת| אבל בכל זאת, כשיש להקה באמת ניראת לי, אני קונה. בטח שאני מעדיפה לקנות אלבומים במחיר מוזל. וזה משפיע, כמובן. אני לא חושבת שהייתי קונה את The Wall אם לא הייתי מוצאת את זה ב70- ש"ח בתו השמיני. כי זה הבדל של 50 מהטאוור, וב120 האלה אני יכולה לקנות 3, ואפילו ארבעה דיסקים במקום אחר. לא, אני ממש לא חושבת שהעניין במוזיקה יורד בקרב הצעירים. באמת מוזיקה זה חלק בלתי נפרד מהחיים של רוב האנשים.

למעלה