חתימה חדשה!

Dejiko nyo2

New member
שלום אנשי פורום יקרים

אני שיר, ואחד התחביבים הגדולים ביותר שלי הם כתיבת סיפורים. בתקופה הזו של חיי אני מתעסקת בכתיבת פנטזיה המשלבת נושאים מן המציאות שלנו, ובשביל זה אני צריכה חומר על יצורי פנטזיה רבים ככל האפשר- אלפים, ערפדים, קנדרים, פיות וכו'. אם אתם מכירים ספרים בנושא שיכולים לעזור לי, אשמח אם תמליצו לי על כמה. תודה על שיתוף הפעולה!

ויימס

New member
את שיר, החברה של לימור???

יש כל מיני ספרים של יצורים לאנשים שמשחקים מבוכים ודרקונים. אה, כשלא אהיה עצלנית כל כך אני אשים קישור.

מ א ג ר ט

New member
לא נראה לי

זאת לא אותה השיר. בכל אופן, אני חושבת שהיא הייתה פה פעם, אבל אני לא סגורה על זה.

limilu

New member
לואפ

מאז שפנחס הגיב לי בבלוג על משהו מטופש וחסר חשיבות היא מסרבת לקחת חלק בקנוניה הזאת הנקראת "טרי פראצ'ט"

מ א ג ר ט

New member
הכל בגלל

פנחס... לא סתם. פעם כתבת עליה. בכל אופן, אני זוכרת נכון שהיא השאירה פעם שתי הודעות?

limilu

New member
אני זוכרת טוב מאוד

"פנחס רואה בעיה חמורה בכך שבבלוג שמדבר על הרי פוטר מוזכרות המילים טרי פראצ´ט! פנחס גם מבקש לציין שבעוד שאת ספרי טרי הוא קרא אין ספור פעמים את הרי הוא קרא פעם אחת והתחרט על כך... אז זהו..." נמנמם. ואז הגבתי ואמרתי שהארי פוטר אולי ילדותי אבל אני אעשה מה שבא לי ואז שיר קראה את זה. וזה היה יום אחרי שהיא הסכימה לקרוא את פראצ'ט. אתה רואה מה גרמת לי לעשות? הא?

limilu

New member
../images/Emo3.gif

לומשנה, במילא היא הייתה ממציאה לי איזה תירוץ אחר

Dejiko nyo2

New member
אני לא מכירה את לימור ../images/Emo3.gif

ולא, לא הייתי פה אף פעם.. האמת, לא ידעתי שהפורום הזה קיים בכלל עד אתמול בערב.

ספרי פנטזיה או ספרי מחקר רציניים

כאלה? כי אני מכירה את "פיות" (באנגלית - אני פשוט לא יודעת איך כותבים את זה) וממה שהבנתי הוא מספר על פיות כל מני דברים (לא קראתי אותו - הוא באנגלית - אבל הסתכלתי בתמונות...) ואה... זהו.

Dejiko nyo2

New member
בכלליות אני מאוד אוהבת ספרי פנטזיה

ואני תמיד שמחה לקבל המלצות עליהם, אבל גם הייתי שמחה למצוא ספרי מחקר טובים שאולי יעזרו לי קצת יותר כרגע..

למעלה