טוב הכל טוב

shanistern

New member
שלום לכם חמודים, התגעגעתי

לא הייתי פה כמה ימים הכל בסיידר אצלכם? אז מתי הפרק הראשון של העונה השלישית???

randomguy

New member
ברוך שובך שני! ../images/Emo13.gif הכל היה פה בסדר

אפילו לא היו מריבות...כולם היו ילדים טובים
הפרק הראשון של העונה השלישית ישודר בערוץ שלוש בעוד כמה חודשים, עד אז יהיו כנראה שידורים חוזרים של שתי העונות הראשונות, שכמעט כולם פה לא זוכרים טוב וצריכים לראות שוב.

shanistern

New member
תודה רן ונעמה.../images/Emo24.gif

רן- אני לא מחכה עד ערוץ שלוש, אני מאוהבי הספויילרים שלא מסוגלים לחכות ואני משערת שאתה יכול לשער איך אראה את הפרק כבר בסביבות ה 6.9...

randomguy

New member
טלוויזיה Vs אינטרנט (שאלה לכולם!)

בכל מקרה יש רק איזה 24 פרקים חדשים שיוצאים כל שנה, ובשתי הדרכים את תראי את כל הפרקים האלו בתוך שנה. אפשר לחכות בסבלנות כמה חודשים ואז לראות אותם על מסך גדול באיכות טובה של תמונה וסאונד, עם שידורים כל שבוע, בלי הפסקות של פגרות, וגם עם תרגום. במקום משהו פיצי ומצוקמק עם איכות סאונד דפוקה. לא עדיף להתאפק?
(זאת שאלה לכולם כולל נעמה, לא רק לשני) החיפזון הוא מהשטן!

Benjamin Turner

New member
לא, אי אפשר ואני גם לא רואה כל סיבה

לכך, מוסרית או אחרת. ממש לא מפריע לי לראות פרקים על המחשב. התרגום לא תורם יותר מדי ולפעמים רק מקלקל, איכות התמונה והסאונד דווקא טובה למדי וממילא אפשר לצרוב ולראות בDVD (שמחובר לטלויזיה, ובניגוד למכשיר שלי גם עובד לרוב). לעומת זאת, מאוד מפריע לי לחכות חודשים ארוכים, במיוחד אחרי קליף האנגר (שהוא כבר לא קליף האנגר מבחינתי במובן הרשמי של המילה, אבל בכל זאת טיזר מטורף) כמו no reason. זה כמו לשאול אם לא עדיף לי להיפרד מהחבר שלי (לו היה לי) לשנה, רק כי הוא עבר לגור באילת לתקופה זו והנסיעה לשם ארוכה ומייגעת. בקיצור, אכול ושתה כי מחר נמות, ואין שום סיכוי בעולם שאחכה לערוץ 3! אני בקושי מצליחה לחכות בשקט ל5/9... (בהנחה שאצליח להוריד את הפרקים, כי מן הסתם תהיה עליהם התנפלות כלל-עולמית)

randomguy

New member
בקשר לאיכות, כמה ג'יגה בית יש בפרק

שמורידים מהרשת? פרק מהטלוויזיה הוא 2 ג'יגה בית בערך, אז נעשה השוואה. חוץ מזה אני מתאר לעצמי שכבר קראת את הספוילרים לעונה הבאה אז את לא במתח ממש ממילא. ובגלל שבארה"ב משודרים פרקים חדשים לא ברצף כל שבוע אלא עם הפסקות, זה מעצבן יותר להמתין בין פרקים באמצע העונה מאשר בין שתי עונות. ולא מדובר בהפרש של שנה, הפרק האחרון של עונה 2 שודר בסוף מאי בארה"ב וישודר בארץ בעוד חודש, וזה הפרש של ארבעה חודשים. לך במיוחד מומלץ לחכות כי עדיין לא הספקת לראות פרקים מאוד חשובים כמו 1X11 ו 1X20.

Benjamin Turner

New member
קודם כל, כבר ראיתי את כל הפרקים

של הסדרה למעט 111, 112, 117, 118, 207 ו-209 (אותם אראה בהקדם האפשרי), וזה כולל את האופוריה השניה (והמוצלחת יותר) ואת שאר פרקי סוף העונה. לא שזה אומר שאני זוכרת הכל או שהספקתי לעבד את כל החומר, אבל אני בטוחה שזה לא יפריע לי ליהנות מהעונה השלישית, כשם שזה לא הפריע לי ליהנות מסוף העונה השניה
שנית, לא רלוונטי מבחינתי להתייחס לקצב דגימה-הפרקים מהרשת (שנעים סביב ה-350 מגה) איכותיים מספיק עבורי. כמי שראתה את פרקי תחילת העונה הראשונה בטיוב (איכות נמוכה מזו של מצלמת רשת, תמונה מפוקסלת לחלוטין
), זה קטן עלי. שלישית, אני לא רוצה לחכות ולו יום יותר מההכרחי, let alone מספר חודשים, למרות שאכן קראתי את כל הספוילרים (לפחות את אלה שגל העלתה לכאן). ממש לא נראה לי יותר מעצבן להמתין בין שני פרקים באמצע העונה מאשר לחכות לכל העונה, אבל זה ענין של העדפה אישית.

randomguy

New member
אוקיי אבל יש כאלו שכן חשובה להם

האיכות. השוואה של 350 מגה ל 2 ג'יגה זה יחס של 1 ל 17.5 נדמה לי, וזה הבדל משמעותי. אחד הדברים שאני הכי אוהב בהאוס זה הקול המהפנט של ג'ניפר
ונראה לי שגם ליו יש אחלה קול (שהבנות יגידו), אז אני רוצה לשמוע את זה בסטריאו במקסימום איכות

shanistern

New member
התשובה שלי

לא מסוגלת להתאפק, באף סדרה, גם אם זה אומר לראות בלי תרגום- האנגלית שלי מצויינת. האיכות בעיניי מצויינת, וגם הפורמט מתאים לי כי אני רואה אותם בד"כ בשעות המתות שלי במשרד, כשיש לי זמן פנוי ו/או אין לי כח לעבוד. אם אני ממש משקיעה אני רואה את זה בבית במחשב הסופר-על שלנו (יש לנו מחשב די חזק בבית והכל איכותי יותר),הקול של יו ושל קמרון לא משתנה במחשב, והאמת, אני רואה את הסדרה כדי להינות מהאקשן, הדינמיקה, המסתורין ובעיקר הציניות, אז פחות אכפת לי הסאונד, אני נהנית מהתוכן, פחות מהצורה (למרות שאני מאוד מחבבת את הצורה של האוס וצ'ייס...). מעל הכל- זו שאלה של אופי, או יותר נכון- האם יש / אין לך קוצים במקום שבו נהוג לשבת לי אין כח לחכות, חייבת לדעת איך הכל נגמר, גם סרטים משעממים שבמקרה נקלעתי אליהם אני ממשיכה לראות עד הסוף כדי לדעת איך זה נגמר, אז איך אני יכולה לחכות במתח???? חוצמזה, אפשר לראות במחשב ואחר כך, כשתגיע העונה, להתפנן על הספה, עם פופקורן ולצפות שנית בפרק- תמיד כיפי ומגלים דברים חדשים. וואו, חפרתי, צ'טערת.

Benjamin Turner

New member
וגם העיניים של יו לא משתנות ../images/Emo8.gif

שכחתי באמת לציין שזה שראיתי את הפרק במחשב לא מונע ממני לראות (ולהקליט) את הפרקים מערוץ 3, או במקרה שלי גם לרכוש את הDVDs. כשאני מכורה לסדרה אני רואה כל פרק הרבה הרבה יותר מפעמיים (לא שהספקתי לעשות את זה עם כל או אפילו רוב פרקי האוס, אבל עוד אגיע לשם
).

randomguy

New member
האנגלית שלי לא מושלמת ../images/Emo122.gif למרות

שהאנגלית שלי טובה מאוד, היא לא מושלמת ואני זקוק מדי פעם לעזרת התרגום, למרבה הצער
אין לי בעיה לראות סתם משהו באנגלית בלי תרגום, אבל בהאוס מאוד חשוב לי להבין בדיוק מה נאמר בכל משפט, כמו שבהאוס חשובה לי במיוחד האיכות של התמונה והקול. וגם המחשב שלי קצת דפוק, אין לי אפילו כונן DVD, ואני באמת צריך לעשות אפ-גרייד למחשב. אז אני מחכה לשידור בערוץ 3, ואני לא רוצה לדעת מה הולך לקרות. אולי יש לי פחות קוצים במקום שנהוג לשבת עליו
אבל בעיקר כי אני אוהב לראות פרקים עם כמה שפחות ידע מוקדם על מה שהולך לקרות...ככה זה הרבה יותר מרגש ומדליק
קיוויתי לשכנע אותך שני, ואת אירית, ועוד אנשים לראות בקצב שאני רואה כדי שיהיה לי עם מי לדבר על האוס שרואה בקצב שלי. כיוון שלא שיכנעתי אתכן, זה הפסד שלי, די מבאס
אבל נתגבר

shanistern

New member
רן- אתה יכול לדבר איתי על הפרקים

אני יודעת להתעלם מהספויילרים שראיתי / קראתי

randomguy

New member
../images/Emo45.gif קמרון מאוד מאוד יפה! ../images/Emo99.gif

לשחקנית קוראים ג'ניפר מוריסון. מצורפת תמונה פופאלרית שלה:

למעלה