טוב הכל טוב

randomguy

New member
לדעתי ג'ניפר מוריסון יותר יפה מאשר

היא נראית בהאוס (ברוב הסצינות). אני אומר את זה על סמך צפייה ובחינה מדוקדקת של מאות תמונות שלה!

randomguy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אם האוס היה מדבר אלי כמו גוד

אל הילד בHVG הוא היה אומר: "אני רוצה את קמרון!!!!!"

randomguy

New member
צריך לתקן את מה שכתבתי קודם:

קמרון מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!

shanistern

New member
../images/Emo3.gif רגע, אז מה בעצם אתה אומר?

לא הבהרת את עצמך בסוגיית "איך נראית קמרון"
האמת, היא באמת יפה

randomguy

New member
../images/Emo6.gif תודה שני ../images/Emo9.gif תמיד שכותבים דברים

טובים על ג'ניפר (או קמרון) זה גורם לי לחייך

Word Up

New member
באמת ?

תודה שאמרת לנו,עכשיו אני מסתכל עליה ומגלה שאתה צודק
[אבל למה לפתוח הודעה כל מטומטמת,למה]

randomguy

New member
לצערכם או שמחתכם אני לא מצליח להכנס

לצ'אט. עוגיות שוקלד צ'יפס זה אחלה! אולי אפילו האוס היה מתפתה לבא כי הוא מת על שוקלד (פרק 1X18 נדמה לי, אומר את זה לווילסון).

randomguy

New member
../images/Emo6.gif מאיפה התמונה הזאת של יו?

וכל כך הרבה שיער על הראש...זה מלפני שלושים שנה?

Benjamin Turner

New member
בערך בן 40 (הסרט יצא ב-1999), והוא

נראה איום ונורא בסרט הזה (through no fault of his own
), שיער או לא שיער. עם זאת, יש ראיון משעשע מאוד אתו על הסט, שבו הוא מספר על חוויותיו מהעבודה עם עכבר אנימטרוני. מעריצי(ות) יוּ-מומלץ (וכמו כמעט כל דבר אחר, ניתן למצוא בHL.net).

למעלה