טוב-כבר עשית טוב!!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמתרגמת D:

כי מצ'עמם. דני: אני נראה מגניב יותר מהאחרים בתמונות, נכון? אני מעמיד פנים שאני רוקר בשם ברוס ספרינגסטין בתמונה הזאת. טום: אחי! יש לך שיער ג'ינג'י מתולתל! דני: אר, אני יודע. זה אני ואחותי, ויקי, קיבלתי את הגיטרה הראשונה שלי כשהייתי קטן. אני ______ איתה במקום דובי. דני: זה נורמן-בלי-עיניים! דאגי: אני אסביר. יש לי 2 אישיויות (?!!!)- דאגי, ונורמן-בלי-עיניים. אני הופך להיות נורמן-בלי-עיניים רק כשאני צוחק או עייף. העיניים שלי הופכות להיות מגה קטנות. דאגי: אני עושה קצת ______ (לא ברור:S) בחופשה ביוון פה. ______? זה לצלול (עם שנורקל כזה P:) רק בלי השנורקל (XD) יכולתי לדבר יוונית שוטפת בגיל הזה, 'תם יודעים. וזייהו D: מקווה שעזרתי.

נשלים לך את התרגום:

*טום: אחי! יש לך שיער ג'ינג'י מתולתל! דני: אר, אני יודע. זה אני ואחותי, ויקי, קיבלתי את הגיטרה הראשונה שלי כשהייתי קטן. אני *הלכתי לישון איתה* איתה במקום (עם) דובי. *דאגי: אני עושה קצת *גוגלינג [הוא המציא את המונח הזה, אני נשבעת!]* בחופשה ביוון פה. *גוגלינג* זה לצלול (עם שנורקל כזה P:) רק בלי השנורקל (XD) יכולתי לדבר יוונית שוטפת בגיל הזה, 'תם יודעים. [גוגל זה המשקפת הזו על העיניים שלו]

rox love BSM

New member
איזה מאאאאגגגנננניייבבבב!!!

בואנה יש אנשים ממש ממש ממש ממש ממש מוכשרים בעולם הזה!!!!!!!!!!!!

לי47

New member
לכולם תקראו תהודעה ותעזרו לי פליז אני מיואשת!

אמרו לי שיש בישראל רק תדיסק ג'סט מיי לאק של מקפליי ושאר הדיסקים שללהם איןן זה נכון? וגם אם כן או לא אתם פליזז יכולים להגיד לי באיזה עיר וכתובת אפשר לקנותת דיי דחוףף שלחו הודעותת

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif זה נכון.

את יכולה אם זה ממש דחוף להזמין באינטרנט. אמאזון מומלץ. www.amazon.com

קרן20000

New member
איזה מומלץ!?

הזמנתי לפני חודש וחצי דיסק ועדיין לא הגיע :( היה אמור להגיע לפני חודש....................... X: זבלים.

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif נמ. טוב הם אמינים, לא?

צליל, זונות. אני הזמנתי את הDVD של באסטד לפני 4 חודשים!!!!! ובכלל לא בטוח שיהיה. ;[

Lex 1

New member
אמממ...

נכון, ניתן להשיג רק את האלבום הזה בארץ
בכל מקרה את יכולה לנסות לחפש אותו בחנויות מוזיקה שונות באיזור מגורייך חחח
או ברחבי הארץ, שיהיה בהצלחה
.

למעלה