טוב

millllley

New member
* תקציר * ../images/Emo6.gif

זה על ספינה שהייתה במציאות , שקראו לה הטיטאניק . כינו אותה ' ספינת החלומות - The ship of dreams ' ... היא הפליגה באוקיינוס , והתנגשה בקרחון . והמון המון אנשים טבעו , ממש מעט ניצלו . ! , --- הסרט ? הוא על אישה וגבר מאורסים עשירים , שבאו לספינה הזאת להפלגה , - שדרך אגב , הספינה נבנתה למען האישה ההיא - והם היו שם עם עוד אנשים עשירים . ולאישה - רוז - אף אחד לא התייחס כמו שצריך , ונמאס לה מזה . אז היא ניסתה לקפוץ מהספינה , והוא הציל אותה ... בקיצור אני לא מתכוונת לגלות לכם את כל הסרט ; D מה שאני יכולה להגיד - זה סרט מדהים . !!!! 3 >

millllley

New member
הייתי שולחת לך את האתר , ../images/Emo3.gif

אבל הוא לא עובד . אני אדבר עם ידיד שלי , שישלח לי או משהו ... אבל את חייבת לראות

millllley

New member
חחחח x D

וואי יש לי 2 הופעות היום בחוג , כל הופעה 3 ריקודים . [ = איזה כיף

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ראיתם תפרסומת לעונה השניה בערוץ הילדים?!?!?!!
אעעעע

סיפרו לי עליה../images/Emo14.gif

לא יצא לי עדיין לראות:[, אני רוצה לחרוש קצת על ערוץ הילדים כדי לראות אותה, אבל אין לי זמן:[

Selena Gomez

New member
לא ראיתיייייייי ../images/Emo142.gif

דיי כבר יש פרסומת ?? אני חייבת לראות P: תודה על המידע !! :)

Selena Gomez

New member
מ-ח-ר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

מחר יוצא הדיסק החדש של מיילי !!!

Selena Gomez

New member
תמיד אפשר להוריד ../images/Emo142.gif

אבל בטח זה יגיע לארץ רק עוד כמה חודשים טובים..

אני לא:p../images/Emo14.gif

את כל השירים מהדיסק הראשון הורדתי אומנם, אבל גם קניתי את הדיסק כשהוא הגיע לארץ, אני לא משתמשת בו בכלל אבל קניתי אותו בכל זאת, כי זה כמו מזכרת כזו, וזה מגניב...

חחחח, מי אמר שזה מהכסף שלי?xD../images/Emo14.gif

קצת התחנפות להורים, דמעה קטנה והם קוניםD:

למעלה