טוף הכל טוב!

hadarisan

New member
../images/Emo32.gif טוף הכל טוב!

בוקר טוב לכל חברי הפורום הנהדרים!!!! היום אני נוסעת (חחח זה נשמע כמו עלילות הדרי בעיר הגדולה) לת"א לבית ספר חמד"ע...זה במסגרות לימודי הפיסיקה שלי (למה אני לומדת פיסיקה שמישהו יזכיר לי)....אנחנו נוסעים לשם כדי לעשות כמה ניסויים למלא דוחו"ת ולקבל יחידת מעבדה במתנה! חוץ מפיסיקה אני גם מגבירה ביולוגיה (את רובכם יודעים כי היה על זה שרשור שלם)...מה אתם מגבירים?? מה המקצועות האוהבים עליכם? מה לא? והכי חשוב- יום נעים!!!!!!!!!!!!!!!!!

hodayoyo

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

אין לי כוח ליום הארוך הזה
על הבוקר שעתיים וחצי ביולוגיה! וכן, זאת המגמה שלי. לא מצטערת לרגע, אבל בזמן הלימודים עצמם לא נהנית במיוחד (בעיקר לא כשלומדים כל דבר שקשור איכשהו לצמחים!!)

Hadardur

New member
בוקר...

תהני קודם כל מרחיבה ביולוגיה ועיצוב (13 יח"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!)

eladi88

New member
גוד מורנינג אבריבאדי!

לא הולך היום לבצפר...וכנראה שלא ילך גם בשבוע הקרוב.... והכל בגלל דבר אחד... פסיכו! אז בהצלחה שיהיה לי מגמתי היא אלקטרוניקה.....עושה גם פיסיקה....אבל נראה לי שאני אפרוש מזה.... וההורים שלי חוזרים היוםםםםםם יאאאא כמה מתנות
יום מצוין שיהיה לכם

אמבלי

New member
בוקר טוב

אני למדתי ביולוגיה ותקשורת והכי אהבתי ביולוגיה..אחד המעניינים!

אמבלי

New member
איזה סוג של תקשורת?

אנחנו למדנו עיוני ומעשי שמעשי זה בעצם קולנוע ועיוני שזה כל מיני.. זה נחמד..אבל צריך ממש ממש לאהוב את זה אני אם כבר תקשורת מעניין אותי ללמוד פרסום וכל זה..

אמבלי

New member
פרסום זה לא בהכרח פרסומות

אבל במידה והתכוונת לפרסומות בטלויזיה אז כן..רוב הפרסומות בארץ גרועות אבל גם יש כמה ממש טובות.. ופרסום זה נושא גדול עם הרבה תחומים בתוכו..

hadarisan

New member
למדתי קצת םירסום זה נחמד

אבל אני רוצה ללמוד תקשורת וקריינות...

בוקר..

בע. הלכתי לביצפר בשביל שעתיים של חפירות בסוציולוגיה. כן, אני מגבירה מד"ח. אל תשאלו למה. גם אני לא מבינה את עצמי עד היום. ומחשבת ישראל, זה משו כמו הפילוסופיה של היהדות.. אבל זה מעניין כי המורה הוא דתי מתנחל כזה ימני בטירוף ואנחנו הפכים גמורים וכל השיעור מתווכחים חחח.. ואני אוהבת מתמטיקה
אבל זה לא חכמה כי אני 3 יח"ל חחח.. וספרות אני די מחבבת..הסיבה ביחידה שאני לא ממש ממש אוהבת את המקצוע זה המורה. אבל נסתדר. יום מצוין לכולם..

hodayoyo

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

את לומדת מחשבת מתוך בחירה?!?!?!? רבאק! אני חייבת ללמוד את זה (2 יחידות) ואני משתגעת!!!!

השתגעתם?!

זה אחד המקצועות היותר מעניינים שיש! ואני מדברת איתך בתור אחת חילונית לגמרי, שהדעות של כל הרבנים האלו לא ממש מזיזים לה ת'תחת (וזה בדיוק מה שהופך את השיעור למעניין) כל היפה בזה הוא שאני בחרתי ללמוד את זה.. והמורה שמלמד את זה הוא אחת הסיבות.. בערך האיש הכי חכם שפגשתי.. הוא יודע ה-כ-ל! המקצוע הזה באמת כיפי חחחח ואתם בטח לומדים את היחידות המשעממות או משו כי באמת לא כולם ממש ממש מעניינות.. אני עושה בזה 5 יח"ל..

hodayoyo

New member
זהו..../images/Emo60.gif

שבתור דתיה הדעות של כל הרבנים האלה כן אמורות להזיז לי ת'תחת כמו שאת מבטאת את זה
הממ אבל זה פשוט לא מעניין!!! בחירה חופשית, שכר ועונש, רבאק! נמאססס אלה דברים שטוחנים לנו בשכל המון שנים גם ככה

המממ...

איזה יח' את עושה? כאילו על מה? תני דוגמאות שכר ועונש לא אומר לי הרבה חחחח <תתקפל שישרורפלצת!!>

hodayoyo

New member
נמנמ../images/Emo60.gif

כבר לא זוכרת איך קוראים לזה
שנה שעברה היו שני ספרים- אמונה ו... הממ לא זוכרת השנה יש שניים שאחד מהם הוא בחירה, השגחה, שכר ועונה (זה חצי יחידה) ויש עוד ספר שלא יודעת איך קוראים לו.

למעלה