טוף הכל טוב!

dani3p

New member
סניף.

לא קשור לנושא האוף שלכם.. אבל אני לא אוכל להיות בשום הופעה של בית הבובות בחיים ואני כולי מתמרמרת מזהההה!! ווואאאההה!! סניף סניף.. עד שיש הופעה בתל אביב.. אני לא אוכל לבואא.. אאאעעעההה!! מישו רוצה להזיל דמעה איתי?? איזה באסה לא יאומן.. טוב.. שיהיה אמצע שבוע טוב.. אלעד בהצלחה עם כל הפסיכו'.. אני יושבת עכשיו עם קומבי והסתברות. יאיי (מזה) סיאו

dani3p

New member
אז זהו..

ישבתי עכשיו קצת עם מפות וזה.. יש מצב שאני אגיע לבארבי בכ"ס כמה ימים לפני הגיוס.. עכשיו רק צריך לחפש קרבנות שיבואו איתי..!!! אוף זה עוד מיליון זמן!!

כשאני הייתי בבית ספר...

אז החרבתי בכלכלה ומינהל ותאטרון כלכלה ומינהל באתי למורה ואמרתי לה "תקשיבי תודה על זה שניסית להכניס לי משהו למוח אבל סורי אני לא הולכת לעבוד בזה בעתיד אז ביי חח שבוע לפני הבגרות ושחושבים על זה עכשיו למה לא עשיתי פתור מזה כניראה שהיה לי מצפון כי למורה כבר לא היו תלמידים חחח ותאטרון יותר מידי חומז לזכור

eladi88

New member
דני דני דני....אל תוותרי על ההופעה!

בשום פנים ואופן לא!!

eladi88

New member
בהצלחה גמלך...

איזו חרישה דפקתי בבוקר.... עכשיו הפסקה כי ההורים שלי עוד מעט חוזרים...ואז חרישה עד הערב ליגת האלופות...לישון... מחר גם אותו סדר יום....לקום לחרוש לעשות הפסקה לחרוש ליגת האלופות [בית הבובות מופיעיםםםםם ווווווווו הוווווווו] לישון וכך גם יום חמישי...רק בלי ליגת האלופות

dani3p

New member
גמני למדתי מלא בבוקר..

קומבי והסתברות גרפים פטלים בלגנים.. מחר סימו'.. בסופ"ש נשב על המילים אעעהה!! נמאס לי כבר!! אני רוצה שהתקופה הזאת תיגמר!!!

SaRgE

New member
הרגע חזרתי מצבפר../images/Emo9.gif

(היום הקצר) היה יום משעמם להחריד! (פעילויות גישור זה השטן!) אני מרחיב ביולוגיה
וכלכלע
המשך יומנעים לכולם

FRD

New member
אכן...

פעילויות גישור זה השטן.. אני מרחיב ביולוגיה וספרות
דני...גמני מזיל דמעה
פשוט עצוב...

Lovley bla bla

New member
:)

אני במגמת טלוויזיה וקולנוע..הדבר הכי כיף שאפשר ללמוד בבית ספר לדעתי!!...כיף באמת... והלכתי לבצפר בשביל שלוש שעות..למה??.לפעילות נגד אלימות..נו באמת כאילו הדיבורים האלה משפיעים... יום טוב לכולם!

eladi88

New member
זאת המגמה הכי כייפית

כי לא עושים בה כלום ורק רואים סרטים ותוכניות!

אמבלי

New member
זה מזה לא נכון..

אני למדתי גם קולנוע..זה מירר לי את החיים כמה שזה מעניין ונחמד וזה..זה הכי הרבה השקעה.. זה פשוט לעשות סרט (אומנם של רבע שעה אבל זה פאקינג פול עבודה)

eladi88

New member
כן כן אני יודע מזה

אחותי היתה במגמת קולנוע....לא יצא לה מזה כלום...סתם שטויות לעשות סרט...זה לא שאת עושה את הסרט לבד...את עם צוות...אז זה פחות נורא פרויקט באלקטרוניקה בלי לדעת אלקטרוניקה...זה כבר משהו רציני!

אמבלי

New member
כן..ברמת העיקרון זה צוותים של 4

אנחנו היינו שתיים..אז תחשוב מזה.. אבל לא משנה..

Lovley bla bla

New member
אוי אוי אוי

זה כל כךךךךךךך לא ככה..אנחנו עובדים מלא וכל העבודה הזאת שווה כל שנייה בה!!... זה פשוט מעניין וזה בכלל לא קל עמו שנדמה לך..מצטערת לאכזב...ואנחנו גם לומדים מקצועות עיוניים זה לא רק לצלם לערוך ובכלל לעשות סרט...המון חומר והמון כייף יחד עם הכככככל!

Hadardur

New member
היי! אני מגיבה מהביצפררר

שיעור עיצוב... חזרה לפוטושופ וברייס (תוכנה תלת מימדית) מה רוב האנשים פה לומדים ביולוגיה? פיכס אז מה גמאני

אני מרחיבה

תיאטרון, מדעי החברה וספרדית אל תשאלו למה שלוש מגמות, אבל העיקר שאני מסיימת את מתמטיקה עוד שלושה חודשיים!!! וספרדית שנה הבאה אז לא נורא כל כך...

למעלה