טופיק

ranch22

New member
עונה...

1. שם:רינת 2. גיל:16 ו8 חודשים 3. כתובת:אשדוד 4. כמה נפשות במשפחה?5 5. עיסוק:ביה"ס? דברים אהובים 6. צבע אהוב:צהוב!! 7. שיר אהוב ישראלי:ממ...הוא לא בדיוק ישראלי ולא לועזי אז פשוט עזבו אתם לא תבינו. 8. שיר אהוב לועזי:לא ידוע... 9. זמר אהוב (חוץ מאוהד):הרבה... 10. זמרת אהובה:אממ..אין ממש... 11. להקה אהובה:לפני 8 שנים בערך זה היה הbackstreet זה נחשב? 12. עיתון אהוב:"ידיעות אחרונות","בשבע"-העיתון הכי טוב שיש!!,"המגזין"-את הבדיחות שם... 13. ספר אהוב:"קול קורא בחשיכה","אחת לתמיד","ימים אדומים","עומדים בטור" ועוד..... 14. סרט אהוב:"נפלאות התבונה" ויש עוד הרבה. 15. שחקן אהוב:אדם סנדלר. 16. שחקנית אהובה:אין.. 17. תכנית טלוזיה אהובה:לא הרבה יוצא לי לראות... 18. מקום אהוב:עין גדי,ים המלח,גוש קטיף,השומרון,אופקים.כל הארץ!!!. 19. ערוץ טלויזיה אהוב:אני משערת ש..22? 20. חיה אהובה:כלב,דולפין. 21. יום אהוב בשבוע:שלישי אולי כי פעמיים כי טוב כביכול? 22. צבא עיניים אהוב:כחול וירוק. 23. צבע שיער אהוב:לא משנה... הפכים 24. יום או לילה?תלוי במצב רוח ובמזג האוויר. 25. כלב או חתול?כלב,רק כלב!! 26. אור או חושך?כרגע...לרוב זה אור... 27. שחור או לבן?לבן.. 28. ים או בריכה?בריכה.. 29. בית או חוץ?תלוי איפה בחוץ. 30. ישראל או חו"ל?רק ישראל!! 31. ירח או שמש?שמש!ידעתם שזה גם זכר וגם נקבה??!! 32. ער או ישן?ער אבל לישון לפעמים. 33. עצוב או שמח?שמח האם אי פעם... 34. ברחת מהבית?לא ממש... 35. נהגת בלי רשיון?לא... 36. העפת סטירה למישהו?לא זוכרת... 37. הלכת מכות?בטח :)ידעתם שפעם הפלתי איזה אלוף ג'ודו?חחחח 38. זרקת מישהו?לא... 39. זרקו אותך?לא.. 40. העיפו לך כאפה?נראה לי...לא זוכרת. 41. ננעלת מחוץ לבית?כן..אבל ל10 דקות בערך. 42. סיפרת סוד של מישהו?לא רק כשהיה צריך. 43. הלשנת על מישהו?לא כפי שזכור לי. 44. הברזת משיעור?רק משיעור אחד שכולם הבריזו. 45. ברחת מבצפר?לא. 46. עישנת?לא. 47. לקחת סמים?לא. 48. אלכוהול?חחח בירה שחורה!!!ויין תירוש!!חחחח סתם..סתם... 49. השתכרת?לא. 50. נרגילה?לא. 51. שברת איזה עצם?לא נראה לי. 52. פגשת מישהו מפורסם?כן. 53. היית בפגישה עיוורת?לא. מתי בפעם האחרונה... 54. התקלחת?לפני כמה שעות. 55. צחצחת שיניים?היום. 67. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?לא זוכרת. 56. בכית?היום. 57. נתת למישהו נשיקה?אממ..לא זכור לי בכלל. 58. ראית טלויזיה?עכשיו,משחק של מכבי. 59. גלשת באינטרנט?עכשיו? 60. יצאת מהבית?אתמול למכללה אם זה נחשב.. 61. ישנת אצל מישהו?זה חייב להיות אצל מישהו? 62. יצאת לדייט?לא יצאתי. 63. רבת עם מישהו?היום. 64. היית בקניון?לפני שבועיים שלושה..וזה לא היה לשם קניה. 65. עשית ספורט?תלוי מה זה ספורט. 66. דיברת בטלפון?היום. 67. שמעת מוזיקה?אתמול או לפניו יומיים. 68. אכלת?הרגע..חומוס לניגוב.:) 69. הסתפרת?שנה שעברה. 70. היית בשירותים?בצהריים נראה לי... 71. דיברת במסנ' או באייסיקיו?עכשיו. 72. היית בהופעה?9.11 73. היית בחו"ל?בגיל 12. 74. קנית דיסק?ממזמן... 75. היית במסיבה?ממש ממזמן... 76. למדת למבחן?היום. 77. עשית ש"ב?לפני יומיים. 78. רכבת על אופניים?לפני חודשיים,למרות שאני מאוהבת באופניים אבל שלי נגנבו:(. 79. היית בסרט?לפני חודש בערך. 80. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת. 81. קנית בגדים?לא קונה ממש חח 82. ראית סרט מצוייר?וואי...לא זוכרת. 83. הצטלמת?ממ... 84. היית בהצגה?לא זוכרת. מה אתה חושב/ת על... 85. פוליטיקה? (ימין או שמאל):ימין אפילו קיצוני. 86. המוזיקה הישראלית?חמודה חח 87. מוזיקה לועזית?שומעת מעט אבל נחמדה. 88. חופש גדול?מתגעגעת... 89. בנות?מה איתן? 90. בנים?מה איתם? 91. בצפר?בית חרושת לציונים. 92. נינט טייב?נחמדה... 93. רוני סופרסטאר?עדיף שלא אומר. 94. נמרוד שיקלר?מי זה? 95. תוכניות ילדים מצויירות של פעם?וואי..מרקו,נילס!!!אהבתי אתכם!!! 96. תוכניות ילדים מצויירות של היום?לא רואה... 97. השאלון הזה?נחמד מאוד. נוף,ישר כוח ותודה!!

MsUnderstood

New member
../images/Emo13.gif

פרטים 1. שם:דנה 2. גיל:18 3. כתובת:יגור 4. כמה נפשות במשפחה?5 5. עיסוק:מדריכה חברתית בחינוך המשלים דברים אהובים 6. צבע אהוב:כחול 7. שיר אהוב ישראלי:שיר שתמיד יזכיר את הבית...ההר הירוק תמיד 8. שיר אהוב לועזי:no regrets-robbie williams 9. זמר אהוב (חוץ מאוהד):robbie williams 10. זמרת אהובה:אין 11. להקה אהובה:אין 12. עיתון אהוב:ממש אין 13. ספר אהוב:כנ"ל 14. סרט אהוב:אוסטין פאוורס 15. שחקן אהוב:מייק מאיירס 16. שחקנית אהובה:אין 17. תכנית טלוזיה אהובה:כל לילה
18. מקום אהוב:הקיבוץ
19. ערוץ טלויזיה אהוב:ישראל 10 20. חיה אהובה:אין 21. יום אהוב בשבוע:שלישי 22. צבא עיניים אהוב:ירוק
23. צבע שיער אהוב:אין מועדף הפכים 24. יום או לילה?לילה 25. כלב או חתול?כלב 26. אור או חושך?חושך! 27. שחור או לבן?שחור 28. ים או בריכה?אפחד 29. בית או חוץ?בית 30. ישראל או חו"ל?ישראל 31. ירח או שמש?ירח 32. ער או ישן?ישן 33. עצוב או שמח?שמח האם אי פעם... 34. ברחת מהבית?לא 35. נהגת בלי רשיון?לא 36. העפת סטירה למישהו?יש מצב 37. הלכת מכות?דה 38. זרקת מישהו?בערך 39. זרקו אותך?בערך 40. העיפו לך כאפה?לא שזכור לי 41. ננעלת מחוץ לבית?לא 42. סיפרת סוד של מישהו?יש מצב 43. הלשנת על מישהו?לא נראה לי 44. הברזת משיעור?דה 45. ברחת מבצפר?דה 46. עישנת?חס וחלילה 47. לקחת סמים?חס וחלילה 48. אלכוהול?דה 49. השתכרת?דה 50. נרגילה?ממש לא 51. שברת איזה עצם?פעמיים
52. פגשת מישהו מפורסם?דה 53. היית בפגישה עיוורת?לא מתי בפעם האחרונה... 54. התקלחת?לפניאיזה שעתיים 55. צחצחת שיניים?בבוקר 67. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?אוו עבר הרבה זמן
56. בכית?השבוע נראה לי 57. נתת למישהו נשיקה?לפני שבועיים ככה 58. ראית טלויזיה?מקודם 59. גלשת באינטרנט?הרגע?! 60. יצאת מהבית?ב5וחצי היום 61. ישנת אצל מישהו?לפני שבועיים 62. יצאת לדייט?פאק,עבר המון זמן 63. רבת עם מישהו?השבוע
64. היית בקניון?היום בערב 65. עשית ספורט?ממזמן
66. דיברת בטלפון?מקודם 67. שמעת מוזיקה?הרדיו באוטו היום 68. אכלת?מקודם 69. הסתפרת?לפני איזה 3 חודשים 70. היית בשירותים?מקודם 71. דיברת במסנ' או באייסיקיו?לפני שניה 72. היית בהופעה?עברו כמה חודשים טובים 73. היית בחו"ל?שנה וחצי ככה 74. קנית דיסק?חודש ככה 75. היית במסיבה?אווו המון זמן עבר 76. למדת למבחן?פחחחחחח לא זוכרת 77. עשית ש"ב?עוד יותר פחחחחח 78. רכבת על אופניים?המון זמן לא עשיתי את זה 79. היית בסרט?גם הרבה זמן עבר 80. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
בכלל יותר מידי זמן 81. קנית בגדים?חודש ככה 82. ראית סרט מצוייר?המון זמן עבר 83. הצטלמת?אתמול 84. היית בהצגה?לפני שבוע מה אתה חושב/ת על... 85. פוליטיקה? (ימין או שמאל)סמלאנית 86. המוזיקה הישראלית?
87. מוזיקה לועזית?רובי
88. חופש גדול?סיוט בעבודה
89. בנות?איכסה! 90. בנים?
91. בצפר?בעעעע 92. נינט טייב?בעעעעעעעעעעעעע 93. רוני סופרסטאר?בעעעעעעעעעעעעעעעעע 94. נמרוד שיקלר?סבבה 95. תוכניות ילדים מצויירות של פעם?
96. תוכניות ילדים מצויירות של היום?
97. השאלון הזה?סבבה

MsUnderstood

New member
אני יודעת מי את../images/Emo3.gif

עכשיו אין לי כסף בכלל
בארנק...חוץ מאיזה 20 שקל...עד מחר בערב
העיקר שהילדים(ושמעון) שמחו

ranch22

New member
אין מצב...

רק 20 שקל?בטח 20 כפול 800 ועוד איזה חבילת תמונות ענקית!! ושמעון כלול בין הילדים,העיקר שהוא מוכן לחתונה במשחקי וידאו חחח(שש...אל תגלי לו)

שיר m

Well-known member
גמני:)

פרטים 1. שם: שיר 2. גיל: 18 (בהכחשה) 3. כתובת: נתניה 4. כמה נפשות במשפחה? מה זה משנה
5. עיסוק: ש"ל דברים אהובים 6. צבע אהוב: ירוק 7. שיר אהוב ישראלי: יש הרבה... 8. שיר אהוב לועזי: אין בכלל... 9. זמר אהוב (חוץ מאוהד): שרון הולצמן 10. זמרת אהובה: אממ.. מירי מסיקה 11. להקה אהובה: אממ.. לא יודעת 12. עיתון אהוב: מעריב 13. ספר אהוב: או... אממ.. "מהירות החושך" 14. סרט אהוב: צריכה לחשוב על זה 15. שחקן אהוב: אין מישהו מיוחד.. 16. שחקנית אהובה: כנ"ל 17. תכנית טלוזיה אהובה: כנ"ל 18. מקום אהוב:
19. ערוץ טלויזיה אהוב: 24 (חיחי) 20. חיה אהובה: אממ...
21. יום אהוב בשבוע: שבת 22. צבא עיניים אהוב: אין לי מושג 23. צבע שיער אהוב: כנ"ל הפכים 24. יום או לילה? מה שביניהם 25. כלב או חתול? לא יודעת 26. אור או חושך? תלוי מתי... 27. שחור או לבן? שחור 28. ים או בריכה? בריכה 29. בית או חוץ? בית 30. ישראל או חו"ל? ישראל 31. ירח או שמש? תלוי... 32. ער או ישן? ער 33. עצוב או שמח? שמח האם אי פעם... 34. ברחת מהבית? כן 35. נהגת בלי רשיון? לא 36. העפת סטירה למישהו? כן 37. הלכת מכות? נראה לי שכן 38. זרקת מישהו? אממ... לא הייתי קוראת לזה "זרקת"... 39. זרקו אותך? לא שזכור לי 40. העיפו לך כאפה? כן 41. ננעלת מחוץ לבית? לא 42. סיפרת סוד של מישהו? לא 43. הלשנת על מישהו? לא 44. הברזת משיעור? אוי... לא נראה לי.. 45. ברחת מבצפר? לא שזכור לי אבל אולי פעם 46. עישנת? לא 47. לקחת סמים? לא 48. אלכוהול? לא 49. השתכרת? לא 50. נרגילה? לא 51. שברת איזה עצם? אממ.. לא זוכרת... כנראה שכן 52. פגשת מישהו מפורסם? כן 53. היית בפגישה עיוורת? לא מתי בפעם האחרונה... 54. התקלחת? אתמול 55. צחצחת שיניים? היום 67. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא זוכרת.. (זה לא היה מזמן) 56. בכית? אממ לפני כמה ימים 57. נתת למישהו נשיקה? הבוקר 58. ראית טלויזיה? שאלה טובה... מתישהו השבוע 59. גלשת באינטרנט? עכשיו 60. יצאת מהבית? אתמול 61. ישנת אצל מישהו? מזמן לא... 62. יצאת לדייט? כנ"ל 63. רבת עם מישהו? לא זוכרת 64. היית בקניון? אתמול 65. עשית ספורט? מזמן לא... בעצם, תלוי למה קוראים ספורט 66. דיברת בטלפון? אתמול 67. שמעת מוזיקה? עכשיו 68. אכלת? הבוקר 69. הסתפרת? לפני כמה שנים טובות 70. היית בשירותים?
71. דיברת במסנ' או באייסיקיו? אתמול 72. היית בהופעה? מזמן לא 73. היית בחו"ל? מעולם 74. קנית דיסק? אממ דווקא לא מזמן אבל לא זוכרת מתי 75. היית במסיבה? מזמן לא.. בעצם בחנוכה אבל זה לא ממש נחשב מסיבה 76. למדת למבחן? אוהו שנה שעברה
77. עשית ש"ב? כנ"ל 78. רכבת על אופניים? מעולם 79. היית בסרט? לפני שבוע 80. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול 81. קנית בגדים? מזמן לא 82. ראית סרט מצוייר? כנ"ל 83. הצטלמת? לא זוכרת 84. היית בהצגה? מזמן לא מה אתה חושב/ת על... 85. פוליטיקה? (ימין או שמאל)
86. המוזיקה הישראלית? יופי טופי 87. מוזיקה לועזית? לא אוהבת 88. חופש גדול? נלקח ממני
89. בנות?
90. בנים?
91. בצפר? היה טוב וטוב שהיה 92. נינט טייב? בסיידר 93. רוני סופרסטאר? עוד לא החלטתי 94. נמרוד שיקלר? אחלה 95. תוכניות ילדים מצויירות של פעם? חינוכיות 96. תוכניות ילדים מצויירות של היום? רמה שונה אבל בסדר 97. השאלון הזה? הבהיר לי חד וחלק שהזיכרון שלי דפוק! שונאת שאלונים

רק אני עוד לא עניתי

פרטים 1. שם: נופר 2. גיל:17.8 3. כתובת:קריות 4. כמה נפשות במשפחה? יותר מידי.. חחח. סתם 6 כולל אותי 5. עיסוק: תלמידה, שנה אחרונה... יאיי... דברים אהובים 6. צבע אהוב:משתנה, היום זה חום. 7. שיר אהוב ישראלי: אמ... זה קשה. צעיר לנצח 8. שיר אהוב לועזי: Dream Theater - The Spirit Carries On מומלץ! 9. זמר אהוב (חוץ מאוהד): אביב גפן 10. זמרת אהובה: מירי מסיקה 11. להקה אהובה:היהודים 12. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות 13. ספר אהוב: פיתוי של רם אורן 14. סרט אהוב: גריז, שיער, מולאן רוז ושיקגו (כן, כולם סרטים מוזיקלים) 15. שחקן אהוב: ג'ון טרבולטה 16. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס 17. תכנית טלוזיה אהובה: מכושפות וחברים 18. מקום אהוב: תמונע. 19. ערוץ טלויזיה אהוב: 24 20. חיה אהובה: דולפין 21. יום אהוב בשבוע: שבת 22. צבא עיניים אהוב: ירוק 23. צבע שיער אהוב: חום אדמדם הפכים 24. יום או לילה? לילה 25. כלב או חתול? כלב 26. אור או חושך? אור 27. שחור או לבן? לבן 28. ים או בריכה? בריכה 29. בית או חוץ? בית 30. ישראל או חו"ל? לא יכולה לענות על זה, לא הייתי בחו"ל 31. ירח או שמש? ירח 32. ער או ישן? ער 33. עצוב או שמח? שמח האם אי פעם... 34. ברחת מהבית? לא 35. נהגת בלי רשיון? לא 36. העפת סטירה למישהו? כן, מלא פעמים, אבל זה קורה בעיקר בתקופה החודשית... חחח... 37. הלכת מכות? ראה ערך קודם 38. זרקת מישהו? לא 39. זרקו אותך?לא 40. העיפו לך כאפה? מי יעיז? 41. ננעלת מחוץ לבית? כן, אוי כשהייתי קטנה זה היה קורה לי מלא. 42. סיפרת סוד של מישהו? פעם אחת, וגם זה נפלט. 43. הלשנת על מישהו?לא, בחיים. 44. הברזת משיעור? כן, מה יש לעשות בשירי תעבורה, של"ח אנגלית, הסטורי ואזרחות? 45. ברחת מבצפר? כאילו הגעתי והלכתי? למרות שהיו לימודים? לא 46. עישנת? סיגריה ניסיתי פעם אחת, וזה בעעעע... 47. לקחת סמים? לא... 48. אלכוהול? ברור... אחרת מה נעשה במסיבה עם ילדים קטנים? 49. השתכרת? לאיבוד הכרה? לא, רק לתפוס ראש 50. נרגילה? כן, זה סתם... 51. שברת איזה עצם? חלילה וחס 52. פגשת מישהו מפורסם? כן את אוהדי ורועי בר נתן ודוויד דאור פעם הופיע עם הלהקה שהייתי בה, ועופר שכטר, ולא זוכרת... 53. היית בפגישה עיוורת?לא, אני לא אוהבת את זה... מתי בפעם האחרונה... 54. התקלחת?אתמול 55. צחצחת שיניים? בבוקר 67. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? היום לאמא. 56. בכית? אתמול, כל המקרה עם שרון גרם לי להבין משהו. 57. נתת למישהו נשיקה? רגילה? היום לאמא, ולאחיות שלי ולאחי ולאבא... 58. ראית טלויזיה? לפני שעה על שרון. 59. גלשת באינטרנט? עכשיו, כאילו דה.... 60. יצאת מהבית? בבוקר, היו לי לימודים 61. ישנת אצל מישהו? זה באמת קרה לפני הרבה זמן... 62. יצאת לדייט? גם זה קרה לפני הרבה זמן 63. רבת עם מישהו? כל יום אני רבה עם אחי, אבל הכל מאהבה 64. היית בקניון? יום שני. 65. עשית ספורט? יום רביעי שעבר. 66. דיברת בטלפון? לפני שעתיים 67. שמעת מוזיקה? עכשיו... 68. אכלת? לפני 2 דקות 69. הסתפרת? לפני כמה חודשים 70. היית בשירותים? לפני שעה וחצי 71. דיברת במסנ' או באייסיקיו? אתמול 72. היית בהופעה? לא זוכרת, זה כנראה היה לפני הרבה זמן... 73. היית בחו"ל? כבר 17+ שנים לא הייתי בחו"ל 74. קנית דיסק? לא יצא שום דבר מעניין, אז... מאז הטיול השנתי, לפני חודשיים. של פיטר רוט 75. היית במסיבה? בסילבסטר. 76. למדת למבחן? היום, יום רביעי יש מבחן במתמטיקה 77. עשית ש"ב? זה חלק מהלמידה 78. רכבת על אופניים? לפני שנה 79. היית בסרט? בקולנוע? מכיתה ח', כלומר 4 שנים בערך, אם לא יותר 80. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום אמא... 81. קנית בגדים? יום שני... 82. ראית סרט מצוייר? היום, הייתי אצל חברה של אחותי שיש לה ילד קטן שראה טרזן או מוגלי, לא יודעת מה זה. 83. הצטלמת? אתמול לחברה שלי שיעמם אז היא צילמה אותי בפלא שלי ברדיו. 84. היית בהצגה? לפני חודשיים, אבל מחר אמורה להיות הצגה, למרות שלפי שרון, לא נראה לי שתהיה מה אתה חושב/ת על... 85. פוליטיקה? (ימין או שמאל) שמאל 86. המוזיקה הישראלית? כיום לא רעה בכלל. 87. מוזיקה לועזית? לא מכירה... 88. חופש גדול? כיף כיף כיף, אבל השנה זה החופש הגדול האחרון שלי. 89. בנות? מפלצות קטנות רכלניות ואנטרסנטיות. אבל יש גם נשמות טובות. 90. בנים? טיפשים חסרי טאקט ויכולת חשיבה, אבל יש גם חמודים וחכמים. 91. בצפר? נגמר.... בטח אני אתגעגע אבל היום, אני רק רוצה שיגמר. 92. נינט טייב? שרה מעלף.... רק שתוציא כבר דיסק. חוץ מזה היא מלאך. 93. רוני סופרסטאר? בעעעעעע... מישהו רוצה דיסק שלה? קיבלתי מתנה וזה בעעעע... 94. נמרוד שיקלר? שולט... 95. תוכניות ילדים מצויירות של פעם? מעולות... אין על בבאי 96. תוכניות ילדים מצויירות של היום? על הפנים... 97. השאלון הזה? דפוק וארוך.... חחחחח...

Hilla17

New member
עונה

פרטים 1. שם:הילה לוי
2. גיל:באפריל 17 3. כתובת:יבנה, רוב הסיכויים שלא שמעתם עליה.. חח 4. כמה נפשות במשפחה?אמאבא, 2 אחים גדולים ואני 5. עיסוק:תלמיד דברים אהובים 6. צבע אהוב:כתום נראה לי 7. שיר אהוב ישראלי:"רגע לפני" 8. שיר אהוב לועזי:ממ goodbye my loverשל ג'יימס בלאנט 9. זמר אהוב (חוץ מאוהד):ממ לא יודעת.. 10. זמרת אהובה:יש הרבה 11. להקה אהובה:קולדפליי! 12. עיתון אהוב:לא יודעת.. חח מקורית שכמותי.. 13. ספר אהוב:לא יודעת 14. סרט אהוב:closer 15. שחקן אהוב:לא יודעת..חח 16. שחקנית אהובה:כנ"ל 17. תכנית טלוזיה אהובה:האוס, ועוד מלא מלא..
18. מקום אהוב:וואו אין לי מושג.. הבית שלי נראה לי 19. ערוץ טלויזיה אהוב:3 20. חיה אהובה:חתול 21. יום אהוב בשבוע:שישבת 22. צבע עיניים אהוב:ירוק 23. צבע שיער אהוב:כלמיני הפכים 24. יום או לילה?יום 25. כלב או חתול?חתול 26. אור או חושך?אור 27. שחור או לבן?לבן 28. ים או בריכה?בריכה 29. בית או חוץ?בית 30. ישראל או חו"ל?גם וגם 31. ירח או שמש?גם וגם 32. ער או ישן?ישן 33. עצוב או שמח?שמח האם אי פעם... 34. ברחת מהבית?נופ 35. נהגת בלי רשיון?רק עם אבא.. חח 36. העפת סטירה למישהו?לא 37. הלכת מכות?לא 38. זרקת מישהו?לא 39. זרקו אותך?לא 40. העיפו לך כאפה?לא 41. ננעלת מחוץ לבית?פעם כשהייתי קטנה.. 42. סיפרת סוד של מישהו?לא 43. הלשנת על מישהו?לא 44. הברזת משיעור?כן 45. ברחת מבצפר?כן 46. עישנת?אולי סיגריה אחת בחיי.. 47. לקחת סמים?לא!! בחיים לא!!! 48. אלכוהול?לא 49. השתכרת?לא 50. נרגילה?כן אבל כבר לא.. 51. שברת איזה עצם?לא 52. פגשת מישהו מפורסם? ראיתי את אוהד בהופעה האחרונה שלו
53. היית בפגישה עיוורת?לא מתי בפעם האחרונה... 54. התקלחת?היום בבוקר 55. צחצחת שיניים?היום בבוקר 67. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?לא יודעת 56. בכית?לפני שבוע 57. נתת למישהו נשיקה?לפני שעה בערך לדוד שלי.. חח 58. ראית טלויזיה?לפני 10 דקות 59. גלשת באינטרנט?המממ ברגע זה.. 60. יצאת מהבית?היום לביצפר.. 61. ישנת אצל מישהו?וואי לא זוכרת.. 62. יצאת לדייט?לא נראה לי שאי פעם יצאתי ל"דייט".. 63. רבת עם מישהו?לא מזמן 64. היית בקניון?ביום שלישי 65. עשית ספורט?אתמול בשיעור בביצפר 66. דיברת בטלפון?לפני 5 דקות 67. שמעת מוזיקה?ברגע זה ממש אני שומעת... 68. אכלת?לפני חצי שעה, ארוחת שישי 69. הסתפרת? מתישהו ל]ני סוכות.. לא זוכרת בדיוק 70. היית בשירותים? עוד שנייה נראה לי שאני אלך.. חח 71. דיברת במסנ' או באייסיקיו? עכשיו 72. היית בהופעה?ב-23.12 בהופעה הראשונה שלי של אוהד חיטמןןן!!!! 73. היית בחו"ל? בקיץ שהיה.. 74. קנית דיסק?ביום שלישי, אבל לא לי קניתי אותו.. חח 75. היית במסיבה?בקיץ.. אני לא טיפוס של מסיבות 76. למדת למבחן?ביום שלישי למתכונת במתמטיקה... :/ 77. עשית ש"ב?היום 78. רכבת על אופניים?בטיול לניצנה בכיתה י'.. חחח 79. היית בסרט?בחודש שעבר 80. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת 81. קנית בגדים?מזמן.. באמת אני צריכה לקנות.. חח 82. ראית סרט מצוייר?ממש ממש מזמן.. 83. הצטלמת?בטיול השנתי האחרון.. 84. היית בהצגה?בחודש שעבר מה אתה חושב/ת על... 85. פוליטיקה? (ימין או שמאל)שמאל 86. המוזיקה הישראלית?אחלה!! 87. מוזיקה לועזית?חות אחלה, אבל גם.. 88. חופש גדול?כיף גדול :] 89. בנות?בנות... 90. בנים?אי אפשר להבין אותם, אבל גם אי אפשר בלעדיהם.. 91. בצפר?נסבל 92. נינט טייב?אחלה זמרתת 93. רוני סופרסטאר?לא מחבבת אותה 94. נמרוד שיקלר?אחלה זמר :] 95. תוכניות ילדים מצויירות של פעם?אהבתי 96. תוכניות ילדים מצויירות של היום?לא אוהבת.. 97. השאלון הזה?חמוד ביותר

shai lior

New member
אני אוהבת שאלוניםםם

1. שם: שי ליאור 2. גיל:14.5 3. כתובת:מושב אביאל 4. כמה נפשות במשפחה? 6 5. עיסוק:תלמידה דברים אהובים 6. צבע אהוב:כתום וירוק 7. שיר אהוב ישראלי:הרבה הרבה 8. שיר אהוב לועזי: אין כול כך 9. זמר אהוב (חוץ מאוהד):עיברי לידר, מוקי,שלמה ארצי, שלום חנוך 10. זמרת אהובה: גלי עטרי 11. להקה אהובה:הדג נחש 12. עיתון אהוב:מעריב לנוער, ראש אחד 13. ספר אהוב:כמו גחליליות, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, רודף העפיפונים 14. סרט אהוב:מכתב בבקבוק, לו רק 15. שחקן אהוב: 16. שחקנית אהובה: 17. תכנית טלוזיה אהובה:אופרה וינרפרי..חח כן כן 18. מקום אהוב:חדר, נחלים, אמבטיה 19. ערוץ טלויזיה אהוב:ערוץ 31 ערוץ 3 ערוץ 28 20. חיה אהובה:קוף נמר דוב 21. יום אהוב בשבוע: שישי 22. צבא עיניים אהוב: כחול 23. צבע שיער אהוב: חום הפכים 24. יום או לילה? לילה 25. כלב או חתול? כלב 26. אור או חושך? אור 27. שחור או לבן? לבן 28. ים או בריכה? ים 29. בית או חוץ? חוץ 30. ישראל או חו"ל? חו"ל 31. ירח או שמש? ירח 32. ער או ישן? ער 33. עצוב או שמח? גם וגם האם אי פעם... 34. ברחת מהבית? כן כן 35. נהגת בלי רשיון? כן כן 36. העפת סטירה למישהו? כן כן 37. הלכת מכות? כן עם בת 38. זרקת מישהו? כן 39. זרקו אותך? נראה לי שלא.. 40. העיפו לך כאפה? כן 41. ננעלת מחוץ לבית? לא חושבת 42. סיפרת סוד של מישהו? כן 43. הלשנת על מישהו? כן 44. הברזת משיעור? כן כן 45. ברחת מבצפר? לא 46. עישנת? כן 47. לקחת סמים? לא 48. אלכוהול?כן 49. השתכרת?כן 50. נרגילה?כן 51. שברת איזה עצם? לא 52. פגשת מישהו מפורסם? כן 53. היית בפגישה עיוורת? לא מתי בפעם האחרונה... 54. התקלחת? לפני שעה 55. צחצחת שיניים? לפני שעה 67. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? שאלה טובה..אממ לפני שבועיים:) 56. בכית? לפני 4 ימים 57. נתת למישהו נשיקה? בלחי בצהורים, צרפתית בסילבסטר:) 58. ראית טלויזיה? לפני חצי שעה 59. גלשת באינטרנט? עכשיו 60. יצאת מהבית? אתמול 61. ישנת אצל מישהו? ואוא..אמ..יום חמישי 62. יצאת לדייט? אפעם 63. רבת עם מישהו? לפני חודשיים בערך 64. היית בקניון? אמ..לא יודעת 65. עשית ספורט? אתמול 66. דיברת בטלפון? לפני 10 דק 67. שמעת מוזיקה? בצהריים 68. אכלת? לפני 5 דק' 69. הסתפרת? שנה שעברה 0 היית בשירותים? לפני שעה 71. דיברת במסנ' או באייסיקיו? ברגעי אלו ממש 72. היית בהופעה? בהופעה של אוהד 73. היית בחו"ל? חופש גדול 74. קנית דיסק? אמ..לפני חודש 75. היית במסיבה? יום שישי בסילבסטר 76. למדת למבחן? שלשום 77. עשית ש"ב? אממ שלשום 78. רכבת על אופניים? אתמול 79. היית בסרט? לפני שבוע 80. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כול יום הוא אומר לי בערך 81. קנית בגדים? לא זוכרת 82. ראית סרט מצוייר? לא יודעת 83. הצטלמת? בטיול שנתי..לפני שבועיים 84. היית בהצגה? לא זוכרת מה אתה חושב/ת על... 85. פוליטיקה? (ימין או שמאל)? אמצע לכיוון השמאל 86. המוזיקה הישראלית? מעולה 87. מוזיקה לועזית? ככה ככה 88. חופש גדול? אדיר 89. בנות? שאלה מוזרה 90. בנים? עם קשה לפיצוח 91. בצפר? חרא אחד גדול 92. נינט טייב?בסדר 93. רוני סופרסטאר? קקי 94. נמרוד שיקלר? מי? 95. תוכניות ילדים מצויירות של פעם? ככה ככה 96. תוכניות ילדים מצויירות של היום? לא יודעת 97. השאלון הזה? נחמד מאוד

חלילה! אל תמותי...

זה יעבור, הרופאים יודעים למה הם דוחים לך אם הם דוחים... אל תדאגי בסוף את תעברי את זה כמו גדולה!

נפרדת מכם לתקופת מה

עד שיעברו כל הבעיות הרפואיות אם בכלל. מרגישה שאני ממלאה ת'פורום בבעיות שלי והופכת ת'פורום "לפורום מחלותיה של ליאת" במקום שזה אמור להיות הפורום של אוהד חיטמן. ניפגש בהופעה בע"ה. שיהיה לכם שבוע מקסים. סלחו לי. ככה הכי טוב.

ליאת!!!!!

מה זה עוזבתתת????. איזה מחלות של ליאת!!!! דחו לך את הניתוח כי כנראה צריך!!! ואל תרצי בחיים למות!!!!!!!!!!! אין כמו החיים!!!!!!! ואנחנו פה פורום... אנחנו לא סתם חבורת זרים... פה חולקים דברים שהם גם מעבר לאוהד חיטמן... ואנחנו שמחים שאת משתפת אותנו!!!!!!! רק תהיי בריאה, זה הכי חשוב!!!!! אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה עדי לא עדיף שאלך

כל הפורום אדום.. זה לא מרגיז? גם זה משהו אישי שמעבר לבריאות שלי שבגללו אני מעידפה לעזוב..

ranch22

New member
ליאת...

קודם כל אל תחשבי על המוות,גם לי היו הרבה מקרים שפשוט העדפתי למות(וזה לא רחוק ממני) אבל בזמן האחרון הגעתי למסקנה שעדיף לחיות,עם כל הרע,עם כל הכאב-תחשבי על האנשים שאוהבים אותך,על האנשים שאכפת להם ממך,על השמיים הכחולים שקורצים לך,על השמש שפתאום מחייכת מבין העננים,חוץ מזה הקב"ה הוא האחראי היחידי על החיים שלך-אל תנסי לעשות משהו בניגוד לרצונו(אם את מבינה אותי...). בע"ה יהיה טוב,ורק טוב אבל רק אם תאמיני בכך. לי אכפת, אני. :)

רינת. תודה../images/Emo24.gif

אני מודעת לכל מה שכתבת. יודעת שההוא שם שלמעלה שומר עליי. אני מאמינה בו... הגעתי למצב שאני מרימה ידיים, דיי נמאס. אבל לא משנה, אני לא עומדת במילה שלי, לא לכתוב ת'בעיות שלי על גבי הפורום.
אוהבת אותך רינת, ואת כולכם

ranch22

New member
שוב אני...

את יודעת כמה פעמים אני הרמתי ידיים בחיי?כל אחד ואחד מפה הרים ידיים אולי איזה פעם בחייו,אפילו הרבה יותר,אך המטרה היא לא להשאר תקוע בחושך ולהמשיך ולהתאהב במוות(כן,ככה קוראים לזה היום),המטרה היא להרים ידיים אל החבל ולעלות למעלה,אל מחוץ לבור השחור הזה,כי את יכולה וכל אחד יכול(מנסיון.). בכל מקרה-אם את לא נשארת-יש לך עסק איתי...ואני טובה במכות רק שתדעי :). אני(2?!)

ranch22

New member
שוב אני...

את יודעת כמה פעמים אני הרמתי ידיים בחיי?כל אחד ואחד מפה הרים ידיים אולי איזה פעם בחייו,אפילו הרבה יותר,אך המטרה היא לא להשאר תקוע בחושך ולהמשיך ולהתאהב במוות(כן,ככה קוראים לזה היום),המטרה היא להרים ידיים אל החבל ולעלות למעלה,אל מחוץ לבור השחור הזה,כי את יכולה וכל אחד יכול(מנסיון.). בכל מקרה-אם את לא נשארת-יש לך עסק איתי...ואני טובה במכות רק שתדעי :). אני(2?!)

זה איום../images/Emo8.gif?

רינת זה הפך לפורום "ההפרעות האישיות של ליאת"
תודה בכל אופן

ranch22

New member
כן!!:) איך ידעת?!

ואין לך על מה להודות כלל... בכל מקרה על פי הכותרת זה עדיין פורום אוהד חיטמן

למעלה