יאללה שאלון

Xx SharoN xX

New member
../images/Emo32.gifיאללה שאלון ../images/Emo9.gif

הבאתי שאלון נחמד שנכיר יותר טוב, מקווה שתאהבו ושתענו עליו
שם: כינוי : גיל : תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? מאכל אהוב: מזל: שחקן אהוב: זמר אהוב: שחקנית אהובה: זמרת אהובה: סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: משקה אהוב: חג אהוב: המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום: החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איזו ארץ תרצה לבקר? מה המוטו שלך?: אוהב את החופש הגדול?: מה אתה מעדיף ים\בריכה?: כמה אחים יש לך?: היית רוצה עוד אחים?: אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?: רוצה לגור בחו"ל?: אוהב את ישראל?: ההמצאה הכי טובה שקיימת?: רוק כבד\דיכאון?: ספר או סרט?: דרמה או קומדיה?: מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: למה התחפשת בפורים האחרון?: למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: התעלפת פעם?: שברת עצם בגוף?: אתה אוהב לצחוק? אוהב לאכול? אוהב לנגן? כלי נגינה אהוב? יש לך אתר? יש לך בלוג? באיזה פורומים אתה נמצא? ובאיזה קומונות אתה נמצא? יש לך חברים מהאינטרנט? גם מארצות אחרות? אוהב את הכתב יד שלך? אוהב את העיר שלך? אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? קשה לך להירדם בלילה? חולם הרבה חלומות? מה החלום הכי מוזר שלך? והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון? של איזה חברה? אוהב לצייר? לשמוע מוסיקה? מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? טסת פעם לחו"ל? לאן? איך היה השאלון? נהנת ממנו?

Xx SharoN xX

New member
עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

שם:שרון כינוי :שרוני גיל :14 תאריך לידה:5.5.92 מקום לידה: ישראל[?!] צבע עיניים:ירוק שנוטה לחום צבע שער:חום וקצוות כתומים
שהיו לא מזמן אדומים
גובה:1.60 ימני או שמאלי?ימנית מאכל אהוב:מנמנ אני אוהבת הרבה דבריםם מזל:שור שחקן אהוב:מנמנ לא יודעת יש הרבה זמר אהוב:דני ג'ונס
שחקנית אהובה:יש הרבה גם זמרת אהובה: אין ממש ספציפית סרט אהוב:וואיי יש הרבהה קשה לי להחליט ! תכנית טלוויזיה אהובה:אבודים,על טבעי
סמולוויל ונביא החושך ספר אהוב:מנמנ אני לא קוראת הרבה
משקה אהוב:קולהה
חג אהוב:פורים ופסח המוצא שלך:אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום:וואנס משבצות
החולשות שלך:מנמנ בגדים[?!] הפחדים שלך: לאבד אנשים שיקרים לי והאממ למות
הפיצה המושלמת שלך:עם זייתים תירס טונה גבינה מלוחה וכמה שיותר יותר טוב D: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:האממ לא זוכרת
איזו ארץ תרצה לבקר? ארצות הברית ואנגליה מה המוטו שלך?אני עדיין לא סגורה על אחד
אוהב את החופש הגדול? האממ כן בערך למרות שהוא מאוד משעמם מה אתה מעדיף ים\בריכה?:בריכה כמה אחים יש לך?:3 היית רוצה עוד אחים?:ממש לא :S אם אין לך, היית רוצה?:-- אח או אחות?:-- רוצה לגור בחו"ל?:כןן אוהב את ישראל?:כןן ההמצאה הכי טובה שקיימת?:מחשב וכמובן חשמל
רוק כבד\דיכאון?: רוק כבד ספר או סרט?:סרט דרמה או קומדיה?:קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?:שחקנית מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?:ווטרינרית בגלל האהבה שלי לכלבים
אבל אני לא מסוגלת לראות דם ודברים כאלו
למה התחפשת בפורים האחרון?:סנטה רשע
למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? אין לי מושג אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה? האממ לא סגורה על משהו אולי להיות בלתי נראית[?!] התעלפת פעם?:כמעט שברת עצם בגוף?:לא אתה אוהב לצחוק?כןן אוהב לאכול?כןן אוהב לנגן?לפעמים כלי נגינה אהוב?גיטרה ותופיםם יש לך אתר?לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא?זה ומקפליי וקוראת סמויה בכמה פורומים ובאיזה קומונות אתה נמצא? לא נמצאת
יש לך חברים מהאינטרנט?אההא
גם מארצות אחרות?אההא
אוהב את הכתב יד שלך?כן אוהב את העיר שלך?כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?כן קשה לך להירדם בלילה? כןן
חולם הרבה חלומות?כן
מה החלום הכי מוזר שלך? היו מלא
והכי מפחיד?שפרדי קרוגר מסיוט ברחוב אלם מנסה להרוג אותי
זה היה מפחיד!!!
והכי מצחיק?האממ לא זוכרת
יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?פלאפון אוהב לצייר?כן לשמוע מוסיקה?כן מה התחביבים שלך?מחשבב קניות להיפגש עם חברות לראות סרטיםם והאממ כל מיני
את מי היית רוצה לפגוש?מקפליי!!
ולא ההיתי מתנגדת לג'נסן וג'ארד
טסת פעם לחו"ל?כן לאן?ספרד איך היה השאלון?נחמד נהנת ממנו? חחח האממ...

BashSister

New member
עונה (=

שם: סיוון כינוי : סיווה גיל : 16.5 תאריך לידה: 16.1.90 מקום לידה: ישראללל צבע עיניים: כחול-אפור צבע שער: שטני-בלונד גובה: 1.63 ימני או שמאלי? ימנית מאכל אהוב: אין :S מזל: גדי שחקן אהוב: ג'וניל'ה דפ זמר אהוב: אמממ... שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי זמרת אהובה: לינדזי סרט אהוב: ילדות רעות כמובןןןן תכנית טלוויזיה אהובה: על טבעי, איך לא ספר אהוב: הסדרה של "קיץ אחד ביחד", "תנו לגדול בשקט" ו-"לנצח בגדול". משקה אהוב: דיאט קולה לימון חג אהוב: אין חחחח המוצא שלך: רבע רוסיה, רבע פולניה, רבע צ'כוסלובקית ורבע הונגריה (בקיצור אשכנזייה נטו) איזה נעליים לבשת היום: כפכפים תנכיות החולשות שלך: בנים עם כוח חחחח הפחדים שלך: גבהים ומוות? הפיצה המושלמת שלך: עם בצל חחחחחחחחחחחחח המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שבאלי לחזור לישון איזו ארץ תרצה לבקר? united states of America מה המוטו שלך?: מה ששנוא עלייך עשה לחבריך לפני שהם יעשו לך חחחחחחחח אוהב את החופש הגדול?: בערך מה אתה מעדיף ים\בריכה?: ים כמה אחים יש לך?: 2 היית רוצה עוד אחים?: כן, אחות חחח אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?: רוצה לגור בחו"ל?: לא ממש אוהב את ישראל?: בטח ההמצאה הכי טובה שקיימת?: מחשב רוק כבד\דיכאון?: רוק כבד ספר או סרט?: ספר דרמה או קומדיה?: קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: תנו לי לחשוב על זה מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: ארכיאולוגית למה התחפשת בפורים האחרון?: לא התחפשתי למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? גיבורת עלללל אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: וואו יש הרבה, תעופה\לעצור את הזמן\היכולת להעביר את הזמן אחורה\להיות בלתי נראת\טלקנזיס, אוי גאוני התעלפת פעם?: אמממ בערך שברת עצם בגוף?: לא אתה אוהב לצחוק? כן, אני במצב כפית חצי מהחיים שלי אוהב לאכול? לא אוהב לנגן? לא כלי נגינה אהוב? גיטרה חחח יש לך אתר? לא יש לך בלוג? לא באיזה פורומים אתה נמצא? זה ופאנפיקים ובאיזה קומונות אתה נמצא? לא נמצאת יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? כן אוהב את הכתב יד שלך? בערך אוהב את העיר שלך? בטח אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא ממש קשה לך להירדם בלילה? לא חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? היו המון, משו על השכבה שלי וכל מיני שטויות והכי מפחיד? מה שחלמתי הלילה :| והכי מצחיק? חחחחחחחחחחח לא זוכרת כבר יש לך פלאפון? בטח של איזה חברה? פלאפון :S אוהב לצייר? לא לשמוע מוסיקה? בטח מה התחביבים שלך? לכתוב, לקרוא, להיות על המחשב, לדבר עם חברות, לצאת, לצחוק עם חברות... את מי היית רוצה לפגוש? הרבה אנשים- ג'נסן אקלס המושלם, ג'וני דפ, אנג'לינה ג'ולי ואת עצמי כשאני אהיה גדולה כדי לדעת איזה מן בנאדם אני ואם אפשר לשנות את זה טסת פעם לחו"ל? כן לאן? זה ארוך- גרמניה, אנגליה, צרפת, יוון, ספרד, איטליה, שוויץ, טורקיה ולא ממש נחשב ארץ בחו"ל אבל כרתים איך היה השאלון? דווקא ממש חמוד נהנת ממנו? האמת שכן

Batelg

New member
שלי!!!

שם: בתאל כינוי : אין! גיל : עוד מעט 18 תאריך לידה: 20.8.88 מקום מגורים: רמלה צבע עיניים: חומות צבע שיער: שחור גובה: 1.67 ימני או שמאלי? ימינית מאכל אהוב: שניצל מזל: אריה שחקן אהוב: ג'נסן אקלס, רן דנקר זמר אהוב: אוי.. יש הרבה.. שחקנית אהובה: כנ"ל זמרת אהובה: נינט, פינק, אבריל סרט אהוב: הקדושים מבוסטון תכנית טלוויזיה אהובה: על טבעי ספר אהוב: חווה ואדם של רם אורן משקה אהוב: קוקה קולה חג אהוב: ראש השנה המוצא שלך: הודית איזה נעליים לבשת היום: נעלי אצבע כחולות החולשות שלך: ביזבוז כסף הפחדים שלך: נשיכות של כלבים... ולאבד מישהו קרוב הפיצה המושלמת שלך: אקסטרה אקסטרה גבינה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: כבר בוקר?!?!? איזו ארץ תרצה לבקר? הודו, פראג מה המוטו שלך? חיוך לא עולה כסף אוהב את החופש הגדול? ברור! מה אתה מעדיף ים\בריכה?: ים! שונאת בריכות בדם כמה אחים יש לך?: 2 היית רוצה עוד אחים?: אחות גדולה אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?: אחות... אחים זה צרה רוצה לגור בחו"ל?: אמממ לא אוהב את ישראל?: כן ההמצאה הכי טובה שקיימת? פלאפון רוק כבד\דיכאון?:רוק כבד ספר או סרט? תלוי במצב רוח דרמה או קומדיה?: קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לא ידוע מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן? רציתי להיות רופאה למה התחפשת בפורים האחרון? פרפר למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא? לא נראה לי שאני אתחפש אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה? אממ מתלבטת בין בלתי פגיעה לקריאת מחשבות.. התעלפת פעם? לא שברת עצם בגוף? לא אתה אוהב לצחוק? כן והרבה.. אוהב לאכול? לצערי כן.. אוהב לנגן? לא יודעת לנגן כלי נגינה אהוב? כינור יש לך אתר? כן יש לך בלוג? כן באיזה פורומים אתה נמצא? הרבה.. ובאיזה קומונות אתה נמצא? כנ"ל יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? לא.. אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא אוהב את העיר שלך? כן! אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? ממש אבל ממש לא!!!! קשה לך להירדם בלילה? כן.. חולם הרבה חלומות? לא מה החלום הכי מוזר שלך? ארוך מידי מכדי לכתוב פה.. והכי מפחיד? ידיים ירוקות רודפות אחרי... והכי מצחיק? אממ אין לי כאלה.. יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? אורנג' אוהב לצייר? כן אבל לא טובה במיוחד.. לשמוע מוסיקה? ברור מה התחביבים שלך? מוסיקה טלויזיה ספרים חברים ריקודים... את מי היית רוצה לפגוש? את עצמי בעבר- כדי להזהיר את עצמי, ואת עצמי בעתיד- כי אני סקרנית לראות מה יצא ממני טסת פעם לחו"ל? כן לאן? מסע לפולין איך היה השאלון? סבבה למדי נהנת ממנו? כן..

Charmed Or

New member
:]../images/Emo112.gif

שם: אור כינוי: כלמיני גיל: 16 מחר. תאריך לידה: 5.8.90 מקום לידה: ישראל. צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.64-5 ימני או שמאלי? ימנית מאכל אהוב: נמ, גרנולה. מזל: אריה שחקן אהוב: זה שמשחק את ספיידרמן
זמר אהוב: נמ, לודעת ;[ שחקנית אהובה: הולי :p זמרת אהובה: איימי לי
סרט אהוב:יש מלאאאאאאאאא תכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות. ספר אהוב: אני חושבת שהמשחק של אנדר וכל מה שמסביב... משקה אהוב: דיאט קולה, אייס קפה, דיאט נסטי. חג אהוב: |לודע| המוצא שלך: חצי פולניה חצי עיראקית [כן, קטלני, אני יודעת] איזה נעליים לבשת היום: ספורט החולשות שלך: ידע הפחדים שלך: לאבד אנשים שאני אוהבת הפיצה המושלמת שלך: תירס? המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: החלומות.. איזו ארץ תרצה לבקר? ניו זילנד! מה המוטו שלך?: "נצל את היכולות שלך" אוהב את החופש הגדול?: מי לא?! מה אתה מעדיף ים\בריכה?: בריכה כמה אחים יש לך?: 2 היית רוצה עוד אחים?: לא LOL אם אין לך, היית רוצה?: יש לי. אח או אחות?: שניהם רוצה לגור בחו"ל?: בטח אוהב את ישראל?: בטח :] ההמצאה הכי טובה שקיימת?:אייס קפה!!!!!!11111 אה ואינטרנט, אה ומכושפות וסופרנטורל! רוק כבד\דיכאון?: רוק רגיל :p ספר או סרט?: תלוי דרמה או קומדיה?: קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: אסטרופיזיקאית :p מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: אסטרונאוטית [כן יש הבדל!] למה התחפשת בפורים האחרון?: לא התחפשתי. למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:?|לודע| אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: טלקניזיז, כ"כ! התעלפת פעם?: לא שזכור לי. שברת עצם בגוף?: יאפ אתה אוהב לצחוק? מאוד אוהב לאכול? לצערי. אוהב לנגן? לא כלי נגינה אהוב? גיטרה יש לך אתר? לא יש לך בלוג? יאפ 237374 בישרא. באיזה פורומים אתה נמצא? כאן, מכושפות [קוראת יותר] ותשוקות [אדומה]. ובאיזה קומונות אתה נמצא? כל מיני ;[ יש לך חברים מהאינטרנט?ברור גם מארצות אחרות? לא ;[ אוהב את הכתב יד שלך? נחמד אוהב את העיר שלך? בלעכס אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? יאפ קשה לך להירדם בלילה? אה-הא חולם הרבה חלומות? יאפ מה החלום הכי מוזר שלך? כל מיני והכי מפחיד? מלאאאאאאא והכי מצחיק?לא נראה לי שיש יש לך פלאפון? לע של איזה חברה?אורנג'
אוהב לצייר? לא לשמוע מוסיקה? ברור!!! מה התחביבים שלך? מחשב, מוזיקה, אסטרופיזיקה :p הו ותוכניות וספרים ושחייה ואופניים ועוד מלא :] את מי היית רוצה לפגוש? כל מינינ אנשים הו ואת הולי
טסת פעם לחו"ל? יאפ לאן? רודוס וספרד איך היה השאלון? חביב - נהנת ממנו?

Lirchu

New member
ME :]

שם:
לירי כינוי :
לירוש, ליר, לילי, לירצ'י, לירצ'ו, לירצ'ה, לירה, לירצקוקיה, ליר-ליר, לירלורה, ליצ'י XD גיל :
עוד יומיים 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תאריך לידה:
6.8.1989 מקום לידה:
הוליווד. חחחחחח סתם הלוואי... ת"א. צבע עיניים:
חום דבש בהיר כזה... צבע שער:
גם חום/חום בהיר.. גובה:
אני נמוכית :( ימני או שמאלי?
ימנית מאכל אהוב:
אורז, פנקייק, דובדבנים, נקנקיות
מזל:
אריה ראאאאאאאאאאררר שחקן אהוב:
ריאן הנסן, טדי דאן, מייקל מיוני וג'ראד פדלקי זמר אהוב:
יש להקות: LOSTPROPHETS, PANIC AT THE DISCO, AFI שחקנית אהובה:
קריסטן בל. זמרת אהובה:
MOLLY MCQUEEN
סרט אהוב:
בית השעווה, טיטאניק...יש עוד לא עולים לי כרגע... תכנית טלוויזיה אהובה:
ורוניקה מארס
, CSI גילמור וסופרנטורל. ספר אהוב:
הפנימייה שלא היתה. משקה אהוב:
מים
חג אהוב:
חנוכית
המוצא שלך:
חחח אני מעורבת....XD איזה נעליים לבשת היום:
כזה כמו VANS אבל זה לא חח כי זה לא אמיתי
חחח קיצר שחור ורוד
החולשות שלך:
ריאן, קריסטן, מייקל, יופי, רומנטיות....וכן..אני מודה - שרירים...............עיניים כחולות/תכלת/ירוקות בהירות....שיער די ארוך...כזה עם פוני לצד........אימו בויז...יאה הפחדים שלך:
חושך, סיפורים על רוחות, פריס הילטון. הפיצה המושלמת שלך:
אקסטרררררררה צ'יז!
יאאמממ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:
יום חדש! מה עושים? :] איזו ארץ תרצה לבקר?
ארה"ב....קנדה, ארגנטינה, יונייטד קינגדום
מה המוטו שלך?:
i dunno אוהב את החופש הגדול?:
עד השמייםםםםםםם
מה אתה מעדיף ים\בריכה?:
ים כמה אחים יש לך?:
אחות אחת קטנה ומושלמת! היית רוצה עוד אחים?:
יאס וואי נוט?
אם אין לך, היית רוצה?:
רוצה רוצה...חחח אח או אחות?:
אח :] רוצה לגור בחו"ל?:
כן! כן! כן! כן! כן! כן! אוהב את ישראל?:
הממ... ההמצאה הכי טובה שקיימת?:
להגיד שקוראים לי מולי כשאני מזמינה בארומה..
רוק כבד\דיכאון?:
רוק כבד ספר או סרט?:
סרט דרמה או קומדיה?:
קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?:
שחקנית! מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?:
שחקנית! למה התחפשת בפורים האחרון?:
לא התחפשתי אבל התלבשתי ווריייייייייי פריטי :]] למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:?
חתולית אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?:
למנוע מאנשים שאני אוהבת למות. התעלפת פעם?:
כן..דאם..יותר מדי...לא כיף
שברת עצם בגוף?:
יאפ..פרק יד שמאל אתה אוהב לצחוק?
מ-א-ו-ד! אוהב לאכול?
חחח יאה... אוהב לנגן?
יאס! כלי נגינה אהוב?
גיטרה יש לך אתר?
אממ יש לי מייספייס: www.myspace.com/lirixx יש לך בלוג?
נופ באיזה פורומים אתה נמצא?
ורוניקה מארס ופה ובאיזה קומונות אתה נמצא?
פאניק אט דה דיסקו יש לך חברים מהאינטרנט?
יאסססס גם מארצות אחרות?
ברור הכי הרבה :] אוהב את הכתב יד שלך?
אממ די... אוהב את העיר שלך?
כן ולא חחח אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?
אכן אן קשה לך להירדם בלילה?
לא חולם הרבה חלומות?
יאפ...!!!! מה החלום הכי מוזר שלך?
שאני הולכת עם ריאן
ומייקל
לקניון ואנחנו שותים אייסקופי XD והכי מפחיד?
לא רוצה להיזכר בחלומות כאלה :( והכי מצחיק?
שריאן מנסה למכור לי את הDVD של העונה השניה של V מארס
יש לך פלאפון?
בטחח.. של איזה חברה?
סלקום אוהב לצייר?
אמ לא ממש חיחי לשמוע מוסיקה?
כןןןןןןןן מה התחביבים שלך?
לשמוע מוזיקה, לרקוד, מחשב, TV, להיפגש עם חברים, ללכת לסרט, סתם לטייל, לדבר עם אנשים מהעולם בסקייפ חחח XD את מי היית רוצה לפגוש?
את טדיייי דאאאאןןןןןןןןןןן טסת פעם לחו"ל?
יאה... לאן?
צרפת, ספרד, איביזה איך היה השאלון?
היה כיייף! :] נהנת ממנו?
חחח יאהה... ותמונה...חחחח> הניו שוז...

Lirchu

New member
לגבי ההמצאה הכי טובה שקיימת..../images/Emo122.gif

הייתי מטומטמת וחשבתתי על משו אחר
XDDDDDDD

mishel13

New member
עניתי ../images/Emo13.gif סתכלו זה מעניין! חחחחחחח

שם: מישל כינוי : מישמיש גיל : עוד חודש 13 תאריך לידה: 7.9.1993 מקום לידה: ישראל צבע עיניים: חום-ירוק צבע שער: חום גובה: 1.61 ימני או שמאלי? שמאלית מאכל אהוב: יש הרבה
מזל: בתולה שחקן אהוב: ג'ארד! זמר אהוב: וואיי יש מלא...להקות רוק בעיקר שחקנית אהובה: לאדעת זמרת אהובה: אבריל לאבין סרט אהוב: יש הרבה מאוד,אני חובבת סרטים תכנית טלוויזיה אהובה: על טבעי,מגרש ביתי,האו.סי,האנטומיה של גריי ועוד הרבה... ספר אהוב: לא אוהבת ספרים חהחה.. משקה אהוב: ספרייט חג אהוב: פורים המוצא שלך: רוסיה איזה נעליים לבשת היום: אולסטאר החולשות שלך: חולשה לכוסונים
הפחדים שלך: אמממ..להיתקע במעלית..חחח.. הפיצה המושלמת שלך: עם עגבניות המחשבה הראשונה שלך כשאת מתעוררת: אין מחשבות..ממשיכה לישון.. איזו ארץ תרצה לבקר? ארצות הברית מה המוטו שלך?: תמיד כשהכל נראה נורא, תחשוב שיכול להיות נורא יותר אוהבת את החופש הגדול?: ב-ר-ו-ר מה אתה מעדיף ים\בריכה?: אממממ...שניהם כמה אחים יש לך?: אין לי היית רוצה עוד אחים?: אם אין לך, היית רוצה?: אמממ..אולי.. אח או אחות?: אחות רוצה לגור בחו"ל?: לא ממש...טוב לי פה אוהב את ישראל?: ברור ההמצאה הכי טובה שקיימת?: מחשב חח רוק כבד\דיכאון?: רוק! ספר או סרט?: סרט! דרמה או קומדיה?: קומדיהההה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: אין לי מושג מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: לא היה לי מושג למה התחפשת בפורים האחרון?: אמממ..בובה..חח למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? לאדעת..יש עוד זמן אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: לעוף התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?: לא אתה אוהב לצחוק? אני צוחקת מכל דבר! אנד איי לייק איט
אוהב לאכול? ברורררר אוהב לנגן? אמממ...לא ממש... כלי נגינה אהוב? גיטרה יש לך אתר? לא יש לך בלוג? לא באיזה פורומים אתה נמצא? על טבעי ובאיזה קומונות אתה נמצא? אני לא יש לך חברים מהאינטרנט? ברור! גם מארצות אחרות? אממ..לא אוהב את הכתב יד שלך? בטח
אוהב את העיר שלך? כןןן אשדוד שולטת אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? נחיה ונראה קשה לך להירדם בלילה? אם אני עייפה לא חולם הרבה חלומות? מלאא! מה החלום הכי מוזר שלך? שאוכל רודף אחריי! והכי מפחיד? שאוכל רודף אחריי! והכי מצחיק? שאוכל רודף אחריי! יש לך פלאפון? גנבו לי אותו! יותר נכון גנבו לי שני פלאפונים בחודש! של איזה חברה? סלקום! אוהב לצייר? אמממ כן.. לשמוע מוסיקה? ברור!!! מה התחביבים שלך? ריקוד את מי היית רוצה לפגוש? ג'ארד הכוסון טסת פעם לחו"ל? בטח לאן? אמממ...צרפת,בלגיה,הולנד,יוון,טורקיה איך היה השאלון? מדליק נהנת ממנו? מאודדד! 3>

INBAR1116

New member
שלי...

שם: ענבר. כינוי: אין! גיל: 15... תאריך לידה: 17.6.91 מקום לידה: ישראל.
צבע עניים: חום...לצערי. צבע שער: היה חום אבל צבעתי לאדום.. גובה: גבוהה חחחח ימני או שמאלי? שמאלי.
מאכל אהוב: כל מה שאין בו חצילים או אבוקדו. מזל: תאומים. שחקן אהוב: יש הרבה כאלה... זמר אהוב: הראל מויאל ועברי לידר... שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי... זמרת אהובה: אין כזאת! סרטים אהובים: שתי הסרטים של "שודדי הקארביים"...כל הסרטים של "מטריקס"...וכל הסרטים של "הארי פוטר". תכנית טלוויזיה אהובה: כוכב נולד.. ספר אהוב: לא יצא לי לקרוא ספר שממש אהבתי...
משקה אהוב: כל משקה מוגז
חג אהוב: פורים
איזה נעליים נעלת היום: לא נעלתי... החולשות שלך: יש לי חולשה לאנשים עם עניים כחולות או ירוקות.. הפחדים שלי: אין כאלה הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם תוספות של פטריות, עגבניות, בצל, ועוד כל מיני דברים...
המחשבה הראשונה שלך שאתה מתעורר: "מה השעה?" חחחחחחחח באיזו ארץ תרצה לבקר? ברזיל או קנדה.. אוהב את החופש הגדול? ברור מי לא אוהב.. מה מעדיף ים או בריכה? בריכה עמה אחים יש לך? חוץ ממני עוד 4 היית רוצה עוד אחים? לא תודה רוצה לגור החו"ל? לא הייתי מתנגדת אוהב את ישראל? ככה כהה ההמצאה הכי טובה שקיימת: מחשב ומטוסים
רוק כבד או דיכאון? רוק כבד ספר או סרט? סרט
דרמה או קומדיה? תלוי במצב רוח שלי מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לא חשבתי על זה עדיין.. למה התחפשת בפורים האחרון? למלאך... למה נראה לך שתתחפש פורים הבא? אין לי מושג אני צריכה רעיונות אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד, מה זה היה? הייתי רוצה לעוף כמו סופרמן... התעלפת פעם? לא שאני זוכרת שברת עצם בגוף? לא אתה אוהב לצחוק? כן
אוהב לאכול? ברור אוהב לנגן? אני לא יודעת לנגן אבל אם הייתי יודעת הייתי אוהבת כלי נגינה אהוב? גיטרה
יש לך אתר? לא יש לך בלוג? לא באיזה פורומים אתה נמצא? הרבה מאיזה רומונות אתה נמצא? אני לא נמצאת בקומונות יש לך חברים מהאינטרנט? לא אוהב את כתב היד שלך? לא ממש אוהב את העיר שלך? אני לא גרה בעיר אני גרה מושב אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן...ואם זה לא היה תלוי בהורים שלי הייתי יורדת מהארץ כבר היום... קשה לך להירדם בלילה? בחופשים כן בימים רגילים לא
חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? שבוע לפני שהתחילה המלחמה בלבנון אז חלמתי על זה אני יודעת שזה לא חלום מוזר אבל מוזר שדווקא החלום הזה התגשם... והכי מפחיד? לא זוכרת אחד כזה שהיה כל כך מפחיד והכי מצחיק? גם לא היה יש לך פלאפון? היה עד שעליתי עליו עם הרגל שלי
של איזה חברה? סמסונג אוהב לצייר? מאוד לשמוע מוזיקה? כן והרבה {בדיוק עכשיו אני שומעת את השיר של שקירה}.... מה התחביבים שלך? לצייר, לשמוע מוזיקה, לשיר, לראות טלוויזיה וכמובן מחשב... את מי היית רוצה לפגוש? את ג'ארד וג'נסן... טסת פעם לחו"ל? כן לאן? להולנד איך היה השאלון? נחמד מאוד

G Baby

New member
בא לי לענות! ../images/Emo13.gif

שם: איריס כינוי: ג'י, אירית, איריסקה, אירוס, אייריס, אייריש, אייריש קרים, נושה, נושי
גיל: 18 תאריך לידה: 1/4/88 מקום לידה: ישראל צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה גובה: 1.63 ימני או שמאלי? ימנית מאכל אהוב: אוכל של אמא
מזל: טלה שחקן אהוב: ג'נסן אקלס, מת'יו פרי. זמר אהוב: הראל סקעת שחקנית אהובה: ריס ווית'רספון, ג'ניפר אניסטון. זמרת אהובה: מריה קארי סרט אהוב: ארמגדון, תא טלפון, אפקט הפרפר, טרויה, ירח דבש מטורף..לא זוכרת עוד כרגע תכנית טלוויזיה אהובה: SN, חברים, נמלטים, 24, ורוניקה מארס, מגרש ביתי, האנטומיה של גריי, המשרד ועוד ועוד ועוד. ספר אהוב: הנסיך הקטן, צופן דה וינצ'י. משקה אהוב: פריגת מנגו. חג אהוב: פסח! המוצא שלך: הודי. איזה נעליים לבשת היום: נעלי בית החולשות שלך: תינוקות יפים, מעשים רומנטיים. הפחדים שלך: להיות לבד, לאבד משפחה, לא להצליח בחיים. הפיצה המושלמת שלך: אקסטרה גבינה עם זיתים ירוקים ופטריות! מ-ע-ו-ל-ה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איך לא לשרוף את הזמן גם ביום הזה? איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב- ניו יורק, קךיפורניה, פלורידה ונבדה. מה המוטו שלך?: Don't worry, Be happy אוהב את החופש הגדול?: כמובן! מה אתה מעדיף ים\בריכה?: ים. כמה אחים יש לך?: 2- אח גדול ואחות קטנה. היית רוצה עוד אחים?: כן. אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?: אח רוצה לגור בחו"ל?: חושבת על זה. אוהב את ישראל?: כן. ההמצאה הכי טובה שקיימת?: האינטרנט
רוק כבד\דיכאון?: שניהם לא אוהבת כל כך. רוק כבד מפריע לי פחות. ספר או סרט?: סרט. דרמה או קומדיה?: קומדיה. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: זמרת. מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: זמרת
למה התחפשת בפורים האחרון?: גנבת. תחפושת של הרגע האחרון. למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא?: וואלה לא יודעת. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: היכולת להחזיר את הזמן לאחור. התעלפת פעם?: לא. שברת עצם בגוף?: לא. אתה אוהב לצחוק? כמובן! והרבה
אוהב לאכול? כן. אוהב לנגן? כן. כלי נגינה אהוב? אורגן. יש לך אתר? לא. יש לך בלוג? לא. באיזה פורומים אתה נמצא? SN, מגרש ביתי, יס סטארס ורק קוראת בנמלטים, חברים, ורוניקה מארס ו24. ובאיזה קומונות אתה נמצא? Jensen Ackles יש לך חברים מהאינטרנט? כן. גם מארצות אחרות? לא. אוהב את הכתב יד שלך? כן. אוהב את העיר שלך? לפעמים. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן. קשה לך להירדם בלילה? לא. חולם הרבה חלומות? בזמן האחרון אני זוכרת הרבה חלומות שאני חולמת. מה החלום הכי מוזר שלך? שדבורים ענקיות רודפות אחריי. והכי מפחיד? שדמות מסרט אימה רוצה להרוג אותי. והכי מצחיק? לא זוכרת כאלה. יש לך פלאפון? כן. של איזה חברה? סלקום. אוהב לצייר? לא. לשמוע מוסיקה? כן. מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לנגן, לישון, לראות סרטים. את מי היית רוצה לפגוש? את ג'נסן אקלס, ואת הקאסט של VM ו-PB טסת פעם לחו"ל? אכן כן. לאן? איטליה, צרפת, בלגיה, הולנד ואנגליה. איך היה השאלון? כיף ביותר! נהנת ממנו? כן!

G Baby

New member
אוו צודקת..

!!shame on me איך שכחתי.. גם שכחתי בסרטים את סיפור אהבה בלתי נשכח והיומן.. הראש שלי לא עובד כהרגלו היום.

MelindaW

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif|שיקוי

שם: מירה כינוי: אין גיל:
תאריך לידה: 25.8 מקום לידה: בריה"מ לשעבר צבע עיניים: ירוק שמשתלף עם חום ועם אפור צבע שער: כרגע שחור עם פסים אדומים גובה: 1.50 ימני או שמאלי? ימני מאכל אהוב: סיני מזל: בתולה שחקן אהוב: יש הרבה ובנהם, ג'יוני דפ, אורלנדו בלום, ג'נסן אקלס, לוק פרי זמר אהוב: רובי ווילאמס שחקנית אהובה: גם פה יש הרבה ובנהן, שאנן דורהטי, ניקול קידמן, היילרי ברטון, נטלי פורטמן זמרת אהובה: שאניה טווין סרט אהוב: שר הטבעות תכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות, אבודים, על טבעי, מגרש ביתי, הבית הלבן, אנטומיה של גריי, הרקיע השביעי ויש עוד ספר אהוב: כל ספרי הארי פוטר משקה אהוב: שייק של מלון ואננס חג אהוב: סוכות המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום: סנדלים שתוחות עם סרוחים ארוכים החולשות שלך: מוותרת בקלות הפחדים שלך: אני פוחדת מגבהים הפיצה המושלמת שלך: תונה, עגבניות ופילפל המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לא זוכרת איזו ארץ תרצה לבקר? ניו זילנד מה המוטו שלך?:
טוב להיות |ארנב| רשע עם נעלי בית
אוהב את החופש הגדול?: אהבתי מה אתה מעדיף ים\בריכה?: שנהם כמה אחים יש לך?: אין היית רוצה עוד אחים?: --- אם אין לך, היית רוצה?: כן אח או אחות?: לא משנה רוצה לגור בחו"ל?: למה לא אוהב את ישראל?: כן ההמצאה הכי טובה שקיימת?: תוכנות משותפות רוק כבד\דיכאון?: רוק כבד ספר או סרט?: שנהם דרמה או קומדיה?: לא משנה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: --- מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: גננת למה התחפשת בפורים האחרון?: מי אמר שהתחפשתי למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? מי אמר שאני יתחפש אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: טלקניזס התעלפת פעם?: עד כמה שאני זוכרת, לא שברת עצם בגוף?: כן, כתף בגיל 7-8 אתה אוהב לצחוק? כן אוהב לאכול? כן אוהב לנגן? כן כלי נגינה אהוב? פסנתר יש לך אתר? לא יש לך בלוג? לא באיזה פורומים אתה נמצא? על טבעי, מכושפות, מגרש ביתי ובאיזה קומונות אתה נמצא? לא נמצאת יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? לא אוהב את הכתב יד שלך? לא אוהב את העיר שלך? ככה ככה אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא ממש קשה לך להירדם בלילה? כן חולם הרבה חלומות? אין לי מושג מה החלום הכי מוזר שלך? אם הייתי זוכרת אז הייתי מספרת עליו והכי מפחיד? כמו שכתבתי בקודם והכי מצחיק? אותו דבר יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? אורנג' אוהב לצייר? לפעמים לשמוע מוסיקה? מאוד מה התחביבים שלך? את מי היית רוצה לפגוש? שאנן טסת פעם לחו"ל? כן לאן? פראג, קנדה איך היה השאלון? היה נהנת ממנו? כן

../images/Emo41.gifME

שם:
דנוש כינוי:
דנצ'י, דנוש, דנה'לה, דניש ודיינה גיל:
18 וחצי תאריך לידה:
29/11/87 מקום לידה:
רעננה צבע עיניים:
חום כהה צבע שער:
ג'ינג'י גובה:
גבוהה מאוד..
ימני או שמאלי?
ימני מאכל אהוב:
אהמ..גלידה..עוגיות חמאה.. מזל:
טוב! ללירי..חחח סתם..קשת שחקן אהוב:
ג'נסןןןןןןןןןןןן המושלםםםםם
טדי דאן, מייקל מיוני זמר אהוב:
אממ אין לי ממש.. שחקנית אהובה:
קריסטן בל, אמנדה סייפריד, רייצ'ל מקאדמס.. זמרת אהובה:
מולי מקווין השולטת! סרט אהוב:
היומן, משחקי פיתוי, ילדות רעות..לא זוכרת עוד כרגע.. תכנית טלוויזיה אהובה:
ורוניקה מארס בעיקר..! גילמור.. ספר אהוב:
אחוות המכנסיים הנודדים
משקה אהוב:
ספרייט חג אהוב:
ראש השנה, פסח המוצא שלך:
פולניה איזה נעליים לבשת היום:
של הקרוקר הכפכפים האלה החולשות שלך:
כל ההערצות שלי..
הכלבה שלי הפחדים שלך:
שיגמרו השחקנים ההגונים להעריץ חחחח סתם..אממ שיפסיק להיות בטוח באיזור שלי הפיצה המושלמת שלך:
רגילה... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:
אממ מעניין איזה דברים חדשים יהיה היום על VM וג'נס... איזו ארץ תרצה לבקר?
LA שוב..ולונדון מה המוטו שלך?:
קשה קשה..I DON'T CARE WHAT YOU WRITE ABOUT ME JUST AS LONG AS YOU SPELL MY NAME RIGHT (נגנב ממייקל) אוהב את החופש הגדול?:
למה לא? מה אתה מעדיף ים\בריכה?:
בריכה כמה אחים יש לך?:
2 היית רוצה עוד אחים?:
כן עוד אחות אח או אחות?:
אחות רוצה לגור בחו"ל?:
וול יאה אוהב את ישראל?:
יאפ ההמצאה הכי טובה שקיימת?:
דפנטלי אינטרנט רוק כבד\דיכאון?:
רוק נורמלי ספר או סרט?:
סרט דרמה או קומדיה?:
קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?:
סוכנת של לירצ'י שהיא תהפוך לשחקנית בLA מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?:
האמת שאני לא זוכרת.. למה התחפשת בפורים האחרון?:
לסוג של רוקרית למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:?
שאלו אותי יום לפני אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?:
להפוך לבלתי נראית..או לעבור ממקום למקום תוך כדי שניצוצות מסביבי
התעלפת פעם?:
לא שברת עצם בגוף?:
ת'יד אתה אוהב לצחוק?
יאה אוהב לאכול?
יאה אוהב לנגן?
אני לא יודעת, אבל כן אני אוהבת כלי נגינה אהוב?
גיטרה, תופים יש לך אתר?
יאה לי וללירצ'י יש לייבג'רנל: http://maybelateryeah.livejournal.com/ יש לך בלוג?
לא באיזה פורומים אתה נמצא?
פורום VM ובאיזה קומונות אתה נמצא?
הקומונה שלי לג'נסן יש לך חברים מהאינטרנט?
כן גם מארצות אחרות?
כן אוהב את הכתב יד שלך?
לא ממש אוהב את העיר שלך?
מאוד אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?
כן אני רוצה לעבור לעולם הגדול...
קשה לך להירדם בלילה?
לפעמים חולם הרבה חלומות?
לצערי לא מה החלום הכי מוזר שלך?
לא זוכרת יש לי המון מוזרים והכי מפחיד?
גם לא זוכרת והכי מצחיק?
שדנקן החבר לשעבר שלי לא רוצה לעשות איתי עבודה לביצפר! יש לך פלאפון?
דה של איזה חברה?
סלקום אוהב לצייר?
לא לשמוע מוסיקה?
כן מה התחביבים שלך?
למצוא דברים חדשים על השחקנים האהובים עליי את מי היית רוצה לפגוש?
את ג'נס ואת שחקני VM טסת פעם לחו"ל? לאן?
ללוס אנג'לס, רומא ובודפשט איך היה השאלון? נהנת ממנו?
משהו משהו

עונה..

שם: לירון כינוי : לירונה, לירוני, לירי... גיל : 14 וחצי תאריך לידה:13/11/1991 מקום לידה: חיפה צבע עיניים:ירוקות צבע שער:חום גובה:156.. כן,כן.. אני נמוכה ימני או שמאלי? ימינית מאכל אהוב: סיני מזל: עקרב שחקן אהוב: ג'נסן, בראד פיט, וונטוורת מילר ועוד אלף בערך זמרת אהובה:קרן פלס, מנדי מור ועוד מלא שאני לא נזכרת בהן סרט אהוב: בעיקרון היומן ממש אהבתי אבל יש מלא תכנית טלוויזיה אהובה: אהמ.. על טבעי, האנטומיה של גריי, נמלטים, מגרש ביתי, טירוף בבית קורע ויש עוד הרבה.. בקיצור אני פריקית טלויזיה ספר אהוב: היומן (ועוד אלף ספרי אסטרולוגיה, זה נחשב?) משקה אהוב:קולה חג אהוב:פורים איזה נעליים לבשת היום: כפכפים הפחדים שלך: מוות הפיצה המושלמת שלך: עם תוספת תירס המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אני רוצה לישון" איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה, ארה"ב אוהב את החופש הגדול?: כמובן מה אתה מעדיף ים\בריכה?: בריכה כמה אחים יש לך?: אח ואחות היית רוצה עוד אחים?: לא! רוצה לגור בחו"ל?: כן אוהב את ישראל?: זה תלוי בתקופה ההמצאה הכי טובה שקיימת?: אהמ.. מחשב,טלויזיה, פלאפון רוק כבד\דיכאון?: רוק.. לא כבד.. ספר או סרט?: וואי.. זה קשה.. אם הסרט מבוסס על הספר אני מעדיפה קודם לראות הסרט ואז לקרוא את הספר דרמה או קומדיה?: תלוי במצב רוח מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: שחקנית מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?:אהמ.. מאפרת לפי מה שזכור לי למה התחפשת בפורים האחרון?: רוצחת למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? יש לי זמן לחשוב על זה אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: אהמ.. להיות רואה ובלתי נראית התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?: כן אתה אוהב לצחוק? כן אוהב לאכול?אהמ.. כן יש לך בלוג? כן באיזה פורומים אתה נמצא? אהמ: השיר שלנו (למרות שלא כתבתי מאז שנגמרה העונה השנייה), מכושפות (למרות שאני כבר לא כותבת שם), על טבעי, מלאך שחור.. ובאיזה קומונות אתה נמצא?ג'נסן אקלס.. הקומונה המדהימה של דנדוש יש לך חברים מהאינטרנט? כן, אחת.. למרות שלא יצא לנו לדבר כבר המון זמן אוהב את הכתב יד שלך? כן אוהב את העיר שלך? ברגעים אלה: ככה ככה אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן קשה לך להירדם בלילה? תלוי חולם הרבה חלומות? מאיפה אני זוכרת אותם?! יש לך פלאפון? כן.. רוצים אולי ת'מספר?! של איזה חברה? סמסונג לשמוע מוסיקה? כן את מי היית רוצה לפגוש? אם אני יתחיל עכשיו.. זה לא יגמר טסת פעם לחו"ל? כן לאן? הונגריה, קפריסין ולונדון איך היה השאלון? בסדר נהנת ממנו? אהמ.. כן?!

m i c k e y 15

New member
מיקי פהה

שם: מיכל כינוי : מיקי, מיכלית, מיכלי, מיכי גיל : עוד יומיים 16 תאריך לידה: 9.8.90 מקום לידה: בית חולים רמבם חחח צבע עיניים: חום צבע שער:חום גובה: 1.66 ימני או שמאלי? ימני מאכל אהוב: שניצל פיצה.. מזל: אריה שחקן אהוב: טובי מגוויר, מייקל ג'יי פוקס,ג'סי מקרטני זמר אהוב: ג'סי מקרטני, דני ג'ונס שחקנית אהובה: ריס וויתרספון, ג'ניפר גארנר זמרת אהובה: אין ממש ..חח סרט אהוב: וואי הרבה..טיטניק, בחזרה לעתיד,זוג משמיים, יוריוטריפ תכנית טלוויזיה אהובה: על טבעי
, מכושפות, נמלטים, מגרש ביתי ספר אהוב:-------- משקה אהוב:מים חג אהוב: חנוכה ופסח המוצא שלך: עירקית ובולגריה איזה נעליים לבשת היום: תנכיות החולשות שלך: אמ לא יודעת חח הפחדים שלך: נחשים מלחמות,עכבישים הפיצה המושלמת שלך: רגילה של פיצה מן בלי זיתים חחחחחח המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוףף איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה קליפורניה צרפת מה המוטו שלך?: אקונה מטטה ותתנהג לאחרים כמו שהיית רוצה שיתנהגו אליך אוהב את החופש הגדול?: לאאאאאאא מה אתה מעדיף ים\בריכה?: בריכה כמה אחים יש לך?: 1 היית רוצה עוד אחים?: כןןן אם אין לך, היית רוצה?: כרר אח או אחות?:אחות חיחי רוצה לגור בחו"ל?:כן אוהב את ישראל?:כן ההמצאה הכי טובה שקיימת?: טלפון רוק כבד\דיכאון?: כלוםםםם ספר או סרט?: סרטטט דרמה או קומדיה?: קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: שחקנית מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: רופאה למה התחפשת בפורים האחרון?: מעודדת חח למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? לא יודעת אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: להקפיא להזיז דברים ולעבור ממקום למקום תוך שניות התעלפת פעם?:לא שברת עצם בגוף?:לא אתה אוהב לצחוק? כן הרבה אוהב לאכול? לא אוהב לנגן?לא כלי נגינה אהוב?תופים יש לך אתר? לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא?מלאאאאא, מקפליי גרין דיי MTV ועדדדד ובאיזה קומונות אתה נמצא? יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות? כן אוהב את הכתב יד שלך?כן אוהב את העיר שלך? כן אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? כן קשה לך להירדם בלילה? כן חולם הרבה חלומות? כן מה החלום הכי מוזר שלך? -------- והכי מפחיד? שאני מתה והכי מצחיק? --- יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? אורנג' אוהב לצייר? לא לשמוע מוסיקה?כןןןן מה התחביבים שלך? מוזיקה טי וי, מחשב את מי היית רוצה לפגוש? שרוןןןןן ומקפליי חחח טסת פעם לחו"ל? לא לאן? איך היה השאלון?כיף נהנת ממנו? כן

למעלה