יאללה שאלון

AVriL AddiCt

New member
תשובות../images/Emo13.gif

שם:שרונה כינוי : שרי,שרונית גיל : 19 וחצי תאריך לידה: 1/11/86 מקום לידה: מרכז צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה גובה: מטר 62 ימני או שמאלי? ימנית מאכל אהוב: פלפל ממולא מזל:עקרב
שחקן אהוב: טום ווילינג
צ'אד מייקל מוריי ודרו פולר זמר אהוב: ג'ורג מייקל שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי זמרת אהובה:אבריל לאבין,נינט טייב סרט אהוב: טיטניק,סופרמן חוזר תכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות,מגרש ביתי,השיר שלנו,על טבעי כמובן וסמולוויל
ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון משקה אהוב: פנטה שוקאטה+אקזוטי חג אהוב: פסח המוצא שלך: הודית איזה נעליים לבשת היום: ספורט החולשות שלך: אמממ אין לי מושג הפחדים שלך: להשאר לבד הפיצה המושלמת שלך: תירס,פטריות וזיתים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שאין לי כוח לשירות לאומי חיחיחיח איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב מה המוטו שלך?: אמממ לא יודעת אוהב את החופש הגדול?: איזה חופש... מה אתה מעדיף ים\בריכה?: בריכה כמה אחים יש לך?:2 היית רוצה עוד אחים?: כן..אחות
אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?:אחות רוצה לגור בחו"ל?: כן אוהב את ישראל?: כן ההמצאה הכי טובה שקיימת?: טלויזיה
רוק כבד\דיכאון?: רוק כבד ספר או סרט?: סרט דרמה או קומדיה?: קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?:שחקנית מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: שחקנית..חחח למה התחפשת בפורים האחרון?: אמממ זה היה ליפני שנתיים וזה היה לתלמידה למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? לא אתחפש אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?:לא אתה אוהב לצחוק?כן אוהב לאכול? כן אוהב לנגן? לא יודעת אף פעם לא ניגנתי כלי נגינה אהוב? גיטרה חשמלית..נראה לי כיף..חחח יש לך אתר? לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא? מגרש ביתי,סמולוויל,השיר שלנו,מכושפות,פלייסטיישן,פיות,סימס ונראה לי זהו... ובאיזה קומונות אתה נמצא? נטלי סבג יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות?לא אוהב את הכתב יד שלך?לא אוהב את העיר שלך?לאאא
אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה?ליפעמים חולם הרבה חלומות?כבר לא מה החלום הכי מוזר שלך?לא זוכרת והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?אורנג' אוהב לצייר?כן לשמוע מוסיקה?כן מה התחביבים שלך?אמממ לבלות עם חברות,לשחק בפלייסטיישן,לגלוש באינטרנט,לשמוע שירים,טלויזיה את מי היית רוצה לפגוש? אנג'לינה ג'ולי"מאוהב| טסת פעם לחו"ל?כן לאן?להודו איך היה השאלון? בסדר נהנת ממנו? כן

אני../images/Emo13.gif

שם: קארין
כינוי: קארינוש? גיל: 15 [
] תאריך לידה: 05.07.91 מקום לידה: בית חולים מלבן, נהריה
צבע עיניים: חום
צבע שער: חום אגוז
גובה: 1.64 וחצי
ימני או שמאלי? שמאלי
מאכל אהוב: ממולאים
מזל: סרטן
כפרעל המזל הזה
שחקן אהוב: וונטוורת' מילר[= זמר אהוב: ג'יימס בלאנט.. שחקנית אהובה: רייצ'ל מקאהדמס
זמרת אהובה: - סרט אהוב: אין לי אחד ספציפי... תכנית טלוויזיה אהובה: נמלטים
ג'ואן מארקדיה
חברים
האנטומיה של גריי
טירוף בבית
ספר אהוב: האממ.. ואי זה קשה
אין לי אחד ספציפי, זה תמיד משתנה.. משקה אהוב: מים? חג אהוב: חנוכה
המוצא שלך: חצי עירקית, רבע מורוקאית, רבע רומניה[= איזה נעליים לבשת היום: החולשות שלך: יש מלא
הפחדים שלך: מהמוות.. הפיצה המושלמת שלך: עם בצל:$ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "מה השעה?" איזו ארץ תרצה לבקר? אממ ההייתי רוצה לבקר שוב בהולנד.. ואני רוצה ארה"ב
מה המוטו שלך?: אין מוטו.. אוהב את החופש הגדול?: לא=/ מה אתה מעדיף ים\בריכה?: גם וגם
כמה אחים יש לך?: אחת.. היית רוצה עוד אחים?: אולי.. אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?: רוצה לגור בחו"ל?: כן... לתקופה מסוימת. אוהב את ישראל?: אכן
ההמצאה הכי טובה שקיימת?: טלויזיה? רוק כבד\דיכאון?: לא זה ולא זה
ספר או סרט?: גם וגם.. דרמה או קומדיה?: קומדיה
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?: פסיכולוגית
מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: שום דבר
למה התחפשת בפורים האחרון?: - למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? אני בתהלכי חשיבה על זה.. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: להיות בלתי נראית? כי זו אחלה תכונה[= התעלפת פעם?: לא. שברת עצם בגוף?: לא. אתה אוהב לצחוק? אכן. אוהב לאכול? נממ בערך.. אוהב לנגן? - כלי נגינה אהוב? פסנתר.. יש לך אתר? נופ יש לך בלוג? נופ באיזה פורומים אתה נמצא? בקסטריט בויז, "האנטומיה של גריי", "נמלטים", ערוץ MTV, קין, ועל טבעי. ובאיזה קומונות אתה נמצא? וונטוורת מילר ו"בואו נדבר על זה"
יש לך חברים מהאינטרנט? אכן
גם מארצות אחרות? בערך.. אוהב את הכתב יד שלך? לא
הוא התכער
אוהב את העיר שלך? נופ!!
אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לתקופה מסוימת קשה לך להירדם בלילה? כן
חולם הרבה חלומות? נופ
מה החלום הכי מוזר שלך? אין לי מושג.. והכי מפחיד? - והכי מצחיק? - יש לך פלאפון? לא.. של איזה חברה? - אוהב לצייר? בערך.. לשמוע מוסיקה? כן!!
מה התחביבים שלך? טלויזיה, מחשב, ספרים, מוזיקה.. את מי היית רוצה לפגוש? את הבקסטריט בויז
טסת פעם לחו"ל? אכן.. לאן? בלגיה, הולנד, צרפת, ובולגריה.. איך היה השאלון? חביב. נהנת ממנו? לא ממש..

15freedom girl

New member
עונה....../images/Emo4.gif

שם: מיטל כינוי: 15freedom girl גיל 15 תאריך לידה 19.1 מקום לידה: הרצליה צבע עיניים: חום.. צבע שיער: שחור אבל שלשום צבעתי בחום...
גובה: מאיפה לי?? ימני או שמאלי?ימני מאכל אהוב: פיצה, מזל:גדי שחקן אהוב:אושרי ,רן וג'ארד זמר אהוב: אין שחקנית אהובה:אין זמרת אהובה: אבריל סרט אהוב:אוקייי יש מלא... תכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו על טבעי סמולוויל ועוד כמה.... ספר אהוב: אני מהמכורים להארי פוטר
משקה אהוב:קולה חג אהוב:חנוכה המוצא שלך:חצי עיראקית רבע תורכיה ורבע בולגריהה איזה נעליים לבשת היום לא לבשתי נעליים היום הרגע קמתי.... החולשות שלך: אין לי שמץ הפחדים שלך: ... הפיצה המושלמת שלך: תירס... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:למה אי אפשר לישון עוד קצת... איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה מה המוטו שלך?: make peace אוהב את החופש הגדול?: כן מי לא?? מה אתה מעדיף ים\בריכה?: ים...ובריכה כמה אחים יש לך?:2 היית רוצה עוד אחים?: לא אם אין לך, היית רוצה?יש לי... : אח או אחות?: יש לי גם אח וגם אחות... רוצה לגור בחו"ל?:לא... אוהב את ישראל?: כן...כמו שאמרו חכמים"רק פה אני מרגיש שייכות למרות שאני כועס על השכיתות " או משו כזה.... ההמצאה הכי טובה שקיימת?:מברשת שיניים רוק כבד\דיכאון?: לא יודעת שניהם... ספר או סרט?:גם וגם... תלוי איזה ספר ואיזה סרט דרמה או קומדיה?:קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?:משו שקשור לחיות... מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: שחקנית... עיתונאית,זמרת,וטרינארית ועוד כמה... כל שני וחמישי זה השתנה למה התחפשת בפורים האחרון?:לא התחפשתי... למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? 3 שנים לא התחפשתי אז למה שהתחפש למישו שמה הבאה ... לא יודעת נחיה ונראה.. אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: לעבור דרך קירות זה מגניב התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?לא... : אתה אוהב לצחוק? כן אוהב לאכול?אם זה לא בשר אז כן... אוהב לנגן?אנינלא יודעת לנגן עלך כלום.... כלי נגינה אהוב?גיטרה זה מגניב יש לך אתר?לא היה פעם... יש לך בלוג?לא... באיזה פורומים אתה נמצא?כל מיני... ובאיזה קומונות אתה נמצא?לא בהרבה... יש לך חברים מהאינטרנט?בערך... גם מארצות אחרות?מהאינטרנט לא ... אוהב את הכתב יד שלך?כן יש כתב נחמד... אוהב את העיר שלך?לפעמים.. אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול?דווקא לא... קשה לך להירדם בלילה?לא.. חולם הרבה חלומות? מאיפה לי.. מה החלום הכי מוזר שלך?לא זוכרת שהייתי בכיתה ג היה לי חלום ממש מוזר על הכלב שלי... והכי מפחיד? לא יודעת... והכי מצחיק? החלום על הכלב שלי... יש לך פלאפון? בערך... של איזה חברה?פלאפון... אוהב לצייר?ברור.. לשמוע מוסיקה?כן.. מה התחביבים שלך?לקרוא לצייר לראות טלויזיה לשחק במחשב לצאת ועוד כמה.... את מי היית רוצה לפגוש?אין לי מושג... אני לא בקטע של להיות מעריצה שרופה של מישו... טסת פעם לחו"ל?לא אבל שטתי נחשב?? לאן?תורכיה קפריסין ויוון... איך היה השאלון?לא כל כך ארוך.... נהנת ממנו?די...

למעלה