AVriL AddiCt
New member
תשובות../images/Emo13.gif
שם:שרונה כינוי : שרי,שרונית גיל : 19 וחצי תאריך לידה: 1/11/86 מקום לידה: מרכז צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה גובה: מטר 62 ימני או שמאלי? ימנית מאכל אהוב: פלפל ממולא מזל:עקרב
שחקן אהוב: טום ווילינג
צ'אד מייקל מוריי ודרו פולר זמר אהוב: ג'ורג מייקל שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי זמרת אהובה:אבריל לאבין,נינט טייב סרט אהוב: טיטניק,סופרמן חוזר תכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות,מגרש ביתי,השיר שלנו,על טבעי כמובן וסמולוויל
ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון משקה אהוב: פנטה שוקאטה+אקזוטי חג אהוב: פסח המוצא שלך: הודית איזה נעליים לבשת היום: ספורט החולשות שלך: אמממ אין לי מושג הפחדים שלך: להשאר לבד הפיצה המושלמת שלך: תירס,פטריות וזיתים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שאין לי כוח לשירות לאומי חיחיחיח איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב מה המוטו שלך?: אמממ לא יודעת אוהב את החופש הגדול?: איזה חופש... מה אתה מעדיף ים\בריכה?: בריכה כמה אחים יש לך?:2 היית רוצה עוד אחים?: כן..אחות
אם אין לך, היית רוצה?: אח או אחות?:אחות רוצה לגור בחו"ל?: כן אוהב את ישראל?: כן ההמצאה הכי טובה שקיימת?: טלויזיה
רוק כבד\דיכאון?: רוק כבד ספר או סרט?: סרט דרמה או קומדיה?: קומדיה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?:שחקנית מה רצית להיות שתיהיה גדול כשהייתה יותר קטן?: שחקנית..חחח למה התחפשת בפורים האחרון?: אמממ זה היה ליפני שנתיים וזה היה לתלמידה למה ניראה לך שתתחפש בפורים הבא:? לא אתחפש אם הייתה לך אפשרות לבחור כוח על טבעי אחד שיהיה לך, מה זה היה?: התעלפת פעם?: לא שברת עצם בגוף?:לא אתה אוהב לצחוק?כן אוהב לאכול? כן אוהב לנגן? לא יודעת אף פעם לא ניגנתי כלי נגינה אהוב? גיטרה חשמלית..נראה לי כיף..חחח יש לך אתר? לא יש לך בלוג?לא באיזה פורומים אתה נמצא? מגרש ביתי,סמולוויל,השיר שלנו,מכושפות,פלייסטיישן,פיות,סימס ונראה לי זהו... ובאיזה קומונות אתה נמצא? נטלי סבג יש לך חברים מהאינטרנט? כן גם מארצות אחרות?לא אוהב את הכתב יד שלך?לא אוהב את העיר שלך?לאאא
אתה שוקל לרדת מהארץ שתהיה גדול? לא קשה לך להירדם בלילה?ליפעמים חולם הרבה חלומות?כבר לא מה החלום הכי מוזר שלך?לא זוכרת והכי מפחיד? והכי מצחיק? יש לך פלאפון?כן של איזה חברה?אורנג' אוהב לצייר?כן לשמוע מוסיקה?כן מה התחביבים שלך?אמממ לבלות עם חברות,לשחק בפלייסטיישן,לגלוש באינטרנט,לשמוע שירים,טלויזיה את מי היית רוצה לפגוש? אנג'לינה ג'ולי"מאוהב| טסת פעם לחו"ל?כן לאן?להודו איך היה השאלון? בסדר נהנת ממנו? כן
שם:שרונה כינוי : שרי,שרונית גיל : 19 וחצי תאריך לידה: 1/11/86 מקום לידה: מרכז צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה גובה: מטר 62 ימני או שמאלי? ימנית מאכל אהוב: פלפל ממולא מזל:עקרב