יום האהבה

ססילייה

New member
אסי!איזה חמוד זה שפוצ' עושה לך

אסוציאציה אליי. או שאני סתם מדמיינת Oס נמ.

Hezi The One

New member
../images/Emo32.gifיום האהבה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כן כן,החלטתי לבאס אתכםP: נו מה!!!11111 הרוב כמוני...בלי בני זוג...ככה זה שחברה שלי באיזה קורס מסכם מפגר של הצופים!!!!1111111 ואני באילת יום חמישי לשבוע...סתם שתדעו:] יום אהבה שמח

Tin Doll

New member
דווקא היום אני חולה..

+מחזור ;[ אני לא יכולה לזוז, ועבדתי היום.. ;[ לא נורא, אני אוהבת את חבר שלי מאוד ואני לא צריכה יום מסויים של אהבה. מחר אנחנו חצי שנה.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifמזל טוב

ותכלס, לא צריך שום יום מיוחד בשביל לאהוב.. זה סתם דביק "יום האהבה"

Tin Doll

New member
תודה

בדיוק, אני שונאת כל כך הרבה קיטש ביום אחד וכל כך הרבה אנשים מסביב הכי כיף לבלות עם החבר לבד, בלי אף אחד, עם יום משלנו ולא גם של אחרים.

לחוטמבל

New member
זוכרים אותי?

כבר שכחתי שהפורום הזה קיים ואז אמרו לי שהיה מפגש אז נזכרתי חן חן

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif יום אהבה גם כן../images/Emo4.gif

יום אהבה שמח אנשים,
מקווה שאתם שמחים מאושרים ודביקים כמה שאפשר!

Hezi The One

New member
מחר אני באילת:]

אני נוטש אתכם לשבוע...אז לא לעשות לבנצ בעיות וזה... זהו. ביי

יום אהבה שמחחחח=]

היום קרנבללל בנמלללללל בTLV !!!!!!!!!!!!!! מקווה לתפוס שם בחורה.......חחחחחחח איך זה שהשנה כל השנה יצאתי עם בנות והחלפתי בנות ודווקא ביום האהבה אין לי עם מי לצאת !??!?!??!!!???!! חחחחחחחח אולי כי תכננתי לא להיות פה ולהיות בגדנ"ע !!! אבל באמצע הגדנ"ע (יום שני) החזירו אותנו הבייתה
או שפשוט בלי קשר פשוט אין לי חחחחחח לא נורא יהיה כיף במסיבה אני מקווה
.....לעשות קצת א-ה-ב-ה חחחחחחחח

keeeren

New member
יום אהבה שמח../images/Emo23.gif

לי היה דווקא אחלה ערב.. בהתחלה הלכנו כל הבנות לסנוקר ואז עשינו שחייה לילית בעירום.. היה נחמד לאללה!!:] אתם חייבים לאמץ את המנהג של השחייה לילית אני אומרת לכם.. זה כזה כיף.. אין אף אחד בים
בכל מקרה לכל מי שבלי בן זוג (כמוני) שלא יתבאס על עצמו ושיהנה לא רק ביום האהבה אלא גם בכל שאר השנה.. הכי כיף עם חברים מאשר עם בן זוג אני אומרת לכם..

למעלה