יום עצמאות שמח

system רולז

New member
אמרו שהיה

ממש טוב ברוק עצמאות.
רציתי ללכת אבל כבר היה מאוחר לכרטיסים.
XD ידיד שלי אמר שיובל מנלסון אמר " אני רוצה לעשות לכולכם סיר פסטה גדול" איזה לא קשור אבל התפוצצתי.
ושהיה את השיר על הריצפה אז היו אנשים שכזה אשכרה פתאום ישבו על הרצפה.
אחח וביט 69 והילד התימני המכוער הזה ולורל השקסי XD
ובכלל ברי השמן הזה כזה עם השיר הזה שלהם כמו שלך.
ממש הייתי בבאסה שלא הלכתי טוב שנה הבאה.

g a l 9 4

New member
באמצע ההופעה נשרף להם מגבר אז

הוא אמר :" יש לפה כלכך הרבה אנשים ונשרף לנו מגבר , אולי אני יראה לכם את הביצים שלי?!" אני נקרעתי.. ובסוף הוא אמר :" אני רוצה לקחת סיר גדול ולבשל בו ספגטי בשבילכם עם המון בולונז" וכאלה.. הוא היה ממש שרוט. וביט 69 היום ההופעת חימום של ההופעת חימום.

avivoOsh2

New member
יום עצמאות שמייח (:)

חחחחחחחחחחח היה לי הכי מצחיק בארץ
עשינו על האש ואתמול הייתי במסיבה עד 12 בלילה
ומלחמת בייצים עד 2
היה טוב

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif רשמתי שעה ונמחק ../images/Emo122.gif

עוד מעט אני אספר

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בכל מקרה

בקיצור ממש של דברים שהבנתי: - לבזבז שתי בקבוקי ספריי שלג על חברה אחת וכשהיא הולכת היא נראית כמו דוב מערות- זה הדבר הכי קורע בעולם. - יש אנשים כאלה בהודש שכשאני מבקשת סיגריה הם לא שואלים אותי בת כמה אני ^^; - הדר לא מסתובבת עם גיא ;[ - פארק הירקון זה קקי - סינרגיה מטומטמים - הכי כיף לישון בצד של הקיר ^^ - לאבד עגיל של הרחבה בדשא של מאות דונמים זה לא כיף - למצוא אותו אחר כך בטעות זה הדבר הכי כיפי בעולם - הצלחתי להכניס סטיקלייט לאוזן - דיממתי שעתיים אחכ וזהו היה עוד כמה אבל אנלא זוכרת זה בקיצור חחחחח חזרתי ב-3 הביתה וש-ע-ה אני מקלחת והקצף הקקי הזה לא יורד $%#^%*

x N O A M x

New member
אללה כפרות עזבתי לשלושה ימים

טיול לגליל=[ נתראה יום שישי. :] בהיי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif משתתפת בצערך ;[

בכל מקרה, תהני. אני הייתי אומרת לך לא לצאת, חח סתם משמין. טוב יאללה תהני המוןהמון ותחזרי מהר. ^^ [חלמתי בלילה שאני בארהב ומביאה לך חתימה של פרגי. O:]

Cuttie Cat

New member
רק בביצפר שלי ביטלו לנו את זה..!לשכבה שלי רק!

זה ממש חוויה וזה פשוט לא פייר!

למעלה