יום ראשון

../images/Emo32.gifאנשים הייתי בגדנ"ע השבוע ולכן

נעדרתי....אני מקווה שתסלחו לי....בכל און אני מצטער ועכשיו אני אבקר יותר לפורום....

לחוטמבל

New member
לגנוב קולה משליח פיצה זה לא יפה

לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה לגנוב קולה משליח פיצה שעלה במעלית והשאיר למטה קולה ולהשאיר לו רק את הכוסות זה לא יפה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo57.gif

עדי כהן, ה"דיווה" של פסטיגל גיבורי על, תתארח ב 18:00 ב- BlogTV ותענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום פסטיבל כוכבי על
ב 19:00 יתארחו בפורום פסיכומטרי ד"ר ישראל וינקלר, פסיכולוג שיקומי, מומחה בלקויות למידה והפרעות קשב וריכוז, המנהל כיום את מכון רום, לילך ביתן, מנהלת רום פרט וכן ליאור ברק, רכז תחום פסיכומטרי ברום פרט, ויענו לשאלות הגולשים בנושא פסיכומטרי ללקויי למידה.
ב 22:00 יתארח בבלוג TV גור אלפי, מנחה התכנית הדוקו-קומית ככה לא מתנהגים, ויענה על שאלות הגולשים. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד בשעה 22:00 יגיעו לפורום קיצורי קיבה מומחי המרכז הרפואי שיבא -ד"ר קוריאנסקי יוסי וד"ר פייגין אניה וישיבו לשאלות חברי פורום קיצורי קיבה ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=19&msgid=66046845

לחוטמבל

New member
לא שתינו

זה רק אני וסנופקין היינו באיזה 2 בלילה בדרך חזרה הביתה פגשתי אותו ואז מתחת לבניין שלו הכל קרה

ManRed

New member
זה לא 100 פעמים

חחחחחחחחחח, זה מה שאני ואוהד רצינו לעשות אבל לא היה לנו אומץ לפני איזה חודש... בסוף גנבתי גומיה שתיתם את הקולה?

לחוטמבל

New member
.....

בטח ששתינו , רצנו עדדד אליי הביתה , ישבנו בסלון , איזנו את הדופק , ושתינו כמה כוסות....

keeeren

New member
מה קורה אנשים?

מצטערת שאני כותבת צת פחות בזמן האחרון.. תקופת עומס עוברת עלי.. עומס זה דווקא כיף!! יום חמישי הייתי בסטנד-אפ מעולה ואתמול בהופעה של עברי בצוותא.. היה פשוט מעולה!! אתם אפילו לא מתארים לעצמכם כמה נהנתי.. דודי כפרעליו יכול להמשיך לקרוא לי גרופית כמו שהוא רוצה אבל אני בכל זאת סוגדת לעברי!! אוהבת את כולכם..

ManRed

New member
נחשו מי זה?

הוא קליל, אבל זה לא התחת של ליל הוא קטן ופלצן, אבל זה לא התחת של עידן הוא מרוכז, אבל הוא לא התחת של רז פגשתי אותו בלובי, אבל הוא לא התחת של טובי הוא מרבה לחרבן, אבל הוא לא התחת של בן הוא נהדר, אבל הוא לא התחת של הדר הוא חשאי, אבל הוא לא התחת של שי הוא הופנט, אבל הוא לא התחת של אוסנת יש לו חותם, אבל הוא לא התחת של רותם הוא משרת בג'יהאד, אבל הוא לא התחת של אוהד הוא חם כמו אש, אבל הוא לא התחת של נמש הוא מעגלי, אבל הוא לא התחת של גלי יש לו קול של צופר, אבל הוא לא התחת של נופר בצבא הוא היה סרן, אבל זה לא התחת של קרן הוא מכוער, אבל הוא לא התחת של בר הוא אדריכל, אבל הוא לא התחת של מיכל אתמול במשחק הוא כבש שלושער, אבל הוא לא התחת של זוהר.. מי זה?

AvtipuS

New member
חח לאיזו בר התכוונת?

גרייס או בצה? (למרות שאני כמעט בטוח ב 100% למי התכוונת)

ManRed

New member
../images/Emo9.gif

אני רק אגיד אשיר לי היי הודי הודי כושי כוש...

למעלה