יום ראשון

../images/Emo121.gifומה אני עז?

הוא דומה לאוהד אבל זה לא התחת של גלעד
סליחה, זה התבקש

Hezi The One

New member
אה!!!!! הדור של היום@#%@#

אתמול בשיטוטי בקניון גבעתיים (נו,ההורים החליטטו שבא להם לקנות לי בגדים,אני אגיד לא?) ראיתי ילד בן שנתיים בערך משחק עם החגורה שהייתה קשורה על הבובת ראווה בFOX. מזה הדבר הזה,בקצב הזה הוא ידע לפתוח חזיות בגיל 7 $^$#

רותמע

New member
רוצים לשמוע סוד?

אח שלי היה בן חמש בערך [עכשיו הוא עודמעט שש] והאחים שלי תמיד רואים אסקימו לימון הסוטים הקטנים. פעם אחת הוא בא לאמא :אמא אמא תראי תראי!" עמד לו

אעעהההה

מחשב! מחשב! אבל זה המחשב בבצפר :( אני מתגעגעת בטרוף לכולם.. ממש מלא.. מקווה שהמחשב שלי יחזור בימים הקרובים. יש לי כל כך הרבה דברים חדשים לספר.. בכל מקרה, מי בא להופעה של שייגעצ בבארבי? חשבתי שנעשה מפגש שם... מה אתם אומרים?

את באה?!../images/Emo2.gif

אבל זה שישי...איזה שקסי, ברור שנעשה מפגש, אני שורה ראשונה בין יובל לאבי...תמיד...

קששש

ווווווווווווווווווווווווווכולם!!!!! קולה חיננננננננננננננננננםםםםםם קולה חיננננםםםםםם השליח הוא טמבל. אממ.. קולה חיננננםםםםםםם!!!!!! אוי לחו יש לי יש לי יש לי: קוווולההההההה חייייננננננםםםםם קולהללההה חיייינננננםם השליח הלךךךך . הקולה גםםםםםםם!!!!!!!!! קווווווווווווולהההההההההההההההה חייייינננננננננםםםםםםםם!!!!

קקקקקקווולהההההה חיייינננננםםם

*אקסטזה*!!! השליח הלללללללךךךךךך ה-קו-לה-גם!!! חיייייייייייייייייייייי.... נאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםם טה נהנהנהנ טאם טאם.

למעלה