המון, המון מזל טוב לך ולכל המשפחה שלך!!! היא ממש מקסימה!!! וגם השם שלה, נועה, יפה לא פחות!!!
F fushit New member 5/9/05 #23 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון, המון מזל טוב../images/Emo70.gif לך ולכל המשפחה שלך!!! היא ממש מקסימה!!! וגם השם שלה, נועה, יפה לא פחות!!!
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון, המון מזל טוב../images/Emo70.gif לך ולכל המשפחה שלך!!! היא ממש מקסימה!!! וגם השם שלה, נועה, יפה לא פחות!!!
ק ק א ר י נ י 1982 New member 5/9/05 #28 אוי איזו בובה ../images/Emo99.gif מזל טוב המון אושר ובריאות!!
א איימו New member 4/9/05 #16 וואי מזל-טוב ענקי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif אה וד"א בהצלחה עם אח שלך...... אני בטוחה שתמצא דרך להגיע אליו ולהשפיע עליו!!!
וואי מזל-טוב ענקי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif אה וד"א בהצלחה עם אח שלך...... אני בטוחה שתמצא דרך להגיע אליו ולהשפיע עליו!!!
נ נסיכת אהבה New member 4/9/05 #10 22 כמעט, למה? ולהבא או לשרשר לשרשור או לשלוח במסר. זה לא קשור לנושא הפורום
ג גרב אדומה New member 4/9/05 #12 מה את רוצה מהבחור , מאוהב ! ../images/Emo99.gif מחפש לעצמו דייט ללילה
פ פני בובה New member 6/9/05 #30 שירי שירי יש לי תחושה שהתלמידים שלך מאמינים שהשיר "לו רק היית קצת פחות המורה שלי" נכתב עלייך. אני צודקת?
שירי שירי יש לי תחושה שהתלמידים שלך מאמינים שהשיר "לו רק היית קצת פחות המורה שלי" נכתב עלייך. אני צודקת?
נ נסיכת אהבה New member 7/9/05 #32 אל תדברי איתי על התלמידים שלי ../images/Emo10.gif איכזבו אותי מאוד!!! תודות להם אני בלי קול כמעט. היום אני מתכוונת לתת להם לעבוד בחוברות עבודה שיש להם, בקושי מסוגלת לדבר וממש מרגישה רע
אל תדברי איתי על התלמידים שלי ../images/Emo10.gif איכזבו אותי מאוד!!! תודות להם אני בלי קול כמעט. היום אני מתכוונת לתת להם לעבוד בחוברות עבודה שיש להם, בקושי מסוגלת לדבר וממש מרגישה רע