כ כוסית על הגג New member 10/11/06 #7 לילה טוף לכולםםםםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אחח איזה יום חחחחחחח מחר מי שלומד שבאמת יהיה לו בכיף XDDDDDDD אני גם לא לומדת ויש לי 2 מבחנים שבוע הבא באנגלית ומתמטיקה .. בעע .. בהצלחה לכולם
לילה טוף לכולםםםםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אחח איזה יום חחחחחחח מחר מי שלומד שבאמת יהיה לו בכיף XDDDDDDD אני גם לא לומדת ויש לי 2 מבחנים שבוע הבא באנגלית ומתמטיקה .. בעע .. בהצלחה לכולם
ס ספיר חולה על נינוש New member 10/11/06 #9 אנגלית../images/Emo5.gif../images/Emo126.gif מתמטיקה עוד אני יכולה לסבול הקבצה ב' בהצלחה יפשלי
כ כוסית על הגג New member 10/11/06 #26 בוקר טוףף../images/Emo9.gif אני עוד קצת חולה אבל הבוקר מאוד טובבב סוף סוף יש שמששש איזה כיף ואח שלי פע חורש על השיר "תודה לך" שיגע אותיי זהו אני יותר לא שולחת לו שירים זהוווו שיהיה לכולם אחלה יוםםםם
בוקר טוףף../images/Emo9.gif אני עוד קצת חולה אבל הבוקר מאוד טובבב סוף סוף יש שמששש איזה כיף ואח שלי פע חורש על השיר "תודה לך" שיגע אותיי זהו אני יותר לא שולחת לו שירים זהוווו שיהיה לכולם אחלה יוםםםם
L LEEkm New member 10/11/06 #28 אלוהההההה../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif המבחן הבא שלי הוא ביוםשלישי, במתמטיקה... ובגלל שזה מתמטיקה אני צריכה לחרוש מלא, אז יש לי את היום, יוםשבת ויוםראשון. ויוםשני אני הולכת להתנחל אצל חבר שלי ואז חוג תיאטרון אז לא יהיה לי זמן.
אלוהההההה../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif המבחן הבא שלי הוא ביוםשלישי, במתמטיקה... ובגלל שזה מתמטיקה אני צריכה לחרוש מלא, אז יש לי את היום, יוםשבת ויוםראשון. ויוםשני אני הולכת להתנחל אצל חבר שלי ואז חוג תיאטרון אז לא יהיה לי זמן.
O OoOסיונוששOoO New member 10/11/06 #32 יום מעולההה!!! כמו שכתבתי חברה שלי חזרה לבצפר וכל השכבה באה לכיתה שלי כדי לראות אותה ולחבק אותה איזה כיףףףףףףףף אני כל כך כל כך שמחההה וגם הבנתי סוף סוף את החומר בפיזיקה
יום מעולההה!!! כמו שכתבתי חברה שלי חזרה לבצפר וכל השכבה באה לכיתה שלי כדי לראות אותה ולחבק אותה איזה כיףףףףףףףף אני כל כך כל כך שמחההה וגם הבנתי סוף סוף את החומר בפיזיקה
א אניה i love you New member 10/11/06 #33 ../images/Emo113.gifיום חרא ולא הפעם לא דרכתי על חרא ועל קיא ברוך השם העיניים שורפות
S SHANIELICIOUS New member 10/11/06 #36 ../images/Emo10.gifהיוש../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif היום לא הלכתי לבי"ס כי קמתי היום עם חום ואפצי מקווה שהרגיש טוב!
../images/Emo10.gifהיוש../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif היום לא הלכתי לבי"ס כי קמתי היום עם חום ואפצי מקווה שהרגיש טוב!