ים עוגההה|עגה|

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמגישים אותי על 100 בתושב"ע!!!!

וווהווווווווווווווו

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבווווווווווווד ../images/Emo47.gif

אני גאה בך תומי
XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מה זה תושב"ע????????????

חחחחחחחחחחחחחחחח מזל טוב? XD בהצלחה? XD חולה עלייך 3>

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifתורה שבעל-פה D:

מקצוע מפגר וקל לאללה, אבל רק אני ועוד 2 בנות קיבלנו מגן 100 ^^ תודה מי לאב 3>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אקסקיוז על השאלה...

אבל זה לא איזה משהו של דוסים? o_O מגן 100 זה אחלה! כל הכבוד! O:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחח מצחיקה... לא ><

זה מקצוע אממ... טוב, כן, אולי של דוסים. אבל אנחנו בצפר חילוני שבמקרה אצלו זה מקצוע בגרות חובה.. רק יח' 1.. והתורה שבע"פ זה משנה ותלמוד וכו'... זה לא ציטוטים וכאלה... זה יותר... דברים מפגרים על החיים... סוג של. אם יש לך אפשרות בחירה, אל תיכנסי לנושא הזה אפילו טיפה בחיים שלך. ><

e t a

New member
../images/Emo118.gif כל הכבוד תותחית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo58.gifלפרק האחרון של GGS 3[ההתחלה בלי

טוב אני חייבת לרשום את זה איפשהו כי אף אחת מחברותיי לא מרשה לי לגלות לה XD טוב אני לא רואה את הסדרה כמו שהיא משודרת בארה"ב כאילו אני בקצב של ישראל [כלומר פרק 10 XD - העונה נגמרת בפרק 22 XD ] ואני לא יודעת איך אני אשרוד עוד 12 שבועות עד לפרק הזה XD טוב היום לפני כמה ד' נכנסתי לטויטר [ אהוב ליבי ] וצ'אק באס
היה בטרנדינג קיצר בדקתי מה קרה וגיליתי שהוא מכאן מתחילים הספוילרים מת ! כאילו לא מת זה מה שחושבים שקרה ואני שלא רוצה להרוס לי אתהעונה אבל חייבת XD נכנסתי לי לראות בצפייה ישירה רק את הקטע הזה והגעתי לקטעים שלא רציתי לראת ! צ'אק שכב עם ג'ני ובלייר גילתה [ לפי מה שהבנתי בלייר אמרה לצ'אק שהיא לא אוהבת אותו כמה פרקים אחורה ] והם נמצאים בבית חולים כי מישהי ילדה [ג'ורג'ינה שם גם ] ואז בלייר גילתה את זה ואמרה לג'ני לעוף ממנהטן ולא לחזור לעולם [ זו כנראה הסיבה שג'ני לא משתתפת בפרקים הראשונים של עונה 4] נוסף לזה היא כעסה על צ'אק ואמרה לו שזו הפעם האחרונה שהם מדברים ואז מראים ואז העברתי והגעתי לקטע שג'ורג'ינה אומרת לדן שהיא בהריון ממנו ואז העברתי מהר והגעתי לחלק שצ'אק נשדד על ידי כמה אנשים ומישהו לוקח לו קופסה מהכיס ואז צ'אק מנסה להתנגד ולצעוק עליהם [ הוא אומר שהוא יתן הם כסף אבל הם לא מקשיבים ] ואז הוא בא לקחת את הקופסה והאיש יורה בו ואז הוא פותח את הקופסה ויש שם טבעת [ מהממת ד"א ] ! ופה התחלתי לבכות XD ואז נגמר הפרק וGG אומרת משהו אבל לא הקשבתי ויצאתי משם XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif גוסיפ גירל סיסון 3

ובתרגם חופשי XD אחת שיודעת עונה 3

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הסתבכתי עם הכל ../images/Emo6.gif

כאילו, כשקראתי מה שרשמת XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אז אני אסביר שוב ../images/Emo58.gif XD

אני אתחיל מהסדר התרחשות שזה אמור להיות XD 1. בליייר כנראה אמרה לצ'אק שהיא לא אוהבת אותו [ בפרקים לפניהפרק הזה ] 2.צ'אק שכב עם ג'ני [שחושבת שכולם שונאים אותה ובצדק ] 3. מישהו היה בהריון [ כלומר מישהי ילדה XD 4. כולם היו בבית חולים לראות את התינוק 5. בלייר גילתה מה שקרה עם ג'ני וצ'אק 6. בלייר אמרה לג'ני שלא תחזור יותר לעולם למנהטן ושאם היא תחזור היא תהרוס לה את החיים [ וזה גם למה ג'ני לא נמצאת בפרקים של תחילת העונה ה4 ] 7.בלייר אמרה לצ'אק שזו הפעם האחרונה שהם מדברים 8. ג'רג'ינה אומרת לדן שהיא בהריון ממנו 9 כולם מתאגנים לחופשות שלהם - ג'ני עוזבת . 10. רואים את צ'אק מוחזק על ידי איזה איש אחד שאומר ואז אישאחר מחפש כסף על צ'אק 11. צ'אק אומר את המשפט המפורסם 'איימ צ'אק באס' ואומר שהוא יתן להם את הכסף . 12. האיש לוקח קופסה מהכיס של צ'אק 13. צ'אק מנסה להתנגד לאיש שמחזיק אותו כדי לקחת את הקופסה בחזרה . 14 האיש שלקח את הקופסה יורה 15. צ'אק נופל על הרצפה [זה נראה הרבה יותר טוב ממה שאני אומרת את זה יצא להם פשוט מעולה ! ] 16. האיש פותח את הקופסה 17 . בקופסה יש טבעת נישואין [ מושלמת ! ] 18. רואים את צ'אק על הרצפה 'מת' ואז GG אומרת את המשפט סיום בדרמתיות/ עצב אבל לא הקשבתי לה הייתי עסוקה בלבכות וגם לא רציתי לשמוע XD ואממממ כל שאר הדברים שלא אמרתי זה כי לא ראיתי את הפרק XD חיפשתי רק את הנקודה שצ'אק מת ויצא שראיתי יותר מידי XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif וואי וואי ../images/Emo12.gif

אני חייבת לראות את הפרק !!!!!!!

למעלה