ים שהצטברו.

MeetLofe

New member
|חפרפרת|

שעת התחלה:13:20 מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז:אופנה אלטרנטיבית,אמריקן איידול,גאווה צעירה,דה יוזד,HIM,מכושפות ופה מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן:כוחות על זה התגשם:ברור מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך:ספטום[?] כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש:לא זוכר היית מחליף את ההורים שלך:לא! היית רוצה להיות ראש הממשלה:לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול:eek:.O איך תקרא לילדים שלך:מת'יו,ריאן,קים ומישל אוהב סרטי אימה:כן!! מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית:חתיכה בהפתעה!!כ"כ!!! מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה:כל השנה:) אוהב את פורים:מאוד! ל-מה תתחפש:יש כמה רעיונות איזה חג אתה הכי אוהב:פסח איזו חנות אתה הכי אוהב:דיקיז מה המתנה הכי יפה שקיבלת:דיוקן עצמי:) מאמין בגלגול נשמות:כן עברת יישור שיניים:לא אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה:וואי זה קשה אמממ...שאני יוכל להפוך לבלתי נראה או לקרוא מחשבות כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה:לא יודע אם הייתי רוצה מה מזג האוויר בחוץ:נחמד חמים קריר כזה אוהב מוזיקה:יאפ מה המוזיקה שאתה הכי אוהב:פאנק רוק

כשאתה עצוב כל כך, את הדרך אל תשכח..

שיר איתנו את ההופה הופה היי!
שעת התחלה: 14:10 מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז
הטופ מודל הבאה, וזהו
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן
המון המון ברביות, אבל אף פעם לא ביקשתי כי שנאתי ברביות
רק רציתי כי לכולם היה זה התגשם
ממ היו לי איזה 2-3 ברביות מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית/קרה לך
אממ.. צניחה חופשית?! כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש
מה שאמא שמה עליי
היית מחליף את ההורים שלך
את אמא שלי בחיים לא, היא האמא הכי טובה שיכולה להיות, ואבא... טוב, אני אוהבת אותו כי הוא אבא שלי אבל הוא לא משהו בכלל. היית רוצה להיות ראש הממשלה
פיכס, אחריות
מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול
על הנעורים המופרעים שלי
איך תקרא לילדים שלך
בהנחה שיהיו לי ילדים
- יובל, יובל ויובל. גם לבנים וגם לבנות
אוהב סרטי אימה
בוא נגיד מסמפטת
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית
ממממ לא מצליחה להעלות בראשי התפל
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה
לא יודעת, הכל פשוט טוב. אין דבר מסוים שהפך את השנה הזאת לטובה, היא פשוט ככה - טובה. אוהב את פורים
דה! למה תתחפש
נראה לי שאני לא אתחפש, כי אני בחו"ל החל מעוד יומיים עד יומיים לפני פורים
איזה חג אתה הכי אוהב
חנוכה, חג האורים
איזו חנות אתה הכי אוהב
כל מיני חנויות בגדים מיוחדות ומוזרות בת"א מה המתנה הכי יפה שקיבלת
צניחה חופשית
מאמין בגלגול נשמות
אולי טיפטיפטיפטיפטיפטיפה
עברת יישור שיניים
ישרות כפלס
בערך אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה
שיקוי התאהבות. לא שמישהו יתאהב בי, שאני אתאהב במישהו
כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה
להגיד עכשיו חרא רגשני או לחסוך מכם?! מה מזג האוויר בחוץ
קיציייייייי
אוהב מוזיקה
כמובן! מה המוזיקה שאתה הכי אוהב
או-הו. אוהבת המון המון, לא קשור בסגנון אלא בזמר/להקה ספציפיים.
ביג

SummerNightCity

New member
עשית צניחה חופשית? ../images/Emo12.gif

ספרי ספרי! ומה, את עוזבת אותנו לטובת חו"ל?
אבל תהני! ותקני המון בגדים ושטויות!

מה אספר ../images/Emo192.gif

קיבלתי מתנה ליומולדת 15 וזה היה הדבר שהכי רציתי בעולם... ובקטעים כאלה אני ממש ממש לא פחדנית, פשוט נהניתי מכל שנייה - זה היה קצר כזה ומשחרר וכיפי... כאילו התלהבתי ואני והמדריך עשינו סלטות באוויר וזה, ורק אני עשיתי מכל האנשים שהיו על המטוס (היו 7 נדמה לי) כי המדריך שלי התלהב מכמה שאני לא פחדנית
יעני על המטוס כולם כזה "יוווו אני הולכת למות" "תגיד לאמא שאני אוהב אותההה" ואני כזה מסתכלת עליהם במבט של "מה הולך איתכם?"... אז הוא התלהב ממני ועשה לי שטויות באוויר
אמממ וזהו היה ממש ממש כיף, נהניתי בטירוף! אחת החוויות הטובות.

Plaztyk

New member
^__^

שעת התחלה : 17:27 מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז : פירסינג וקעקועים,אופנה אלטרנטיבית,HIM,וזה. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן : אמממ... עייני יפנית זה התגשם : לא ממש. אני עדיין רוצה את זה. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך : אממ... לא זוכרת משו ספציפי כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש : חולצה אחת חמודה שקנו לי בארה"ב היית מחליף את ההורים שלך : רק את אבא שלי. היית רוצה להיות ראש הממשלה : לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול : אממ.. על החוויות שלי כשאני שיכורה XD איך תקרא לילדים שלך : כריסטין..! [אם זאת בת כנראה..] אם זה בן, אז זה תלוי איפה אני אחייה עד אז אוהב סרטי אימה : כן מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית : עידן הקרח D: מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה : אממ.. לא יודעת.. אני מניחה שהשינוי הפנימי שלי. אוהב את פורים : אהא ל-מה תתחפש : או לאליס [גרסת דיסני] ואם לא אז למרלין מונרו [גרסת זונה] איזה חג אתה הכי אוהב : פורים וכל התקופה של קריסמס איזו חנות אתה הכי אוהב : את הסטודיו בגרנד קניון! הם ככ נחמדים שם ^_^ מה המתנה הכי יפה שקיבלת : המצלמה שלי. מאמין בגלגול נשמות : לפעמים. עברת יישור שיניים : לא אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה : לשינוי מראה, ואולי לאהבה XD כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה : אממ..לא הרבה. כי פשוט אין לי כסף XD מה מזג האוויר בחוץ : גשום [= אוהב מוזיקה : אהא מה המוזיקה שאתה הכי אוהב : מגוון. מגוט מטאל עד רוק אלטרנטיבי ופאנק.

IkMfNiY

New member
תשובות ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שעת התחלה
17:48 מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז
הטופ מודל, יוני בלוך, כנסיית השכל, מוניקה סקס, נימרוד שיקלר, ערוץ 24, רוק ישראלי ושמינסטים מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן
שלא יהיו לי משקפיים זה התגשם
אפשר להגיד, כי יש לי עדשות מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך
לא יודעת אם זה הכי מפחיד שקרה לי, אבל אני נשבעת לכם שמישהו השתלט על הטלויזיה שלי!
[סמארה?], היא כל הזמן מחליפה ערוצים וכאלו בלי שאני אפילו נוגעת בשלט
כשהיית קטנה מה הכי אהבת ללבוש
שמלות ^^ היית מחליף את ההורים שלך
לא היית רוצה להיות ראש הממשלה
לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול
נראה ^^ איך תקרא לילדים שלך
תום ולבת.. אממ, עוד לא החלטתי אוהב סרטי אימה
כן
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית
לא זוכרת ^^ מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה
התחלתי י"ב ^^ אוהב את פורים
ברורררר
ל-מה תתחפש
עוד לא החלטתי! איזה חג אתה הכי אוהב
חנוכה
ופורים
איזו חנות אתה הכי אוהב
התו השמיני ^^ מה המתנה הכי יפה שקיבלת
קיבלתי הרבה מתנות יפות ^^ מאמין בגלגול נשמות
לא בטוחה עברת יישור שיניים
לא אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה
לא'דעת P: כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה
תלוי :X מה מזג האוויר בחוץ
לא יודעת, אני בפנים P: אוהב מוזיקה
כמובן
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב
רוק פופ ישראלי ^^ יעל

IkMfNiY

New member
לא, אני נשבעת שלא! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

השלט רחוק ממני ובכל זאת הערוצים מתחלפים, זה כזה מפחיד
יעל

randu

New member
עונה../images/Emo3.gif

שעת התחלה
=17:50 מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז
=רק זה!
=טלוייזיה ומחשב
בחדר! זה התגשם
=אין לי בחדר..יש לי בחדר של אחי
מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך
=הכנתי כישוף!רציני..ואח"כ שתיתי מה שיש בתוך הכוס של הכישוף..זה היה
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש
=ברמודות למיניהן!
היית מחליף את ההורים שלך?|=נראה לכם
היית רוצה להיות ראש הממשלה
=לא!!
מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול
=כשס..בא...היה קטטטןן..הווא היייה בתנווע..ות..נוער!! (הייתי שנתיים ואז יצאתי כי החברים שלי הפסיקו ללכת!
איך תקרא לילדים שלך
=לא'דעע!!
אוהב סרטי אימה
=חולהה על סרטי אימה!!
..אגב,בתאריך ה-2.3 יוצא "יעד סופי 3"!!!!!! מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית
=לא'דעע!!
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה
=שונא שאלות כאלה!! אוהב את פורים
=נחמד
ל-מה תתחפש
=וואלה לא'דעע!! איזה חג אתה הכי אוהב
=פסח נראלי! יש חופש פול זמן!
איזו חנות אתה הכי אוהב
=ביצ'האוס..יש שם בגדים ממש שווים!! מה המתנה הכי יפה שקיבלת
מזומנים!!
מאמין בגלגול נשמות?|=ברור שכן!
עברת יישור שיניים
=יאפפ!
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה
=אהבה אולי..? לא יודע
!! כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה
לא יודע..
מה מזג האוויר בחוץ
=סוף שקיעה,קריר! אוהב מוזיקה
=חולה על מוזיקה!!
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב
=בד"כ אנגלית שקט!!

mmmbam

New member
אני עונה גם!../images/Emo20.gif

שעת התחלה: 19.19 (שעה מעולה!!! מישהו חושב עליי
) מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז? בנות, הטופ מודל הבאה, מוניקה סקס, גלעד שגב, אופנה. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? ציירת, שחקנית וזמרת. זה התגשם? בנתיים... לא... מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? שהתעלפתי באמצע יומולדת בכיתה ב'. הרגשתי כאילו אני הולכת אשכרה למות... מאז זה קרה עוד כמה פעמים וזה כבר פחות מפחיד, אבל עדיין...
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? שמלות. היית מחליף את ההורים שלך? לפעמים הייתי מתה להחליף ת'הורים שלי, אבל באמת באמת באמת- אין מצב. היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? חחח אין לי מושג... איך תקרא לילדים שלך? איתי, תומר, מור, מאי, מיכל, מורן וגפן הם השמות האהובים עליי, אבל לא יודעת אם אני גם אקרא ככה לילדים שלי... וגם לא יהיו לי כל כך הרבה!
אוהב סרטי אימה? לא!!! מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? אהה... אוי, זה קשה!
"נוטינג היל", "אבא מתארס", "מדגסקר"... יש מלא שאני פשוט לא זוכרת... מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? הכרתי כמה אנשים...
אוהב את פורים? מאוד! למה תתחפש? לוח מודעות איזה חג אתה הכי אוהב? פסח איזו חנות אתה הכי אוהב? FOX מה המתנה הכי יפה שקיבלת? אהה... קיבלתי הרבה כסף לבת מצווה, ומזה קניתי את הדבר המוחשי שהכי חשוב לי- המצלמה שלי. מאמין בגלגול נשמות? לא עברת יישור שיניים? עוברת עכשיו... יש לי ריבועים
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? שיקוי לביטחון עצמי! כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? לאדעת... אבל הרבה! מה מזג האוויר בחוץ? נעים אוהב מוזיקה? מאוד!!!!! מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק ושכחת משהו- שעת סיום: 19.33 נייס ביותר
מישהו קרא?

mmmbam

New member
תיקונים...../images/Emo122.gif../images/Emo20.gif

לא הבנתי את השאלה נכון- מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? כוחות על. חנות אהובה: צומת ספרים, טוור רקורדס ו-FOX.

אלמה 3

New member
עונה על השאלון!

שעת התחלה: 19:39 מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז? הטופ מודל כמובן.. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? חדר לבד..אני בחדר עם אחותי זה התגשם? לא כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? מכנסיים קצרים חחח היית מחליף את ההורים שלך? לא! היית רוצה להיות ראש הממשלה? ממש לא! מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? אממ.. לא יודעת איך תקרא לילדים שלך? אמיר או איתי אוהב סרטי אימה? לא.. הם מפחידים
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? לא זוכרת עכשיו.. אוהב את פורים? כשהייתי קטנה אהבתי להתחפש והכל אבל בתיכון לא הייתי אוהבת ל-מה תתחפש? לא מתחפשת כבר לא לומדת איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה איזו חנות אתה הכי אוהב? TNT מאמין בגלגול נשמות? כן עברת יישור שיניים?חח לא כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?
כלום.. לא מאמינה בזה! מה מזג האוויר בחוץ? קריר אוהב מוזיקה? כן מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? לטינית

0DanDuSH0

New member
../images/Emo68.gifעונה../images/Emo70.gif

שעת התחלה: 13:04
מהם הפורומים שאת נמצאת בתפוז
הטופ מודל
ראש גדול
כריסטינה אגילרה
קלי קלארקסון
ארמון
זה התגשם