אני עונה גם!../images/Emo20.gif
שעת התחלה: 19.19 (שעה מעולה!!! מישהו חושב עליי
) מהם הפורומים שאתה נמצא בתפוז? בנות, הטופ מודל הבאה, מוניקה סקס, גלעד שגב, אופנה. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? ציירת, שחקנית וזמרת. זה התגשם? בנתיים... לא... מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? שהתעלפתי באמצע יומולדת בכיתה ב'. הרגשתי כאילו אני הולכת אשכרה למות... מאז זה קרה עוד כמה פעמים וזה כבר פחות מפחיד, אבל עדיין...
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? שמלות. היית מחליף את ההורים שלך? לפעמים הייתי מתה להחליף ת'הורים שלי, אבל באמת באמת באמת- אין מצב. היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? חחח אין לי מושג... איך תקרא לילדים שלך? איתי, תומר, מור, מאי, מיכל, מורן וגפן הם השמות האהובים עליי, אבל לא יודעת אם אני גם אקרא ככה לילדים שלי... וגם לא יהיו לי כל כך הרבה!
אוהב סרטי אימה? לא!!! מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? אהה... אוי, זה קשה!
"נוטינג היל", "אבא מתארס", "מדגסקר"... יש מלא שאני פשוט לא זוכרת... מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? הכרתי כמה אנשים...
אוהב את פורים? מאוד! למה תתחפש? לוח מודעות איזה חג אתה הכי אוהב? פסח איזו חנות אתה הכי אוהב? FOX מה המתנה הכי יפה שקיבלת? אהה... קיבלתי הרבה כסף לבת מצווה, ומזה קניתי את הדבר המוחשי שהכי חשוב לי- המצלמה שלי. מאמין בגלגול נשמות? לא עברת יישור שיניים? עוברת עכשיו... יש לי ריבועים
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? שיקוי לביטחון עצמי! כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? לאדעת... אבל הרבה! מה מזג האוויר בחוץ? נעים אוהב מוזיקה?
מאוד!!!!! מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק ושכחת משהו- שעת סיום: 19.33 נייס ביותר
מישהו קרא?