תודה
LeAnnDylan Well-known member 28/9/08 #16 כי אני רוצה גשם$#&&%@^%*@#&%*& ויש לכם גם שלג בחורף |ריר| אני שונאת שקר ואין גשם או שלג זה חורף בלאי
A adii1201 New member 28/9/08 #18 חורף בלאי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וכן אצלנו יש שלג |ריר| בואי אליי יש חדר פנוי|גבות|
M mordillogirl New member 28/9/08 #19 ../images/Emo71.gifגם קפוא יתאים ליD: רק ללבוש סווטצ'רים כל הזמן ולא להתווכח על "המזגן פתוח? תפתחו מזגן" "לאלא אל תפתחו מזגן קפוא פה!" "מה? ממש חם פה!" וזה לא כאילו המזגן עובד בכל מקרה וגם לי נסתם האף וכאב לי הגרון כמה ימים
../images/Emo71.gifגם קפוא יתאים ליD: רק ללבוש סווטצ'רים כל הזמן ולא להתווכח על "המזגן פתוח? תפתחו מזגן" "לאלא אל תפתחו מזגן קפוא פה!" "מה? ממש חם פה!" וזה לא כאילו המזגן עובד בכל מקרה וגם לי נסתם האף וכאב לי הגרון כמה ימים
T The Watery sky angel New member 28/9/08 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לי תמיד קר../images/Emo69.gif סבלתי הרבה מהמזגן
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לי תמיד קר../images/Emo69.gif סבלתי הרבה מהמזגן
M mordillogirl New member 28/9/08 #28 ../images/Emo71.gif|../images/Emo6.gif אני בד"כ מאלה שרוצים את המזגן
N NoFaR815 New member 29/9/08 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה בצפר זה.. חח היום זה קרה לי.. אנשים לא מתחשבים והמזגן שלנו הכי מקפיא בעולם והוא מכוון עליי!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה בצפר זה.. חח היום זה קרה לי.. אנשים לא מתחשבים והמזגן שלנו הכי מקפיא בעולם והוא מכוון עליי!
A adii1201 New member 29/9/08 #33 אחחחח צרות של עשירים../images/Emo6.gif לנו בקושי הסקות היו בביצפר מי בכלל ידע מה זה מזגן?
T The Watery sky angel New member 28/9/08 #24 תרגישו טוב שתיכן../images/Emo24.gif גם אני לא מרגישה טוב. עדיין ונמאס לי! זה כבר לא מעניין את אמא שלי ששבוע שעבר רצתה כל שניה לקחת אותי לרופא,עכשיו זה כבר בשיגרה
תרגישו טוב שתיכן../images/Emo24.gif גם אני לא מרגישה טוב. עדיין ונמאס לי! זה כבר לא מעניין את אמא שלי ששבוע שעבר רצתה כל שניה לקחת אותי לרופא,עכשיו זה כבר בשיגרה
T The Watery sky angel New member 28/9/08 #27 גשם זה טוב../images/Emo6.gif עליי לא ירד גשם,אבל זה הכי כיף