כי גם אנחנו לא קשורים!

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif להודיה, באהבה! ../images/Emo23.gif

הבטחתי, וקיימתי... לא ידעתי איפה לשים לך את זה אז החלטתי לשים פה מקוה שלא אכפת לך...(ואם כן את יכולה למחוק..
) הממ, אני יכולה לשלוח לך את זה בדואר או משו רק תגידי לי מה הכתובת שלך וכל מה שצריך

(סוף) הדרך לאירווזיון ../images/Emo66.gif

הערב ב-20:00 שידור חי נוסף מחדר העיתונאים של האירוויזיון באוקראינה. שי ברק יעדכן מה עבר היום על שירי מימון, נציגתנו לאירוויזיון ויארח אנשים באולפן.
ב-22:00 מיד אחרי סיום פרק בסדרה "סוף הדרך 2", נארח live את המתמודדים שיעזבו את התוכנית

נצל"ש../images/Emo11.gif

מישהו במקרה יודע פרטים על ההופעה של דניאל בצוותא ב30.5 ? או אולי איפה ואיך אפשר לברר.... שעה ? מחיר? משהו? יום נפלא לכולם

אני חושבת

שאת יכולה למצוא באתר "הבמה" ... ראיתי שיש שם מידע... יכול להיות שאני הולכת להופעה הזאת- אבל אני עדיין לא יודעת כמה כרטיס עולה...

S h A b i T

New member
המחירים של ההופעות

נעים בד"כ בין ה55-70 ש"ח. הופעות מתחילות בין 10-11.. (צריך להגיע מוקדם יותר, כמובן.)

BaRbiK

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אאאאאאאאאאא אני גם רוצה כזההה

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif חח, פעם הבאה ../images/Emo13.gif

הודיה ביקשה מראש
וגם הזכירה לי ב-SMS... וגם לא הכרתי אותך מלפניי... ועדיין לא מכירה, חח

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif ד"א, הודיה..

רק שתדעי! זה הפלייליסט של הופמן, הוא דרך על זה כל ההופעה!!!!!

BaRbiK

New member
חחחחח נכון אנחנו עדיין לא מכירות חח

ואמרתי להודיה שיש את \זה כאן היא בעזריאלי חחחחחח שהיא תחזור בטח היא תרוץ לכאן..חח היא ממש התלהבה!

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif חחח...סבבה!

שיהיה לה בכיף.
הודיה מותק מקווה שאת מרוצה !! :)) שיגעתי אותם מסכניםםםםםם!

hodayoyo

New member
אווווווווווווווווווווווווור../images/Emo60.gif

אמרתי כבר שאני אוהבת אותך????
אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבתתתתתתתתתתתת
זה מה שהוא התעצבן שלקחת לו ת'פלייליסט???

hodayoyo

New member
קניתי היום 2 דיסקים..../images/Emo60.gif

את דניאל הראשון (סופסוף, כבר נמאס לי שאין לי אותו) ואת בלאקפילד... נו, עוד דניאל בערך....

ד נ ד ו ש

New member
גמני קניתי את בלאקפילד!

בדיוטי פרי, לפני הטיסה לפולין... :) ואני כ"כ מרוצה ממנו! אני לא מפסיקה לשמוע אותו! בחירה טובה, הודיה!

idanri

New member
אני גם רוצה לקנות את הדיסק הראשון..

מישהו יודע כמה הוא עולה פחות או יותר?

למעלה