לי הוא עלה 74.90 אבל זה היה מזמן ..
S S h A b i T New member 15/5/05 #22 רגערגע. אני רוצה להבין את העדפת את בלאקפילד על רבותה !? או שכבר יש לך אותו?..
ד ד נ ד ו ש New member 16/5/05 #28 תקני את בלאקפילד, אני כ"כ ממליצה! ולגביי רבותה- בשמיעה ראשונה לא כ"כ התרשמתי, אבל אולי אני צריכה שמיעה נוספת כדי להחליט.
תקני את בלאקפילד, אני כ"כ ממליצה! ולגביי רבותה- בשמיעה ראשונה לא כ"כ התרשמתי, אבל אולי אני צריכה שמיעה נוספת כדי להחליט.
H hodayoyo New member 16/5/05 #29 למה???../images/Emo60.gif דווקא אחלה דיסק תשמעי את אחרת, אין לך הגנה, אין כמו האהבה שלך....
ד ד נ ד ו ש New member 16/5/05 #34 לא אמרתי את זה במטרה להעליב, זה מבאס אפילו אותי, כי אני ממש אוהבת את המוזיקה שהוא יוצר. אני באמת צריכה להקשיב פעם נוספת.
לא אמרתי את זה במטרה להעליב, זה מבאס אפילו אותי, כי אני ממש אוהבת את המוזיקה שהוא יוצר. אני באמת צריכה להקשיב פעם נוספת.
H hodayoyo New member 16/5/05 #35 חח ברור לי ../images/Emo13.gif ואל תקחי אותי קשה תנסי להקשיב... אולי פעם שניה תתחברי יותר
ש שניצל האחת והיחידה New member 16/5/05 #33 תתחדשי ../images/Emo24.gif את בלאקפילד יש לי מהיום שהוא יצא (!!!) ואת דניאל הראשון יש לי יותר משנתיים ... נראה לי דיסקים מעולים ... יומנפלא
תתחדשי ../images/Emo24.gif את בלאקפילד יש לי מהיום שהוא יצא (!!!) ואת דניאל הראשון יש לי יותר משנתיים ... נראה לי דיסקים מעולים ... יומנפלא
H hodayoyo New member 16/5/05 #30 אגב, רבותה עדיין בנמכרים ../images/Emo60.gif אני חושבת באיזור מקום 6... אולי קצת יותר נמוך, אבל עדיין בנמכרים שזה יפה שתור דיסק שיצא לפני איזה 3 חודשים לפחות...
אגב, רבותה עדיין בנמכרים ../images/Emo60.gif אני חושבת באיזור מקום 6... אולי קצת יותר נמוך, אבל עדיין בנמכרים שזה יפה שתור דיסק שיצא לפני איזה 3 חודשים לפחות...
H hodayoyo New member 16/5/05 #38 נו, קיצורים חחח../images/Emo60.gif זה דווקא נחמד ככה אני לא מבינה למה דניאל לא חשב מראש לקרוא ככה לאלבום
נו, קיצורים חחח../images/Emo60.gif זה דווקא נחמד ככה אני לא מבינה למה דניאל לא חשב מראש לקרוא ככה לאלבום