איזה פוסטמה
S SummerNightCity New member 28/10/06 #16 לאאא אני רוצה את הקיץ שלי ../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif
R randu New member 28/10/06 #18 יש רק דבר אחד שמעצבן בחורף. אי אפשר לצאת בצהריים על חברים כי יש גשם, אבל חורף יותר נחמד מקיץ למרות הכל! טוב אבל את אוהבת ים, אז די ברור שתעדיפי קיץ.
יש רק דבר אחד שמעצבן בחורף. אי אפשר לצאת בצהריים על חברים כי יש גשם, אבל חורף יותר נחמד מקיץ למרות הכל! טוב אבל את אוהבת ים, אז די ברור שתעדיפי קיץ.
L L U Z I A New member 28/10/06 #23 חורף זה הכי כיף../images/Emo15.gif ובמיוחד כי קר אחח איזה מזג אוויר מדהים היה היום והשקיעה הייתה מהממת
חורף זה הכי כיף../images/Emo15.gif ובמיוחד כי קר אחח איזה מזג אוויר מדהים היה היום והשקיעה הייתה מהממת
R randu New member 28/10/06 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אצל ידידה שלי, ומהחדר של אחותה יש תשיר "פרחה" בספרדית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אסטא מול פוקו לפרחה..." חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אצל ידידה שלי, ומהחדר של אחותה יש תשיר "פרחה" בספרדית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אסטא מול פוקו לפרחה..." חחחחחחחחחחחחחחחחח
R randu New member 31/10/06 #28 נוווו איזה קקייייייי אני לא מוצא את ה-MP שלי בשומקום אפשרי!בכל החדרים, במזנון,מתחת למיטות... כלום כלום!!!
נוווו איזה קקייייייי אני לא מוצא את ה-MP שלי בשומקום אפשרי!בכל החדרים, במזנון,מתחת למיטות... כלום כלום!!!