כי השני ממש למטה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסוףסוף ראש1 עושים משהו מועיל.D:

אני כ"כ גאה בהם. *~* חיחיחיח

../images/Emo26.gif HELP

אמאא שלי בקשה ממני להראות לה תאריכים להופעה של מקפליי .. חח ונכנסתי לאתר ויש שם רשימה רק של החודש הזה .. אתן יודעות איך אני יכולה לבדוק גם לחודשים הבאים ?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלפי דעתי,

זה כל ההופעות שיש להם לבנתיים. :X אבל בטח בקרוב יצאו עוד תאריכים לעוד הופעות... :)

11מור11

New member
../images/Emo207.gif ממ.. :)

אתן בטח לא יודעות מי אני.. אבל גמאני בפורום הזה.. ואני לא מגיבה, אני רק קוראת תמיד את החדשות של מקפליי.. והייתה תקופה שבכלל לא היו חדשות כשהם עבדו על האלבום, אז הפסקתי להיכנס.. ופתאום השבוע כשהייתי ביוטיוב ראיתי מלא שירים חדשים שלהם, וחיפשתי בפורום את החדשות על השירים ולא מצאתי... :\ יש מצב שהן כבר נעלמו? אם כן, מישי תוכל לכתוב לי את השמות של כל השירים החדשים שיצאו?

Adimenzer

New member
את רוצה את אלה שיצאו או את אלה שיהיו באלבום?

את אלה שיהיו באלבום את יכולה לראות על הוול של מקפרוג'קט בפייסבוק http://www.facebook.com/mcflyisrael ורק שיר אחד יצא באופן רשמי וקוראים לו Party Girl בעשירי באוקטובר משוחרר באופן רשמי השיר Shine a light שהם שרים יחד עם טאיו קרוז. הם הופיעו עם שיר חדש שקוראים לו I'll Be your man - אבל אני לא חושבת שעוד אפשר לשמוע את גרסת האולפן שלו. וחוץ מזה יש שני שירים (לפי מה שידוע לי) שיהיו בדיסק ואלה Foolish ו-Here comes the storm שאותם כבר אפשר לשמוע ביוטיוב בגרסת אולפן. יש גם את השיר Dragon Ball שאפשר לשמוע בגרסת אולפן, ולפי השמועות הוא יהיה בדיסק רק עם שם אחר.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifפרסמו פה את רשימת השירים. :)

שני פרסמה פה את רשימת השירים שכנראה תיהיה באלבום, בשירשור שכתוב "
" :) זה מה שהיא כתבה > "מישהי פירסמה בדף הפייסבוק של המקפרוג'קט את השירים שיהיה באלבום לא יודעת אם זה באמת מאומת על ידי מקפליי או שהם פירסמו את זה, פשוט ראיתי ושמתי כאן . השירים הם : Party Girl “Shine a Light” featuring Taio Cruz I’ll Be Your Man Mona Lisa Foolish Save Me Questions Truth So Good From The Heart Send Away It All - שאגב אומרים ששינו את השם דרגון בול לשם הזה וזה כיאלו אותו שיר . ( בגדר שמועה לדעתי ) Here Comes The Storm All That Matters The Noise " קרדיט לשני חחחח :)) ואני לא יודעת אם זה כל השירים שיצאו, אבל זה כנראה רובם. D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo207.gifכנסו שנייה >

מעריב לנוער פרסמו על הקיר שלהם את התחרות פוסטרים של מי יהיה שבוע הבא. ונחשו מה? מקפליי זאת אפשרות! (!$@#$!$!#@
) אז יאללה בנות תכנסו לפרופיל של מעריב לנוער ותצביעו בטירוף למקפליי. :) כי אם טוקיו הוטל ינצחו, אני ארצח מישהו. >.<

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא רוצה להרוס שום דבר

אבל הם -תמיד- שמים תמונות מכוערות בפוסטרים,או ראש1. אני מקווה שהתמונה לא תהיה פוטו רצח שהם נראים בה כמו תחת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאז תכתבי מקפליי -

ותשימו תמונה נורמאלית. :) סבבה? סבבה. אבל יאללה תצביעי ! מה זה משנה יפה או מכוערת ? כך או כך תמיד יהיה את הארי שיהיה חתיך ויציל את התמונה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתראי על הקיר שלהם :)

כאילו יש סטאטוס שהם פירסמו שכתוב - "בעקבות בקשות רבות של קוראים, "טוקיו הוטל" חוזרים לסקר לסיבוב נוסף. אז את מי תרצו לראות על הפוסטר שלכם? פוסטר של מי תרצו לראות בגיליון הבא של "מעריב לנוער"? שחר חסון טוקיו הוטל דמי לובאטו מקפליי" אז פשוט שם בתגובות תכתבי מקפליי, ותפציצי בטירררוף! D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיכול להיות שגם בעיתון כתוב.XD

פשוט הפסקתי לקנות את העיתונים.... אז אינלי מושג.XD לרוב כתוב בעיתון, באחת הפינות כתוב למעלה כזה את הסקר פוסטרים, ואז צריך לשלוח סמסים וכאלה... :)

למעלה