תרגעי מתוקה... היא כולה שאלה מי בן 14... היא לא התחילה עם מישהו...
B BuddhaForScarlett New member 11/4/08 #39 זה שרשור אוף. שרשור אוף זה שרשור שאפשר לדבר על דברים שהם לא דווקא על שלושים "אוף טופיק" אז זה בסדר..
A AlmogiToMars New member 11/4/08 #42 אמרתי לכם שדברים כאלו קורים רק לי .. ../images/Emo6.gif חח רק אני לא שמה לב למה שכתוב .. אין שכל.. זאת קצת בעיה ... אז מצטערת יחחחחחחחחחחחחחחח D:
אמרתי לכם שדברים כאלו קורים רק לי .. ../images/Emo6.gif חח רק אני לא שמה לב למה שכתוב .. אין שכל.. זאת קצת בעיה ... אז מצטערת יחחחחחחחחחחחחחחח D:
B BuddhaForScarlett New member 11/4/08 #45 אין בעיות בובה ../images/Emo24.gif ניסית לעזור, זאת הכוונה. מטעויות לומדים.
I i am777 New member 11/4/08 #41 יש לי דגי זהב! - ממש מקסימים../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif קיפוד ודובה...חח....למי שרואה ארץ נהדרת.. אחד גדול ואחד קטנטן.. טיילתי עם חברתי והתחשק לי דגים........לאכול. סתם סתם....
יש לי דגי זהב! - ממש מקסימים../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif קיפוד ודובה...חח....למי שרואה ארץ נהדרת.. אחד גדול ואחד קטנטן.. טיילתי עם חברתי והתחשק לי דגים........לאכול. סתם סתם....
A adiiiXD New member 12/4/08 #46 אני מפיצה את העצומה , עדיין פעם היה לי שין , לפני איזה חצי שנה או יותר הפסקתי להכנס אליו , ועכשיו חזרתי רק בשביל להפיץ את העצומה , איזה חמודה אני XD
אני מפיצה את העצומה , עדיין פעם היה לי שין , לפני איזה חצי שנה או יותר הפסקתי להכנס אליו , ועכשיו חזרתי רק בשביל להפיץ את העצומה , איזה חמודה אני XD