כל הדברים שלא קשורים

../images/Emo126.gifהיום ב-../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo33.gif

הדר עמית-מלר, מתמחה בהכנה ללידה לנשים בהריון תאומים ובהנקת תאומים, תתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה בין השעות 18:00-20:00 ותשיב על שאלות בנושא הכנה ללידת תאומים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=110&msgid=89457778
תחרות תמונת השנה תפוז אנשים ועיתון ישראלי, מזמינים אתכם להשתתף בתחרות תמונת השנה של תפוז
אלבומים ולזכות במצלמה משוכללת! לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=88
בואו לככב בפרסומת חדשה לשמפו הרבל אסנס Flix וחברת הרבל אסנס מביאים לכם את תחרות הליפסינק הכי שווה בארץ: מלכת האמבטיה. הכינו ליפסינק לאחד מהשירים המשתתפים בתחרות ואולי אתם תהיו הכוכבים של הקמפיין לשמפו של הרבל אסנס. חוץ מזה הפליקסים הכי שווים ישודרו מדי יום בתוכנית "מלכת האמבטיה" בערוץ מוזיקה 24. אז יאללה, כנסו לתחרות: http://www.flix.co.il/herbal/

ostirol

New member
האם אפשר לחפש פה גם פנויות ?

אני מעדיף בלונדיניות, כחולות עין בבקשה תענו לי :)

ostirol

New member
אני ממש אהבתי את הקטע האוקראיני

אני ממש אהבתי את הקטע האוקראיני עם הניגרית...

m a r i n i

New member
יא חרמןן אתה דורש כאאפההה ...

מה מה זה ניראלך תל ברוך חח ?!!?
תראוו אותו מחפשש לו את הנסכיה על הסוס הלבןן חח.. מאמי שלי כאן זה לא הכרויותתת.. !! פפפפפפחחחח איזה טמבללל..

ostirol

New member
נו אז מה עכשיו

יש פה אוקראינית שמוכנה להפגש איתי בת 18-23 כחולת עין? באיזור המרכז?

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתה ממש נואש?

צר לי לאכזב אותך, אבל לא נראה לי שתמצא פה... אולי בפורומים אחרים

ludashit

New member
למה אתה חושב שכל האוקראיניות

כחולות עיניים??? אתה כנראה לא מבדילללללללל , חחחחחחחחח הרוסיות הן אלה עם העיינים הכחולות , אני אוקראינית עם עיניים חומות!!! אני לא מכירה הרבה אוקראיניות עם עיניים כחולות , בעצם אף פעם לא הכרתי אותן!!! אמממממממ מעניין!!! בקיצור , לך תלמד איך מבדילים אוקראיניות!! שיהיה לך יום טוב!!!

פצצה11

New member
לחרמן הזה שמחפש הכריויות

אני רוסיה ויש לי עינים כחולות ויש לי הרבה חברות אוקראיניות ויש להם עינים חומות ורק חומות זה נדיר כחול אצל האוקראיניות אז ווקששה תרגיע[איזה חרמן]
נ"ב: 1.מי ראתה קטי אתמול?
2.אני רוני חדשה פה :]
3.אל תתיחסו לחתימה שלי אבל תקראו חח^^ רונושית..ביי

../images/Emo214.gifחחחחח, חמודה!!!1../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה
, אני הדר
... ולא ראיתי אתמול את הפרק

פצצה11

New member
להדר :]

להגיד לך מה היה? אם כן אז החברות של קטיה חשדו ברודיק שהוא עושה משו אם המחשב של קטיוש..ואז הגבוהה והגינגית הוא אמר לה גירפה והיא הרביצה לו ואז היא עשתה לו היחיאה זה היה קורע...ואז הבנות מצאו את הדו"ח האמיתיתי של החברה ולקחו אותו

../images/Emo214.gifזה היה אתמול?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

או היום?
וואי וואי וואי!!!!!1 מה אני מפסידה!!!!
"קטעים בקטי"

פצצה11

New member
מקווה שעזרתי:]

נ"ב אני מממש קטנה חח^^ אני בת 11 ומי ראתה את בטי המכוערת? זה די דומה...חח^^ [טוב זה אמור להיות דומה]

../images/Emo214.gifאז את הכי קטנה בפורום../images/Emo47.gif

על התואר
ואין לי אייסיקיו, יש לי רק פורומים

m a r i n i

New member
ברוכה הבאההה :)

איזה כיפ אני גדולה ממך אני בת 14 חיחיחיחיחחי
אני הייתי הכי קטנה כי כולם בני 18 ככה .. ועכשי את לקחת תמקום שלי כזאת הקטנה חחח

למעלה