כל הדברים שלא קשורים

m a r i n i

New member
ווואללה .. ../images/Emo13.gif

סורי מאמי לא ידעתי חיחיחי.. איך שחכתי שאת בת 15 =]] אבל ראסמי בכללי כולן פה גדולות חיחיח אבל לונורא =]]]

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שאת אוהבת להיות הגדולה שבפורום
..

white angels

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני פנינית בת 18..
מקווה שתהני פה ותישארי איתנו
כמו שאת רואה יש פה את מגוון הגילאים-18,21,14 אז ככה שזה לא משנה אם את בת 11 או אפילו 9 חח..

a666blove

New member
דווקא...

אני אוקראינית ויש לי עיניים כחולות=\ לא ידעתי שזה נדיר

m a r i n i

New member
איזה מזורים אתם חיחחי

מה הקשר שנדיר אצל אוקראינים כחולל?!!? אני נולדתי באוקראינה ובאתי לארץץ שהייתי קטנה קטנה קטנהה..ויש לי עינים כחולות ושיער חוםם
ואני בכלל לא זוכרת את אוקראינה..חח איזה מוזר זה סבתא שלי מרוקאית וסבא שלי ספרדי אז איך הם הגיעו לאוקראינה ?! :-\ חחחח ובכלל לאוקראינים יש מלא כאלו עם עינים כחולות ודווקא כמעט כולםםם... הייתי שם בחופש הגדולל איזה כיפי פעם ראשונה חחח
יש לי שם דודה וראיתי תאנשיםם והכי כיפ ראיתי קטי מכוערתת חח

white angels

New member
חח איזה שילוב מיוחד../images/Emo98.gif

סבתא מרוקאית וסבא ספרדי..
חח כל המשפחה שלי מברית המועצות..ככה שהשפה רוסית שולטת אצלנו
איך אוקראינה? יפה? אבא שלי נולד שם

ludashit

New member
אני גם כמוך...

עליתי בגיל 6 מקייב , ואבא שלי היה שם בטיול שורשים עם אח שלי והוא ואח שלו (שחי באמריקה) נפגשו בקייב!! והם ביקרו בבית ובשכונה שהם גרו בה , והדיירת נתנה לאבא שלי להיכנס , חחחחחחחח ואח שלי התחיל לבכותתתת!! ואיפה אני הייתי בכל הסיפור הזה?? ב צ - ב - א !!!| סדגש| דרקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! והכי באסה , שהורידו את המיקי מאוס שהיה בשכונה שלי !!!

white angels

New member
יפה שאת עוד זוכרת..

קרובי משפחה של אבא שלי עשו טיול שורשים באוקראינה והם שלחו לנו תמונות..אז רואים שהכל השתנה שם..הם עברו בכל מיני עייירות ואפילו הגיעו לעיר בה נולד אבא שלי..אבל הם אמרו שהארץ הזאת די מתפתחת..היא לא מספיק מפותחת יש שם דברים שנשארו אותו הדבר..הייתי רוצה פעם לעשות טיול שורשים של המקומות שההורים שלי חיו לפני עלו לארץ..זה מאוד מעניין אותי..

m a r i n i

New member
.........

אין לי מושג איך הם באו לאוקראינה בטח בגלל השואהה.. =[[ ואז הם נשארו שם חה חה חה
אני לא זוכרת כלום מאוקראינה אבל בחופש הגדולה הייתי שם וווואאיי ארץ מזה יפהה..
ומזה כיפפ שםםם..החיים שם מזה שוניםם מפהה.. טוב לא כ"כ אבל בכל זאתת... היה מזה מרגש לראות תמקום שבו נולדתת =]]]

פצצה11

New member
אני רוסיה רוסיה רוסיה

רק שלא נולדתי שם חח^^ כול סבים של סבתות שלי מרוסיה...אבל אני יהודיה!!

למעלה