יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו למה לא הייתי שם כשזה קרה? מדגדג לי בבטן לראות את זה
M mordillogirl New member 6/11/08 #20 ../images/Emo71.gifיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו למה לא הייתי שם כשזה קרה? מדגדג לי בבטן לראות את זה
../images/Emo71.gifיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו למה לא הייתי שם כשזה קרה? מדגדג לי בבטן לראות את זה
T The Ocean Girl New member 6/11/08 #19 ../images/Emo6.gif היום בלשון אמורה שלי רשמה על הלוח כשהיא נכנסה: "מי שהצביעה לשיפרה יוצא מהשיעור" XDDD
../images/Emo6.gif היום בלשון אמורה שלי רשמה על הלוח כשהיא נכנסה: "מי שהצביעה לשיפרה יוצא מהשיעור" XDDD
M mordillogirl New member 6/11/08 #21 ../images/Emo71.gifXDDDDDDDDDDDDDDD נחמד שיש מורות שמודות בחטאי הריאליטי שלהן
ז זוהרוש15 New member 6/11/08 #25 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאצלי דיברו על זה בשיעור אזרחות ושיעור סוציולוגיה כמובן כי זה לגמרי תוכנית סוציולוגית חח
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאצלי דיברו על זה בשיעור אזרחות ושיעור סוציולוגיה כמובן כי זה לגמרי תוכנית סוציולוגית חח
א אני עזרא New member 6/11/08 #26 כדאי שתחליפו מורה ללשון ../images/Emo12.gif "מי שהצביעה לשיפרה יוצא מהשיעור"...