קבלי אלכס חולה אהבה:
"מי נתן לך זה דרעק?... אני ידעתי זה אלכסנדר" ~ המורה של אלכס לאחר שמוצא את התמונות אצל פישנזון "בחורות ערומים זה חולירע!" ~ ליאוניד, המורה של אלכס. "ושם שלה זה... -מימי. -מימה. -קוראים לי מימי. -מה מימימימימימי, אמרתי, מימה!" ~ מימי והמורה של אלכס "מה זה? לא נשאר אפילו חצי! אתה חייב לי נקניקיה." ~ יאנוש לאלכס. "איך השדיים שלה, כמו תפוחים נכון?" ~ פישנזון על אחותו פריצי. "ימח שמך טרוריסט שכמוך." ~ הרבי של אלכס "ילדים זה דרעק!" ~ בעלה של הזקנה בשוק השחור "היא תהיה ערומה לגמרי כן?" ~ מוט'קה (אבי קושניר) "אלכס! יאללה! תתחיל למזמז אותה!" ~ מוט'קה "זה משחה של שערות. זה משחה הכי חזק מה יש היום בשוק, עושים אותה מדג פטיש, דג חרב ודג חשמל. מערבבים הכל ביחד, לוקחים מיץ מרה של חיה מה בלילה של ירח מלא מסכנה עושה גורו גורו, גורו גורו." ~ פארוק "אדוניי ישמור אכלתי גם פטיש, גם חרב, גם חשמל... עכשיו אני כולי זרם! יהיה לי זקן בבטן, יהיה לי קשקשים, אני צריך לשתות הרבה סבון בשביל לרחוץ כל המשחה, מה יהיה איתי? מי יציל אותי? אני חושב יהיה לי זנב, שערות כאלה בבטן עם זנב... איפה אני הולך גברת קופרובסקי?" ~ פארוק "גברת זה ביצים של בעלי, כן? " ~ הזקנה בשוק שחור "בעדינות, ברכות, לא פראות. שפתיים שלך כמו קרוקודיל!" ~ פארוק "אדון שד, אני בן אדם חולה, אני צריך לקחת כדורים מהמטבח. אני תכף חוזר, אל תדאג!" ~ פארוק "אדון שד, אני אעשה ספונג'ה בבית שלך, אני אכבס גרביים שלך!" ~ פארוק "מה זה? אני בגן עדן? בכלל לא כאב למות! בובל'ה גם את פה, מותק? " ~ פארוק "גברת לולה, את באת במיוחד לבר-מצווה של אלכס או שמעת מהשכנים שאני רווק?" ~ פארוק לדודה לולה. "גברתי, מה את מסתכלת?" " אני לא מסתכלת" "מה לא מסתכלת, הראש שלך בתוך המכתב הרי" "זה רק נדמה לך" "שום נדמה לי, טה טה טה טה טה, קחי תקראי תקראי" (האישה החטטנית מפנה את הראש) ~ אמא של אלכס מתעצבנת מהאישה החטטנית בתור לנפט.