כנסו כנסו

magenta73

New member
../images/Emo32.gif כנסו כנסו

בשביל פרויקט מיוחד שאני זוממת עליו אני צריכה כל מיני משפטים של פעם מתוכניות ילדים וכו' משפטים שהם אבן היסוד עליהם גדלנו כגון אכלת פלפל שתה מיץ לא לוקחים מפתח של חביטוש בלי רשות של רגע ודודלי אלכסון הוא אסון אתה יודע ואת יודעת בחפץ חשוד אשור לגעת וגם אסור להתקרב וכו'. קדימה. שות.

yuli c

New member
המחסן של כאילו תופס?../images/Emo8.gif

אם כן, אז "פיצפוצים אני גאון" לפחות שאני הייתי קטנה המשפט הזה תפס חזק

magenta73

New member
סליחה, אבל...

מה זה המחסן של כאילו?... מה? עכשיו אני בעצם יצרתי שרשור, שרק יראה לי כמה אני זקנה?????????? יופי.

yuli c

New member
זה...

תוכנית ששודרה בערוץ הילדים (בטח כבר היית גדולה מדי בשביל זה:)) עם אריה מוסקונה שקראו לו כאילו ועם הבובה הצהובה הזאת שקראו לה כמוני. אני אפילו זוכרת את השיר פתיחה של זה הו היו ימים...

ביקשת קיבלת! להלן מקבץ המיטב:

הבית של פיסטוק-פיסטוק אומר לרגע:"הבית טבע בים!". הצריף של תמרי-צבי צב: אני לא פה אני לא שם אני בשום מקום בעולם אם ישאלו איפה אני תגידו שהלכתי ודי בלה אומרת לפינוקיו על שימשון ויובב-"אל תאמין להם פינוקיו הם סתם שקרנים" רגע ודודלי "מוקי הכלב של דנה אבד, מי שמצא נא להודיע מיד". בארץ הקטקטים-מונגרט:"מונגגגגגגאאאארט". בארץ הקטקטים אומרים לקוקולה על סבתא מרג'י:"תזהרי ממנה, היא מכשפה רעה!". שימי לב-אמיתי לקוח מתוך מה פתאום קשקשתא לנירה רבינוביץ: קיקשתא-"שלום איך קוראים לך?" נירה רבינוביץ-"שרלילה! בא לך להשתרלל איתי?".

magenta73

New member
פינוקיו! חכה לי!

איך הלך הקטע הזה עם לילה, אין אדם ברחוב, רק שמשון ויובב... איך הוא הלך? ותודה! עוד!

dudusch

New member
ככה...

לילה. כולם ישנים. רק צמד שובבינו שמשון ויובב מסתובבים... מבלי סודות - תאכל מרק, תהיה חזק! את הריץ', את הרץ' את הריצ'רץ תפתח ותראה עולמות רחוקים...

3 שרונית

New member
לילה כולם כבר ישנים

רק שמשון ויובב מסתובבים ברחובות וחורשים מזימות.......

3 שרונית

New member
"עזבי הכל ורישמי הפרטים"......

"אני פה אני שם אני בכל מקום בעולם" - הצריף של תמרי "במקרה הכינותי מראש" - בתיה עוזיאל "הפתעות כאלה בטלפלא " "כשיודעים מה רוצים זה מאוד עוזר, גם לקונה וגם למוכר" - פרפר נחמד "אנחנו לא נשכח לו את זה. הוא ירצה שאנחנו נשכח לו את זה,אבל אנחנו לא נשכח לו את זה" -קרובים קרובים "לא לדאוג לעולם, יאצק תמיד נופל וקם" זהו זה "מי מתעסק זה מיקו" - צ'רלי וחצי (סרטים גם טוב??) "גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה" - בלי סודות "חשוד מאוד" - בלי סודות "מה זה אייך אפשר לקרוא את זה.. אה ___ נשאר ___ " (בגרסת הרחוב שרמוטה נשאר שרמוטה) - בלי סודות "רק על הקוים, רק על הקוים " - פרסומת "זה עוד רחוק דרדסבא?" }אם זה רמז , לא כ"כ הבנתי " זהו זה "מה קורה? אני קורה" -בלי סודות "תאכל מרק תהיה חזק" - בלי סודות "כשאין בסביבה גבר חתיך, גם צפרדע תחשב לנסיך" - חצי המנשה "שן קשת ענן " "פססססט, רוצה לקנות אויר בשקל??" "החילותי ולכן אסיים" "יצא לי חצ'קון באמצע הגבה" - סיפורים לשעת לילה מאוחרת *יש עוד מלא אבל ניתן הזדמנות גם לאחרים.

3 שרונית

New member
"היי בוס..." - היו היה

"בשבילו זה דני ובשבילך חלב" "זהירות בדרכים זה חשוב לי ולך .." "חתחתול..." " או זה גרגמל..בוא נברח" "אני שונא דרדסים" "פה גדול רעב, פה גדול רוצה לאכול" "פינוקיו חכה לי" ןמסרטים ומערכונים: לא זז הרוורס" "האלמנט עלי" "תצא תצא לבלקון של המרפסת , תראה מי תתעלף" "אפשר איזה מנטול אחד או שניים או שיבעים" "אני שורף ת'מועדון" "זה הוא שלא ברך" "אני סמי בן טובים דפקתי הקופה.." "יש מניאק שיודע שהוא מניאק..." "הצ'קים שלנו אף פעם לא חוזרים" "יין ישמח לבב אנוש ואישה כמו חור בראש" "חייל לא מפריע, שם בכיסא" "לא צריך מותק כולם אותו טעם" "גדליה, תביא ביצים, כמה? כול מה שיש..." "כרמלה אורחים נוספים הגיעו..." "מומולדת" ("הקיץ של אביה" למי שלא זוכר, נראה לי שזה הכי תפס)

קבלי אלכס חולה אהבה:

"מי נתן לך זה דרעק?... אני ידעתי זה אלכסנדר" ~ המורה של אלכס לאחר שמוצא את התמונות אצל פישנזון "בחורות ערומים זה חולירע!" ~ ליאוניד, המורה של אלכס. "ושם שלה זה... -מימי. -מימה. -קוראים לי מימי. -מה מימימימימימי, אמרתי, מימה!" ~ מימי והמורה של אלכס "מה זה? לא נשאר אפילו חצי! אתה חייב לי נקניקיה." ~ יאנוש לאלכס. "איך השדיים שלה, כמו תפוחים נכון?" ~ פישנזון על אחותו פריצי. "ימח שמך טרוריסט שכמוך." ~ הרבי של אלכס "ילדים זה דרעק!" ~ בעלה של הזקנה בשוק השחור "היא תהיה ערומה לגמרי כן?" ~ מוט'קה (אבי קושניר) "אלכס! יאללה! תתחיל למזמז אותה!" ~ מוט'קה "זה משחה של שערות. זה משחה הכי חזק מה יש היום בשוק, עושים אותה מדג פטיש, דג חרב ודג חשמל. מערבבים הכל ביחד, לוקחים מיץ מרה של חיה מה בלילה של ירח מלא מסכנה עושה גורו גורו, גורו גורו." ~ פארוק "אדוניי ישמור אכלתי גם פטיש, גם חרב, גם חשמל... עכשיו אני כולי זרם! יהיה לי זקן בבטן, יהיה לי קשקשים, אני צריך לשתות הרבה סבון בשביל לרחוץ כל המשחה, מה יהיה איתי? מי יציל אותי? אני חושב יהיה לי זנב, שערות כאלה בבטן עם זנב... איפה אני הולך גברת קופרובסקי?" ~ פארוק "גברת זה ביצים של בעלי, כן? " ~ הזקנה בשוק שחור "בעדינות, ברכות, לא פראות. שפתיים שלך כמו קרוקודיל!" ~ פארוק "אדון שד, אני בן אדם חולה, אני צריך לקחת כדורים מהמטבח. אני תכף חוזר, אל תדאג!" ~ פארוק "אדון שד, אני אעשה ספונג'ה בבית שלך, אני אכבס גרביים שלך!" ~ פארוק "מה זה? אני בגן עדן? בכלל לא כאב למות! בובל'ה גם את פה, מותק? " ~ פארוק "גברת לולה, את באת במיוחד לבר-מצווה של אלכס או שמעת מהשכנים שאני רווק?" ~ פארוק לדודה לולה. "גברתי, מה את מסתכלת?" " אני לא מסתכלת" "מה לא מסתכלת, הראש שלך בתוך המכתב הרי" "זה רק נדמה לך" "שום נדמה לי, טה טה טה טה טה, קחי תקראי תקראי" (האישה החטטנית מפנה את הראש) ~ אמא של אלכס מתעצבנת מהאישה החטטנית בתור לנפט.

moi24

New member
לא זוכרת משפטים

אבל אני כן זוכרת את כל המילים לשירים כמו של גברת פלפלת, דין דין השופט, טוב טוב הגמד, ואיך קוראים לסדרה עם היער? "ומאחורי ההר, בתוך יער די מוזר, מעופפים, הנועזים..." והיער הירוק, קטקטים, אלה החיים... מה אני עושה עם כל הידע העצום הזה?!

מה, לא שמעת? מה לא ידעת?

היום מכינים במטבח לביבות. * ביום ראשון גרגרים וזרעונים, וביום שני גרגרים וזרעונים... ביום שבת יש לי יום מיוחד, בואו לראות אם אינכם מאמינים, כי ביום שבת יש לי אוכל מיוווווחד: המון המון המון.... גרגרים וזרעונים. * אבל אני רוצה להיות שם! אבל אתה כאן ילד. אבל אני רוצה להיות שם! * עוגיפלצת אוהההההב עוגיות. *אם הייתי יודע שתבוא היום, רק היום, כן היום, אז הייתי אופה לך עוגה כזו (משהו-משהו-משהו). * הלך לי כלב לאיבוד, הלך לי כלב לאיבוד. אני אהבתי אותו כל כך, אז למה למה הוא ברח? (ולהזכירכם, הכלב היה בכלל חתול). *בורק-בורק-בורק (נו, נראה אתכם מזהים את זה לבד).

הפלא ה8

New member
ירוני ירוני תזהר

אדון גוטמן מאחורייך (גידי גוב/ירוני אם אני זוכרת נכון..)

למעלה