כנסו כנסו

ufffnick

New member
עוד...

"דובי דובי דוברמן..." "זחל זחלילי! זחל זחלילי... אני שרלוק המלוק, פותר כל תעלומה!!! זחל זחלילי... זחל זחלילי..." "אוווווווף שונא את הקיפוד הזה!!!" שנייה... יש גם קישורים.

ufffnick

New member
אנחנו גולשים אל "פרפר לילה"

עם איילB הדגול. אני לא בטוח אם את מכירה, אבל "סטיות של פינגווינים" והלהקה שלו "דנשה" היו תקופה פורה יותר ומצחיקה יותר. אבל גם מוצלח.

ufffnick

New member
../images/Emo190.gif

אם בדנשה עסקינן, כדי להעשיר את הידע של הפורום בכמה דברים משעשעים, מלבד האתר של הסטודיו של אייל B, משום מה שמרתי במועדפים את האתר הבא. האתר הישן שלו. בקישור מגיעים מייד אל המוסיקה. בצד ימין למעלה כתוב בקטן open. ללחוץ ולהקשיב למוסיקה. מוצלחת מאוד, ויש כמה דברים הזויים שהקדימו את זמנם. האנטיתזה של היפהופ ומוסיקה שחורה. אחחח כמה זיכרונות מגיל 15...

magenta73

New member
עוד ../images/Emo190.gif

אני פאקאצה. ורק היום אצל הגלריה של דודה שלי, שמתמחה גם בקומיקס ישראלי, ריאתי חוברות של סטיות של פינגווינים, ונזכרתי בעצמי, נוסעת לתל אביב העיר הגדולה, שעוד לא גרתי בה אז, עד לאוזן, רק בשביל לקנות את החוברות.... זה היה בשבילנו חוויה, חלק מהטקסים שלנו בכיתות יא' יב' ככה. אנחנו המשונים המגניבים... קונים סטיות של פינגווינים.... מצחיק שגיבור ילדות שלי, מסתבר שא. יותר קטן ממני (ארג) וב. נו, מה אני אגיד, עולם קטן.... מוכשר. פשוט מוכשר.

ufffnick

New member
ובנוסף לכל ה... ../images/Emo190.gif

עד היום יוצא לי לפגוש גרופיות שלו, כפר סבאיות שמספרות לי אגדות על תקופת התיכון שלהן... על מסיבות ושטויות אחרות. נו... פריפריאלי שכמותי.

ufffnick

New member
ועוד...

ואם הייתי יודע איך להוסיף יותר משלושה קישורים זה היה יותר פשוט!

magenta73

New member
אתה יכול להוסיף

שלושה קישורים כחלק מהטקסט (קישורים בתוכן ההודעה) אבל אז המילה של הקישור צריכה להיות זהה למילה שאתה כותה בתוכן, ואז שלושה קישורים כמו שאתה עושה עכשיו. אבל תמשיך, אני נהנת
תודה!

ufffnick

New member
שמחתי לעזור...

אבל זה השלב שאני פורש. זה מה שחיפשת? או שאני סתם מגרד זיכרונות עתיקים?

למעלה