כשר לפסח

JimiH

New member
להחלפה

יש לי את הדי וי די של רוג'ר ווטרס של החומה בברלין, במצב מצוין, נקנה לפני חודש בערך. ראיתי אותו, לא אהבתי, אני מעוניין להחליף אותו בהופעה אחרת של הפלויד, מעדיף את In The Flesh לפרטים נא לשלוח מסר

הופעות השליחים 28-29.4.05

חמישי, 28.4, 22.00: השליחים יבצעו שלוש שעות עם שלושה אלבומים של להקת הרוק הגדולה "פינק פלויד": Wish You Were Here Dark Side Of The Moon The Wall במופע מיוחד מלווה בקרני לייזר ומסכים בבארבי כ"ס. שישי, 29.4, 22.00: השליחים בליל 3 אגדות הרוק יצדיעו ללהקות: PINK FLOYD LED ZEPPELIN DEEP PURPLE THE DOORS בקיבוץ חצבה בדרום. פרטים מלאים על ההופעות באתר שלנו: bluesmsgr.listen.to

חברים ואפיקומן בפסח הזה ../images/Emo156.gif

בשביל מה יש חברים
לקראת עליית העונה העשירית של "חברים", יתקיים חידון בפורום, אתם מוזמנים להשתתף
מצא את האפיקומן
תפוז אנשים מזמינים אתכם למצוא את האפיקומן ברחבי האתר- במהלך חול המועד פסח. החל מיום שני, 25.4.05 ועד יום שישי 29.4.05 תתפרסם בכל יום בעמוד זה, חידה יומית שתפנה אתכם לחפש חלק מתמונה ברחבי אתר "תפוז אנשים". שמרו את החלק שתמצאו באתר מידי יום. מיד עם פרסום החלק החמישי והאחרון של התמונה (ביום שישי 29.4.05) תתקבל מילה. לפרטים נוספים הקליקו כאן

../images/Emo124.gifניקלודיאון ותצוגת אופנה היום

כמדי יום שלישי, מיד לאחר סיום התוכנית "אחי, אחותי", מתארחת בפורום ניקלודיאון רונית דובדבני ועונה על שאלות גולשים בנושא התוכנית. נושא התוכנית היום: אהבה וחברות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא.
פורום שמנות ויפות מזמין אתכם לתצוגת אופנה לנשים גדולות שתתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 20:30 במועדון "האסם" שבקיבוץ מועדון מיכאל. לאחר התצוגה תתקיים מסיבת ריקודים אל תוך הלילה בהנחיית DJ DAR מחיר כרטיס - 30 שקלים. לפרטים נוספים הקליקו כאן.

InfectedM

New member
מנצל"ש+חדש ../images/Emo3.gif

אני קורא בפורום הזה כבר... לא'דע. הרבה מאוד זמן אבל אף פעם לא כתבתי(אם זכרוני אינו מטעני:). אז נעים מאוד, אני בריאן. נתקלתי בלינק משעשע במיוחד והייתי חייב לשתף אתכם(מקווה שלא הקדימו אותי). צפייה

שלום בריאן

חבל שנצל"שת, שכן השרשור הזה ייעלם, או יירד ל-OFF. בכל מקרה, ברוך בואך לפורום.

אז למה לא

שתפתח באמת שרשור חדש, תציג עצמך, תגיד איך נקשרת לפלויד ומה אתה אוהב (או שונא, או אדיש) אצלם?

Blackpanter1י

New member
../images/Emo32.gifיש לי שאלה שלא כל כך קשורה

לפורום אבל סגול כהה הם מאנגליה או ארה"ב?

e t c

New member
למכירה הקופסה shain on

במצב מצויין לכול המרבה במחיר. 0544591904

../images/Emo161.gifצילום וילדים היום בתפוז

גיא בן נון, מנהל מוצרי צילום ווידאו בקרט, יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני בשעה 13:30 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים
דורון פרל וחגי בידרמן, מנחי הקבוצות הטיפוליות בת.ל.מ, העוסקות בהקניית מיומנויות חברתיות לילדים לקויי למידה וקשב מתארחים הערב בשעה 18:00 בפורום "הפרעות קשב ADHD" . חגי ודורון יענו על שאלות בנוגע לבעיות התנהגותיות וחברתיות של הילד בבית ובבית הספר ובנוגע למצוקות נפשיות של הילד. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם. חג שמח

למעלה