אוקי, אבל אתה צריך לתת משאלה חדשה אחרי שאתה הורס P:
ט טל המוזרה New member 4/4/07 #44 משאלתך התגשמה../images/Emo70.gif אבל! D= תעלי על טיסת אושיאניק 815 שתתרסק עם עוד 48 אנשים על אי מוזר ובודד שאין לו שום קשר לעולם החיצון וכנראה שתתקעי שם לנצח המשאלה שלי: הו הלוואי שאוכל לעוף.
משאלתך התגשמה../images/Emo70.gif אבל! D= תעלי על טיסת אושיאניק 815 שתתרסק עם עוד 48 אנשים על אי מוזר ובודד שאין לו שום קשר לעולם החיצון וכנראה שתתקעי שם לנצח המשאלה שלי: הו הלוואי שאוכל לעוף.
א אושRתי New member 4/4/07 #47 משאלתך התגשמה אבל , ברגע שהתחלת לעוף בא נשר וקרע לך את הכנפים. המשאלה שלי היא: להגיע ל
Y You have one life New member 4/4/07 #50 משאלתך התגשמה../images/Emo70.gifD: אבל בזמן שהגעת לירח מיכל החמצן שלך נגמר ונפלת לתוך חור שחור משאלתי: לבנות מכונת זמן
משאלתך התגשמה../images/Emo70.gifD: אבל בזמן שהגעת לירח מיכל החמצן שלך נגמר ונפלת לתוך חור שחור משאלתי: לבנות מכונת זמן
א אושRתי New member 4/4/07 #54 משאלתך לא התגשמה. בדיוק שחשבת על לבנות מכונת הזמן, בנו את מנהרת הזמן משאלתי: להיכנס לסקנד לייף למרות העדכונים.
משאלתך לא התגשמה. בדיוק שחשבת על לבנות מכונת הזמן, בנו את מנהרת הזמן משאלתי: להיכנס לסקנד לייף למרות העדכונים.
ט טל המוזרה New member 4/4/07 #55 משאלתך התגשמה! אבל לא היה שם אפחד ולא היה אפשר לעשות שומדבר. המשאלה שלי: הלוואי שתפוז יעשו אייקון לנקודותיים! F=
משאלתך התגשמה! אבל לא היה שם אפחד ולא היה אפשר לעשות שומדבר. המשאלה שלי: הלוואי שתפוז יעשו אייקון לנקודותיים! F=
א אושRתי New member 4/4/07 #56 משאלת התגשמה! אבל בדיוק שרצו להכניס את האיקון לרשימת האיקונים האיקון נמחק. משאלתי : הלוואי שירד שוב שלג בירושלים
משאלת התגשמה! אבל בדיוק שרצו להכניס את האיקון לרשימת האיקונים האיקון נמחק. משאלתי : הלוואי שירד שוב שלג בירושלים
ט טל המוזרה New member 4/4/07 #57 משאלתך התגשמה! אבל השלג לא היה שלג אלא סתם אדמה שנופלת מהשמיים O_+. והלכתי לראות חברים XP. תמשיכו בלעדי ;]
משאלתך התגשמה! אבל השלג לא היה שלג אלא סתם אדמה שנופלת מהשמיים O_+. והלכתי לראות חברים XP. תמשיכו בלעדי ;]
ט טל המוזרה New member 4/4/07 #67 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חברים אבודים ודרט שולטים D==
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חברים אבודים ודרט שולטים D==
Y You have one life New member 4/4/07 #46 מזיז את המשחק טל המשאלה שלך התגשמה אבל תוך כדי שעפת נגמר לך הכוח ונפלת לתוך בניין מגורים שעולה באש D: ואין לי רעיון למשאלה תמשיכו אותי..
מזיז את המשחק טל המשאלה שלך התגשמה אבל תוך כדי שעפת נגמר לך הכוח ונפלת לתוך בניין מגורים שעולה באש D: ואין לי רעיון למשאלה תמשיכו אותי..