לאמצע השבוע

אני לא רוצה לדעת

מה היה קורה אם הייתה מלחמה על כל פעם שגונבים למישהו את הספירה של הודעות תפוז אנשים מודיע

העכביש2

New member
../images/Emo168.gif The Drive Chart

המצעד השבועי שלי כפי שמפורסם בפורום מצעדים (ויש כל מיני שמות של אנשים מהפורום שם אז אל תרימו גבה אם אתם לא יודעים מי מה
) The Drive Chart המצעד השבועי תאריך: 9/8/2006 מספר # 28
כניסה חדשה
קליפ בקישורים 1. The Feeling - never be lonely
2. Josh Rouse - Quiet Town 3. Scissor Sisters - Don't Feel Like Dancing
4. Five For Fighting - The Riddle (You & I
5. Snow Patrol - Chasing Cars 6. Stone Sour - Through Glass 7. Kooks - She Moves In Her Own Way 8. הראל סקעת-משהו ממני 9. Robbie Williams - Rudebox
10. Jewel - Good Day 11. Chantal Kreviazuk - All I Can Do 12. Keane - Crystal Ball
13. Paolo Nutini - Last Request 14. John Mayer - Waiting on the World to Change 15. Nerina Pallot - Idaho 16. The Strokes - You Only Live Once
17. Regina Spektor - Samson 18. James Morrison - You Give Me Something
19. קרן אבראשי- אלה
20. Skye - What's Wrong With Me
המרתף -- שירים במעמקי המצעד
21. נינט טייב- כשאתה כאן 22. סינרגיה - מרגיש אחר 23. Sheryl Crow Feat. Sting - Always On Your Side 24. DHT - I Go Crazy 25. סיון שביט- את מי את משקה דמעות 26. Anna Nalick - Breathe 27. שי גבסו - תגידי לי את 28. הראל מויאל - כמו אוהבים 29. Gnarls Barkley - smiley faces 30. Madonna - Isaac 31. Novastar - Never Back Down 32. Richard Ashcroft - Words Just Get In The Way 33. Nerina pallot - Everybody's Gone To War 34. אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך 35. Teddy Geiger - These Walls 36. Under The Influence Of Giants - Mama's Room 37. Lily Allen - Smile 38. syd matters - to all of you 39. Moony - For Your Love 40. עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה והשבוע, אחרי הפסקה של שבוע אחד: מקום ראשון חדש חדש! ויש 9 כניסות לטופ-20!
מקום 1. The Feeling - never be lonely פשוט אין מילים! מקום ראשון חדש מגיע מכיוון "ההרגשה" הנפלאים שמביאים לנו את הכי שנות ה-70 שאפשר! תענוג של להקה וכך גם חשבתי בשני הסינגלים הקודמים שלהם שצעדו אצלי, אבל הפעם הם התעלו אפילו עוד יותר! שיר מושלם, מיקום מוצדק, מדיח את ראוס שיורד למקום השני (עם שיר מעולה לכשעצמו).
מקום 3. Scissor Sisters - Don't Feel Like Dancing תשמעו! מה שקורה פה זה לא ייאמן! שמעתם את החדש של הסיזר סיסטרס! אם זה לא הבי-ג'יז אני צנצנת! הלהקה הנהדרת הזאת חוזרת עם סינגל חדש ופנטסטי. היה שווה לחכות בהחלט
מקום 4. Five For Fighting - The Riddle (You & I והנה להקה מעולה, שאני מאוד אוהב. "5 לקרב" חוזרים עם סינגל בדיוק כמו שהם יודעים לעשות, עם הטאץ' הנכון, פשוט כיף להאזין להם...ותודה לליאוריש על החשיפה המעולה
מקום 9. Robbie Williams - Rudebox אז הסינגל החדש של רובי כבר כאן ןואני ממש לא יצאתי מגידרי. 'מה כבר יכול להיות' אמרתי לעצמי. ובכן, אחרי שליעד לחץ עלי שמעתי את השיר ופשוט הופתעתי ובגדול! מקום 9 אומר הכל! שיר מצויין, עם טאץ' של ראפר, קצב טוב ועיבוד כובש. וויליאמס חוזר עם סיגל טוב ראשון מאז "אדוורטייזינג ספייס"... ב-10 וב-11 שתי זמרות מעולות: האחת- ג'ול עם שיר ענק, שרק ביומיים האחרונים פורץ אצלי כמו שצריך! אחריה שאנטל עם השיר הנהדר שלה.
מקום 12. Keane - Crystal Ball סינגל חדש לקינים מתוך האלבום החדש וזה סינגל טוב מאוד. הרבה יותר טוב מהראשון כי הוא מחזיר אותנו לשורשי הלהקה (מה שאבד ב-is it any wonder), עם ביצוע מוצלח. יופי של בחירת סינגל. האמת? יופי של שירים בטופ-20. יש אחלה מוזיקה בתקופה הזאת. ג'ון מאייר עם הסינגל שלו במקום ה-14, ולפניו פאולו נוטיני והשקט שלו. נרינה פאלוט משתבצת במקום ה-15.
מקום 16. The Strokes - You Only Live Once החדש של הסטרוקס שמסתמנים כותיקים בחבורה של הלהקות שהפציעו לאחרונה (פילינג, קוקס, אפר-רום). השיר הזה נפתח בקול ענות חלושה מבחינתי, אבל עם הזמן הוא תפס חזק יותר והנה הוא כאן ב-16. אני אהבתי.
מקום 18. James Morrison - You Give Me Something שיר חדש לזמר בשם ג'יימס מוריסון. צועד כבר במצעדי הפורום. כששמעתי אותו לראשונה היה בו חן אבל לא כזה מעושה לך משהו באוזן. בסך הכל שיר חביב שכיף לשמוע.
מקום 19. קרן אבראשי- אלה הסינגל החדש של אבראשי יצא לפני כחודש והוא יותר טוב מ"מה יהיה" הקודם שלה, לפחות לטעמי.
מקום 20. Skye - What's Wrong With Me מי שמצליחה להתברג בטופ-20 היא סקיי שבאה בסינגל חדש ויפיפה (אחרי Love Show היפה). השיר הזה הרבה יותר עושה את זה, ביצוע אפלולי ולחן קצת יותר עמוק. שווה האזנה. גם במרתף יש הרבה שירים יפים ובסך הכל המצעד הפעם הוא מצויין, נהנתי לערוך אותו עוד כאן. ##יצאו מהמצעד: 32. Orson - Happiness 33. Kelly Clarkson - Breakaway 34. Evermore - Running 35. Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby 36. Stabilo - Flawed Design 37. הראל סקעת - כמה עוד אפשר 38. Moony - For Your Love 39. Corinne Bailey Rae - Venus As A Boy (Bjork Cover) 40. Shayne Ward - Stand By Me 41. Lumidee vs fatman scoop - Dance Drive Chart -- 2006 no. 1's 8/1 - Richard Ashcroft - Break The Night With Colour 17/1 - Athlete - Twenty Four Hours 24/1 - Athlete - Twenty Four Hours 31/1 - Lifehouse - Blind 8/2 - Poets of the Fall - Stay 15/2 - Lifehouse - Blind 22/2 - Lifehouse - Blind 1/3 - Hoobastank - If I Were You 8/3 - Hoobastank - If I Were You 15/3 - Massive Attack - Live with Me 22/3 - Maria Mena - Just Hold Me 29/3 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 5/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 12/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 19/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 26/4 - Shayne Ward - No Promises 3/5 - Keane - atlantic 10/5 - Keane - atlantic 17/5 - Stabilo - Flawed Design 24/5 - Syd Matters - To All Of You 31/5 - Syd Matters - To All Of You 7/6 - Syd matters - to all of you 14/6 - סיון שביט - את מי את משקה דמעות 21/6 - סיון שביט - את מי את משקה דמעות 27/6 - Snow Patrol - Chasing Cars 12/7 - Snow Patrol - Chasing Cars 19/7 - Josh Rouse - Quiet Town 9/8 - The Feeling - never be lonely

WhiteShadows

New member
הוו בדיוק בזמן!!! ../images/Emo13.gif

ממש לפני שאני נוסעת! אני צריכה קצת שירים חדשים
אני אוהבת את המצעד הזה, תודה

למעלה